Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Uprava

Post by Cane »

Evo baš sam sad učinio taj napor da pročitam komentare na tom sajtu i stvarno se pitam šta u tim komentarima može biti ok sa stanovišta navijača FKV, kako ovde neko napisa?
Uglavnom se radi o gomili infantilnih i retardiranih komentara blizanačkog smeća, kojima je bilo kakvo pominjanje FKV kao kluba s ambicijama i slično mahanje crvenom maramom ispred očiju pa onda krene vređanje s podcenjivanjem i tako u krug. Pri tome je jasno da su veoma ograničenih intelektualnih kapaciteta pa onda to tako i prenose u komentare kojima valjda pokušavaju biti duhoviti, a ispadaju smešni koliko su glupi i neupućeni. Tipačan primer je ovo omalovažavanje čim je pomenut Duća kao nečija želja da završi karijeru kod nas. Da je recimo skot Terzić nešto slično izjavio onda bi bilo sasvim drugačije od istih tih "komentatora". Ali realno, baš me zabole za njih, što nas više pljuju takvi to mi je draže, ali da neko ovde kaže u pravu su blizanački retardi to mi ne ide u glavu, koliko god lično mrzeo ovog ili onog u klubu.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ако је Збиља прогнзоирао на крову 1-3, значи 3-1 за змајеве... Дај Боже да нас увери у другачије
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ssnigd

Post by ssnigd »

Ja sam i dalje u cudu, da bilo ko sa foruma cita mozzart komentare. Posebno "proverene" informacije.
Bukvalno skup retarda, sa jednim normalnim komentarom od njih hiljadu. Preveliko je to gubljenje vremena.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanobarac

Post by slanobarac »

ssnigd wrote: Tue Sep 26, 2023 1:28 pm Ja sam i dalje u cudu, da bilo ko sa foruma cita mozzart komentare. Posebno "proverene" informacije.
Bukvalno skup retarda, sa jednim normalnim komentarom od njih hiljadu. Preveliko je to gubljenje vremena.
Ja sam u čudu da iko sa foruma čita zbiljićeve intervjue. :mrgreen:
Pročitao samo komentare jer su ovde pomenuti i slažem se sa svakim koji se odnosi na zbiljića. I nisu svi blizanački, vidi se po poznavanju situacije u klubu. Za ostale, dečije, me baš briga. Gluposti blizanačke.
Zbiljić nam radi ozbiljnu antipropagandu samo tako.
Last edited by slanobarac on Tue Sep 26, 2023 2:26 pm, edited 1 time in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ssnigd

Post by ssnigd »

A za to nam trebaju mozzart komentari? :)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
djoks

Post by djoks »

1892 wrote: Tue Sep 26, 2023 11:22 am
djoks wrote: Tue Sep 26, 2023 10:48 am Читам коментаре на моцарту и пљује се Збиљић јер прича о цифрама, дуг, трансфери па јел боље да се то прећути или да се каже па да и ми знамо колико шта? Иначе се надам да је један од повратника које је спомињао Гаћиновић.

Kakav Gaćinović, dečko je imao fantastičnu sezonu u Grčkoj, igra za ozbiljan novac i ponovo je pozvan u reprezentaciju.
Пусти ме да се надам и залуђујем :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Niko vise ne prica o ... :mrgreen:
Image
Milan

Post by Milan »

Odličan tekst sjajnog Bakmaza. Sa namerom postovan u ovu temu.

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... CGRgTnAhsk
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Dobra je observacija gospodina Bakmaza. Kao novinar, drzao se pravila opsteg prikaza, bez zalazenja u detalje sto je OK.
Mi, na forumu, mozemo i konkretnije.
Sta je problem nase odbrane, odnosno defanzive (po mom vidjenju)?
Ne bih krenuo od golmana i stopera, vec obrnuto, od napadaca, veznog reda i bekova i delom, jos uvek, nedovoljne fizicke spremnosti.

Nedisciplinovana defanzivna igra napadaca ( znamo ko su, jer se ne menjaju).

Los vezni red.
Nedostatak sigurnosti i kreacije.Osim Milosavljevica, niko ne moze da odigra 90 minuta na potrebnom nivou. Zukic u Pazaru, ponovo onaj stari Zuka ( ali ne id 17 godina, vec poslednjih 3-4).
Mateus krpi koliko moze, ali bez nekog vidljivijeg ucinka. Obecava da moze vise, ali ne koliko je potrebno za Vosu u vrhu tabele.
Ostali, kanda i nisu vezni (nasa krila).

Bekovi.
Sve je vec napisano o njima. Mnogo nedostataka u igri. Jedina prava igra je bila Djorjeviceva na tom jednom mecu onomad u NS.

Stoperi.
Mislim da su vise nego OK za nasu ligu. Za Evropu, onako.
Medjutim, ne mogu oni bez pomoci prethodno navedenih.

Golman - nepouzdan. Od sjaja, do ocaja.

Fizicka i voljna spremnost nedovoljna.

Kad se sve sabere, sredina ili donji deo tabele, kao sto smo i plasirani je sadasnja tuzna i sramotna realnost Vojvodine.
A za sve ovo je najkrivlja Uprava i ceo sportski sektor.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Krle

Post by Krle »

Mislim da je ovo za ovaj topik.
Jedini je Radulović na listi i to 32. od njih 50.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ige/463870
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Krle wrote: Tue Oct 10, 2023 3:09 pm Mislim da je ovo za ovaj topik.
Jedini je Radulović na listi i to 32. od njih 50.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ige/463870
Михајло Нешковић 13,момак за којег није било места у Војводини...
Dragojlo

Post by Dragojlo »

OK, ako je ovo lista najvećih drvoseča i siledžija na terenu, onda Belić zaslužuje prvo mesto... :slon:
slanobarac

Post by slanobarac »

Da li je zvezda do sada uplatila makar 1 dinar za Kabića?
Milan

Post by Milan »

:rolll:

Dobra fora!
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

A video si šta su oni uradili Arapima za 10€?
Post Reply