Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by slanobarac »

Milan wrote: Tue Oct 03, 2023 10:32 am Mislim da sad već preteruješ u vezi sa Rankom. Možda će se ispostaviti da ga s razlogom kritikuješ, ali je definitivno prerano za tako nešto i deluje zlonamerno. Gariju su prodali sve što se prodati moglo, jedva nekako sklepali tim, moral na niskim granama... Pa došao je tek pre mesec i po dana! Gvardiola da dođe, pa je pitanje šta bi u ovim okolnostima napravio. Da, simpatičan mi je na prvu loptu, ali ga ne branim zbog toga (bio mi je simpatičan i Rastavac na početku, pa sam se pridružio kritikama kad je zaslužio). Pritom, svi primećuju vidan pomak u našoj igri i zbog toga mislim da Ranko zaslužuje da dobije svoju šansu.
Hoćeš da kažeš da je bolji tim na terenu od njega na kzn? Meni se tako ne čini. I gde ti vidiš moju zlu nameru? Ja samo neću da se oduševljavam kzn već igrom i rezultatima. A još nismo došli do igre u kojoj smo dominantni protiv loših ekipa. Samo na momente ali bojim se da protiv jačih sa ovom igrom nemamo šanse. E sad ako je izneseno mišljenje zlonamerno onda nema svrhe ništa kritikovati i svima dobro. Rekao si da budem strpljiv, i jesam ali se valjda sme izneti drugačije mišljenje a da ne bude prozivki?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
N13

Post by N13 »

slanobarac wrote: Tue Oct 03, 2023 12:23 pm Ja samo neću da se oduševljavam kzn već igrom i rezultatima. A još nismo došli do igre u kojoj smo dominantni protiv loših ekipa. Samo na momente ali bojim se da protiv jačih sa ovom igrom nemamo šanse.
Kako sad to? Po ovim kriterijumima Lalatovic treba da ti je omiljen trener. Imao je rezultate, imao cak i igru ako uzmemo u obzir limitiran tim. U prvom mandatu je imao bolji tim, i igra je bila dopadljiva. Dobijali smo lagano utakmice protiv losijih timova, a i ove jace smo pobedjivali cesce nego sada, pogotovo crne.

Samo su mu kzn bile jakooo kriticne. Ako ti kzn nije bitan, otkud onda taj prezir prema njemu :mrgreen:
slanobarac

Post by slanobarac »

Lalatović nije imao ni igru ni rezultate! A ti ako misliš suprotno zamolio bih te da mi ukažeš na tu ili te utakmice koje su se tebi svidele. Fudbalski. Ja znam jednu o kojoj su ovde ispevani svi mogući hvalospevi ali i za tu ne mislim da je bila dobra. Tek na momente ali o tome se može pričati naširoko i gledati svako iz svog ugla. Ovo što mi gledamo je samo bleda senka kako bi to trebalo da izgleda a novi trener verujem zna šta radi. Jer ako ne zna onda smo naj*bali.
N13

Post by N13 »

slanobarac wrote: Tue Oct 03, 2023 2:33 pm Lalatović nije imao ni igru ni rezultate! A ti ako misliš suprotno zamolio bih te da mi ukažeš na tu ili te utakmice koje su se tebi svidele. Fudbalski. Ja znam jednu o kojoj su ovde ispevani svi mogući hvalospevi ali i za tu ne mislim da je bila dobra. Tek na momente ali o tome se može pričati naširoko i gledati svako iz svog ugla. Ovo što mi gledamo je samo bleda senka kako bi to trebalo da izgleda a novi trener verujem zna šta radi. Jer ako ne zna onda smo naj*bali.
E jbg sad.
Za rezultate nikako ne mogu da se slozim sa tobom.
U prvom mandatu je bio na prvom mestu na tabelu gotovo do kraja polusezone. Danas je to nezamislivo za nas. Pobedjivali smo sa 3-4 razlike bez problema. Imali smo niz pobeda kakav nikad ranije nismo imali.
U drugom mandatu uzeo trofej. Jedan od 4 u nasoj istoriji. U oba mandata smo izborili Evropu.
Ako to nisu rezultati, ne znam sta jesu?
Ovo su cinjenice, bez namere da ga hvalim. I da se ogradim, ne mislim da on treba da se vrati u klub, Vojvodina je gospodski klub, on gospodin nije. Ali od cinjenica ne treba bezati.

Sto se igre tice, delimicno se slazem sa tobom, ali opet mnogo je tu okolnosti. U prvom mandatu smo po meni igrali najlepsi fudbal u poslednjih 10 godina. Visok presing 90 minuta. Bili spremni, trcali, pobedjivali sa nekoliko golova razlike.
U drugom mandatu te igre nije bilo. Utalmice su bile izuzetno dosadne, i igralo se na rezultat. A rezultata je bilo. Tim je bio limitiran, jako. Pa setite se da nam je tad krilo bio Gemovic. Koja je to razlika u odnosu doskorasnjeg Cumica? I on je uspeo uzeti trofej i izboriti Evropu sa tim Gemovicem. I opet, taj jako limitirani tim nije dobijao platu celu polusezonu. Ja bih imao 0 motiva da meni na poslu plata kasni 5 dana, kamoli 5 meseci. Tako da se slazem da tada nije bilo neke igre, ali objektivno to je bio makaimum za taj tim i te okolnosti. Za rezultate se nikako se slazem.

I ponavljam, ne prizivam ga nazad, naprotiv. Sadasnji trener mi je izuzetno drag postao, i smatram da bi bilo odlicno da ostane nekoliko godina.

Pogledajte ovaj start sezone 2016, prvih 9 kola za pozeleti... tukli crne i cuku u gostima 2 razlike, 2 utakmice pobede od 4+ razlike...
Image
Last edited by N13 on Tue Oct 03, 2023 3:08 pm, edited 2 times in total.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Samo da dodam da su se razisli i Vidak i Lalat :mrgreen: Ako se ne varam Bratic preuzeo Novi Sad
Image
Duplof

Post by Duplof »

Lalatović nedeljno dobije po par objava ovde na forumu, pa neka mi neko kaže da nije legenda kluba :mrgreen: :mrgreen:

Nešto bih rekao da ćemo Lalata gledati ove sezone u Novom Pazaru.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Milan

Post by Milan »

slanobarac wrote: Tue Oct 03, 2023 12:23 pm
Milan wrote: Tue Oct 03, 2023 10:32 am Mislim da sad već preteruješ u vezi sa Rankom. Možda će se ispostaviti da ga s razlogom kritikuješ, ali je definitivno prerano za tako nešto i deluje zlonamerno. Gariju su prodali sve što se prodati moglo, jedva nekako sklepali tim, moral na niskim granama... Pa došao je tek pre mesec i po dana! Gvardiola da dođe, pa je pitanje šta bi u ovim okolnostima napravio. Da, simpatičan mi je na prvu loptu, ali ga ne branim zbog toga (bio mi je simpatičan i Rastavac na početku, pa sam se pridružio kritikama kad je zaslužio). Pritom, svi primećuju vidan pomak u našoj igri i zbog toga mislim da Ranko zaslužuje da dobije svoju šansu.
Hoćeš da kažeš da je bolji tim na terenu od njega na kzn? Meni se tako ne čini. I gde ti vidiš moju zlu nameru? Ja samo neću da se oduševljavam kzn već igrom i rezultatima. A još nismo došli do igre u kojoj smo dominantni protiv loših ekipa. Samo na momente ali bojim se da protiv jačih sa ovom igrom nemamo šanse. E sad ako je izneseno mišljenje zlonamerno onda nema svrhe ništa kritikovati i svima dobro. Rekao si da budem strpljiv, i jesam ali se valjda sme izneti drugačije mišljenje a da ne bude prozivki?

Naravno da imaš svo pravo da kritikuješ i da niko ne sme u tome da te spreči, ali i ja mogu da se osvrnem kada tvoje opaske o treneru počnu da provejavaju kroz topike, a smatram da još uvek nema razloga za toliko negativnosti u odnosu na njega i to probam da obrazložim.
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovaj klub mora da se drzi tradicije, a ona jasno i nedvosmisleno kaze, da moramo da menjamo trenere na tri meseca.
Je l' tako? Tako je!!! :roll: :roll: :roll:

Ranku sva podrska da istera do kraja svoje zamisli, da istera da mu samo i jedino igraju igraci za koje je on ubedjen da su najbolji po njega/nas, da nam donose pobede i kvalitetan fudbal. Kritikovati trenera, pa ovaj forum je MAMA za takve stvari :mrgreen: Ne bojim se da ce do toga doci, cim kola krenu da idu nizbrdo ili se zaglave u blatu.
Posle cemo po starom, jesam vam rekao.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Slanobarac zna da ćemo ga u jednom trenutku promeniti, pa da bude spreman i kaže jesam rekao :mrgreen:

Šalu na stranu, za razliku od Bataka ovaj je trener i vidi se da ima napretka, ali polako, sezona je duga ispred nas. Kritike još nije zaslužio.
slanobarac

Post by slanobarac »

U redu je ljudi, polemišemo. Ali idemo argumentima a ne samo kritikuješ a meni se sviđa, super mu je kzn, podrška da istera do kraja(ne znam šta)......
Recite mi jednu rečenicu kritike upućenu ovom treneru sem jednom kada sam mu zamerio jednu rečenicu na njegovoj prvoj kzn kad je preuzimao tim. Nema.
Više puta sam napisaoć da se vidi nešto novo ali po meni to još nije onako kako bih ja voleo. Čekam one jače mečeve pa ćemo videti. I neću reći "šta sam vam rekao" bez obzira šta se dogodi. Ja sam ubeđen da sa igrom prikazanom protiv Javora i imt mi nemamo šta da tražimo protiv jačih ekipa. Tu računam čak i Voždovac. Eto ja sam svoju prognozu izrekao i sad ako pogrešim super za klub. :cheers:
Pre meča sa Javorom sam vas pitao šta ako izgubimo i svi ste ćutali sem jednog forumaša. I delilo nas je 3,4 minuta od poraza. Ranko preživeo. A lako je moglo biti i drugačije. Druga priča bi bila. Vrlo je tanka ta linija po kojoj treneri hodaju.
Za kraj, nemojte da čim vidite moj nick na temi trener ili uprava odmah ide klizeći na slanobarca. Druge jesam kritikovao a ovog ne. Ne još. :)
Mislim da smo se razumeli oko trenera.
Maki

Post by Maki »

+1
ssnigd

Post by ssnigd »

Radi se o tome, da je gari tek preuzeo tim, da igra polako lici na nesto, malo bolji i kvalitetniji fudbal, da su mu prodali najboljeg igraca, pa skrpili par novih likova u nadoknadi vremena transfer roka.
Usao je u tim koji je bio psihicki ubijen, posle Apoela, partizana...
Naravno da kritika mora uvek da postoji, ali hajmo korak po korak. Da nema nikakvog napretka, da igramo odvratno razumeo bih apsolutno.

Sa druge strane, nama je jaci tim od trenutnog rutinski bio izbacen od Apoela, cigani nam utrpali petardu, a groblje nas ponizilo i na terenu i na tribinama.. Culo se uprava napolje na tribinama. I sada je problem u Ranku... Meni licno gari obecava, ali to je naravno moje misljenje, koje je u klubu bitno, isto kao i u britanskom parlamentu
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Kod mene Ranko ima jos dva startna plusa.
Jedan je, sto je kao igrac, igrao exYu ligu, a drugi, sto nije iz Bata Djorine skole trenera, koji se vrte u Super ligi.

A, sto se tice terena, vidi se neka ideja i igramo lepse. Sad je naredni zadatak: vidno popraviti defanzivu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

ssnigd wrote: Tue Oct 03, 2023 9:51 pm Radi se o tome, da je gari tek preuzeo tim, da igra polako lici na nesto, malo bolji i kvalitetniji fudbal, da su mu prodali najboljeg igraca, pa skrpili par novih likova u nadoknadi vremena transfer roka.
Usao je u tim koji je bio psihicki ubijen, posle Apoela, partizana...
Naravno da kritika mora uvek da postoji, ali hajmo korak po korak. Da nema nikakvog napretka, da igramo odvratno razumeo bih apsolutno.

Sa druge strane, nama je jaci tim od trenutnog rutinski bio izbacen od Apoela, cigani nam utrpali petardu, a groblje nas ponizilo i na terenu i na tribinama.. Culo se uprava napolje na tribinama. I sada je problem u Ranku... Meni licno gari obecava, ali to je naravno moje misljenje, koje je u klubu bitno, isto kao i u britanskom parlamentu
Ti u klin a ja u ploču. Pokaži mi gde sam kritikovao trenera? To što bih ja da se oduševljavam igrama i rezultatima a ne kzn je sve samo ne kritika.
ssnigd

Post by ssnigd »

Samo malo ponizavajuci stav imas i to je to.
Gojko Kacar wrote:
Post Reply