Marketing kluba
Re: Marketing kluba
A neko je napisao na forumu da su novi dresovi u prodaji od oktobra.
Bice malo glupo da ih prodaju pre zvanicne promocije, to jest prve utakmice u njima!
Pa i nece. Ceo razuman svet to radi. Odrade promociju novih dresova i puste u prodaju par meseci pre nego sto krene sezona.
Neozbiljno je promovisati nove dresove, a da se ne objavi gde, kada i po kojoj ceni će moći da se kupe. Kao da im nije stalo da ih prodaju.
Čudimo se kako nisu protiv IMT-a igrali u novim dresovima, a zaboravljamo da pre mesec dana nisu imali jedan komad za predstavljanje novog igrača, već su koristili polovan...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Koliko sam ja razumeo onu konferenciju, novi dresovi bi trebali biti uskoro u upotrebi, samo mi nije jasno kad će početi njihova prodaja. Pri tome posebno me zanima da li će napokon početi i online prodaja na sajtu kluba, mislim da to naprosto mora da prati nove dresove. Očekujem da iz kluba što pre daju jasne odgovore na ova pitanja.
- Uvek sa tobom
Изашла је слика на друштвеним мрежама плавог дреса без спонзора, ако је неко вешт да постави то овде
много боље изгледа...

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Мени су на инстаграму рекли да ће кренути продаја у октобру преко онлајн шопа, али нису рекли специфичан датумCane wrote: ↑Sun Oct 01, 2023 8:55 pm Koliko sam ja razumeo onu konferenciju, novi dresovi bi trebali biti uskoro u upotrebi, samo mi nije jasno kad će početi njihova prodaja. Pri tome posebno me zanima da li će napokon početi i online prodaja na sajtu kluba, mislim da to naprosto mora da prati nove dresove. Očekujem da iz kluba što pre daju jasne odgovore na ova pitanja.
Jesu rekli oktobru koje godine?djoks wrote: ↑Mon Oct 02, 2023 10:55 amМени су на инстаграму рекли да ће кренути продаја у октобру преко онлајн шопа, али нису рекли специфичан датумCane wrote: ↑Sun Oct 01, 2023 8:55 pm Koliko sam ja razumeo onu konferenciju, novi dresovi bi trebali biti uskoro u upotrebi, samo mi nije jasno kad će početi njihova prodaja. Pri tome posebno me zanima da li će napokon početi i online prodaja na sajtu kluba, mislim da to naprosto mora da prati nove dresove. Očekujem da iz kluba što pre daju jasne odgovore na ova pitanja.

Хахахахахаха е видиш нису ко зна који октобарMiSmoFKV! wrote: ↑Mon Oct 02, 2023 10:58 amJesu rekli oktobru koje godine?djoks wrote: ↑Mon Oct 02, 2023 10:55 amМени су на инстаграму рекли да ће кренути продаја у октобру преко онлајн шопа, али нису рекли специфичан датумCane wrote: ↑Sun Oct 01, 2023 8:55 pm Koliko sam ja razumeo onu konferenciju, novi dresovi bi trebali biti uskoro u upotrebi, samo mi nije jasno kad će početi njihova prodaja. Pri tome posebno me zanima da li će napokon početi i online prodaja na sajtu kluba, mislim da to naprosto mora da prati nove dresove. Očekujem da iz kluba što pre daju jasne odgovore na ova pitanja.![]()
Na plavim dresovima se nalaze imena svih igrača koji imaju 110 ili više mečeva u našem dresu.Medju njima su Malbašić i Zukić.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uredu je to da je ,,ulaznica" na spisak 110 utakmica u dresu Vose. Samo nekada je trebalo mnogo godina igrati dobro u Vojvodini za tu brojku. Danas se daleko lakse to ,,zasluzi" (,,... pa smo ravni", sto bi rekao Balasevic u pesmi Sugar rap).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zanima me mišljenje ostalih jer mi se to pitanje mota po glavi: da li je ovaj belo-crveni dres naš najlepši domaći, a ovaj plavi najlepši gostujući dres koji smo imali? Ako ne, koji su vam vaši "favoriti"? 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
neprevaziđeni zlatni sa belo crvenom prugom !!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...