Rutinska pobeda. Na vreme postignuti golovi, posle lagana igra bez puno trosenja ili rizikovanja kartona ili povreda, ali i dalje nedozvoljavajuci protivniku da stvori sansu. Posle 3:0 je ocekivano drugo poluvreme bez previse uzbudjenja. Ne zameram ekipi na tome.
Ono sto bih napomenuo je razocarenje severom. Ne sto se tice navijanja, vec zbog je*enih topovskih udara. Danas su bacili vise topovskih nego sto je njih bilo na tribini. A ne shvataju da time teraju decu sa stadiona. Na zapadu deca beze, placu. Roditelji na pola utakmice sa decom napustaju tribinu. Verujem da je i na istoku bila slicna situacija. Ti topovski ama bas nikome nisu zanimljivi, naprotiv, svi su pizdeli zbog toga.
Razumem rodjendan grupe, razumem i baklje ponekad (iako sam protivnik svakog oblika pirotehnike), ali topovske ne mogu ni da razumem. Nikakva poenta, samo kontra efekat.
Zvucace ruzno, ali voleo bih da savez da zatvori tribinu kada god neko od navijaca baci topovski, pa makar i nas sever bio zatvoren sve dok se ne nauce normalnom navijanju.
Sve najgore smo pricali pre 2 nedelje o Pazarcima zbog 3 topovska. Zamislite da smo mi danas imali stadion bez atletske... ne daj boze.
Edit:
Dresovi lepo izgledaju. Cak i zlatni brojevi lepo izgledaju, ali su ocajno vidljivi. Mislim da bi morali brojevi da imaju plavi ili crni okvir oko zlatne boje.
Turija wrote: ↑Sun Oct 22, 2023 8:52 pm
Edit
Koji nas igrac je isao sa detetom u nasem dresu da pozdravi Sever, posle zavrsetka utakmice? Vrlo lep gest
Rosic