Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Cane »

Ja prvi mislim da Slanobarac često preteruje s nepotrebno negativnim prizvukom na različite teme, ali što se tiče trenera zaista mi se čini da nije rekao ništa loše. Ima pravo na stav, rezervisaniji je od većine nas što možda i nije loše, a svakako je forum tu da se nekada i ne složimo oko svega :)

A što se tiče Ranka mene je pre svega kupio očiglednom pozitivnom energijom i motivišućim pristupom svim igračima, što kod prethodnih trenera i nije baš bilo zastupljeno, a mislim da nam je neophodno za podizanje ekipe i dovođenje igre na takav nivo da se zaista možemo "pobiti" na terenu i s ozbiljnijim ekipama. Još uvek to nije ni blizu onog što svi očekujemo ali definitivno ide u dobrom smeru i tu ga treba zaista maximalno podržati.

Druga veoma važna stvar je jedna rečenica na poslednjoj KZN kada je, pominjući Đorđevića i Ivanovića, komentarisao da će kod njega igrati oni koji zasluže pristupom i zalaganjem, kao i mladi igrači koji poseduju kvalitet a ne zato što su "nečiji". Po meni ovo mnogo toga govori i ako uspe da nametne takav pristup do kraja onda se svi zajedno imamo čemu nadati a njemu za to treba pružiti apsolutnu podršku. I na tribinama i ovako.
Karlsson

Post by Karlsson »

Image
VošaNS

Post by VošaNS »

Karlsson wrote: Fri Oct 06, 2023 3:10 pm Image
Jak je to momak,brz oporavak bratu :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Super! Lepa vest i slika.
Brz oporavak Bolingiju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Ovi osmesi sve govore. Velika pobeda. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Slika meseca,brz oporavak Bolingiju.
ssnigd

Post by ssnigd »

Kakva fotka! Drzi se Bolingi!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Duplof

Post by Duplof »

Da se čovek naježi!!! :lala:

Drži se, Boli!!!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
slanobarac

Post by slanobarac »

Još jedan poraz, još jedna loša igra. Nema napretka, mučimo se i jedva dobijamo trećerazredne ekipe. O utakmicama sa ekipama što nam dolaze ne smem ni da razmišljam. Nemamo odgovor na ekipe sličnog kvaliteta i pitam se šta dalje? Neko reče šta je Ranko kriv? Jednostavno rečeno, trener je uvek kriv. Ali šta dobijamo i da ga smenimo? Totalan raspad. Greška je bila što je ovaj največi slaninar iz Bora ušao u klub. Nepopravljiva šteta, čovek naučio da dobija naštelovane tendere a u ovo se razume kao Marica u.....
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Neka bude trener kriv, svima koji stanje na terenu tako vide.
Medjutim, ko bi od autoriteta i imena dosao u ovakvu Vojvodinu, bio trener ili igrac, kao i u domaci fudbal??? Eno, i Bahara vec teraju, a kovali su ga u zvezde.

Klub se raspao odavno i sada se samo finalizuje stanje.
Najzalosnije je to sto mladi veterani Vose danas daju tome najveci doprinos.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

:lala:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Izjava Popovica - Sportski zurnal:
Ranko Popović, trener Vojvodine posle utakmice je rekao:

- Čudna utakmica, ali da dajem akcenat drugim stvarima ne želim, iako one imaju uticaja, jer niko nije spreman da drži sve vreme fokus. Nikako ne želim da umanjim zasluženu pobedu Novog Pazara. Nije mi jasno da od februara nismo dobili utakmicu na strani, a promenilo se mnogo trenera. Moraćemo nešto drugo da menjamo. Ko ne sme da bude hrabar, ko ne želi da bude hrabar i ne zna da bude hrabar moraće nečim drugim da se bavi. Prva dva gola primili smo povlačeći se, bežanjem nazad, ne izlaženjem na loptu. Ja sam pravi krivac, jer ih vodim, ali moraće mnogo toga da se promeni, jer kukavičluk ne podnosim.
Da li trenutno postoji alternativa u spisku igraca FKV?
Po meni, treba poksati sa izmenama i probuditi tim, ali realno ja ne vidim podlogu za promenu pristupa u utakmicama, pogotovo sto cemo sada imati jace protivnike u narednim mecevima?

PS
Ali, eto, Spartak se nametnuo kao lider vojvodjanskih derbija.
U cemu ( kome) je stvar? Mozda moze da se izvuce neki zakljucak?
021

Post by 021 »

Turija wrote: Mon Oct 09, 2023 8:42 am Da li trenutno postoji alternativa u spisku igraca FKV?
Po meni, treba poksati sa izmenama i probuditi tim, ali realno ja ne vidim podlogu za promenu pristupa u utakmicama, pogotovo sto cemo sada imati jace protivnike u narednim mecevima?
Slažem se da treba pokušavati sa promenama dok se ne nađe neka dobitna kombinacija, ali spisak igrača je dosta tanak, pogotovo u veznom redu, koji nam je rak-rana. Uroš Nikolić i Kajević su kanda neupotrebljivi zbog sklonosti povredama. Milosavljević se trudi, ali nije igrač koji pravi razliku na terenu, niti će napredovati u 32. godini.

Zukić nam je trenutno najkvalitetniji vezista, ali doživljava sporadične padove u igri, i još uvek ne može samostalno da prelomi utakmicu. Napredovao je puno ove godine, spasilo bi nas ako bi otišao korak dalje i počeo redovno da postiže golove i individualnim potezima rešava utakmice, što je zapravo radio sa 17 godina kada je debitovao u prvom timu.

Mateus može biti koristan jer je upotrebljiv na više pozicija, ali mi se ne dopada što je za kratko vreme napravio relativno veliki broj kardinalnih grešaka u dodavanjima, od kojih su nas neke koštale i primljenih golova. Takođe mi je čudno da on kao potpuno nov igrač dobija minutažu i poverenje pre Miletića. Nije mi jasno zbog čega je Miletić jedini igrač koji kod novog trenera nije proveo ni minut na terenu. Mene on neodoljivo podseća na Medojevića po građi i načinu igre, i mislim da je zaslužio da dobije priliku da pokaže šta zna (famoznih Đumijevih 10 utakmica).

Ne bih baš bio u koži trenera Popovića. Možda mu ne bi bilo loše da se ugleda na Rajevca iz sezone 2006/07, koji je bukvalno isprobao i ispretumbao kompletan igrački kadar i od tima koji niko nije video u vrhu došao do jedne od najbojih ekipa u poslednje dve decenije. Izbunario je Despotovića i Buača koji su tada bili u 3. planu, isforsirao Tadića... Pitanje je da li u ovom timu imamo 'materijala' da se ponovi nešto slično.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Danas bi Djumiju bio rodjendan…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply