Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

mihailov wrote:Stevo Nikolic je potpisao za Laktase...
Toliko o njegovom kvalitetu za Nemacku...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Dejan

Post by Dejan »

van der iV a.k.a Totti wrote:
Toliko o sposobnosti dovodjenja igraca...
van der iV a.k.a Totti

Dejan wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:
Toliko o sposobnosti dovodjenja igraca...
Ma i bolje sto ga nisu doveli.Jos jedan prosecan fudbaler,koga su novine i menadzeri digli u visine.Imamo Sepuju,Koraca,moze i Buac to da igra,eventualno Aleksic,a valjda i taj Ostrovski vredi nesto...
Dejan

Post by Dejan »

van der iV a.k.a Totti wrote:Ma i bolje sto ga nisu doveli.Jos jedan prosecan fudbaler,koga su novine i menadzeri digli u visine.Imamo Sepuju,Koraca,moze i Buac to da igra,eventualno Aleksic,a valjda i taj Ostrovski vredi nesto...
Postujem svacije misljenje, ali na osnovu ceka znas da je on prosecan igrac "napravljen" od novinskih tekstova i davanjem vetra u ledja od strane menadzera?

Ok su ti napadaci koje si nabrojao, ali iskreno ni jedan od njih nije klasican golgetere i nema kontinuitet igara iz prethodnih prvenstava...ako imamo zaista visoke ciljeve u sezoni koja je ispred nas, to nije dovoljno!
van der iV a.k.a Totti

Dejan wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:Ma i bolje sto ga nisu doveli.Jos jedan prosecan fudbaler,koga su novine i menadzeri digli u visine.Imamo Sepuju,Koraca,moze i Buac to da igra,eventualno Aleksic,a valjda i taj Ostrovski vredi nesto...
Postujem svacije misljenje, ali na osnovu ceka znas da je on prosecan igrac "napravljen" od novinskih tekstova i davanjem vetra u ledja od strane menadzera?

Ok su ti napadaci koje si nabrojao, ali iskreno ni jedan od njih nije klasican golgetere i nema kontinuitet igara iz prethodnih prvenstava...ako imamo zaista visoke ciljeve u sezoni koja je ispred nas, to nije dovoljno!
Ma sta moze biti drugo?Igrao u Obilicu,probao u Nemacku,pa ne ide.Pa evo ti primeri iz nase zemlje-Fejsa i Pavlovic.Ide u Samdoriju,idu obojica u Hertu,svi novinari ih hvale,menadzeri guraju u reprezentaciju i na kraju nista od inostranstva,Fejsa ode u partizan,a Pavlovic nigde.Takav je i taj Nikolic,traze ga Nemci,traze ga ovi,traze ga oni i on na kraju zavrsi u LAKTASU!?Sta to govori o njemu-nema kvalitet,jer nije za inostranstvo,a guraju ga na sve strane.Isto kao i ovi gore pomenuti.To je moj stav,a ako bi gledali na Youtube-u,onda bi svi bili fantasticni igraci i svi bi u najmanju ruku trebali da igraju u Mancesteru,Celziju,Barsi itd.
mihailov

Post by mihailov »

Kolko cujem stigo nam je Zarko Lazetic...posle ovih iz Bezanije,ovo se i moze nazvati pojacanjem donekle.Takodje,Bata je dobio mesto u upravnom odboru!
Napred Voso!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ako su vec hteli da dovode neki olos iz blizanaca, mogli su da uzmu Barkosa...lik dao 23 gola u ekvadorskoj ligi, pa ne moze niko da me ubedi da ne bi bio bolji od Vukelje, i ovog Lazetica...Plus su ga otpustili iz zlezde
CICA GLISA

Post by CICA GLISA »

Jefferson potpisuje .... Moguci dolazak Dmitrovica .... Vrlo blizu je realizacija jednog reprezentativnog spica ... nesmem reci ime dok se transfer nerealizuje , i naredna 2 dana ce se znati
kuzma liman

Post by kuzma liman »

CICA GLISA wrote:Jefferson potpisuje .... Moguci dolazak Dmitrovica .... Vrlo blizu je realizacija jednog reprezentativnog spica ... nesmem reci ime dok se transfer nerealizuje , i naredna 2 dana ce se znati
lane jovanovic je rekao da hoce da napusti fudbal ako ne ode iz standarda :?
vladans

Post by vladans »

CICA GLISA wrote:Jefferson potpisuje .... Moguci dolazak Dmitrovica .... Vrlo blizu je realizacija jednog reprezentativnog spica ... nesmem reci ime dok se transfer nerealizuje , i naredna 2 dana ce se znati
Jel ti nas ovde malo zaje...?!
Jel ti mozda realizujes taj transfer ?!
021

Post by 021 »

CICA GLISA wrote:.... Vrlo blizu je realizacija jednog reprezentativnog spica ... nesmem reci ime dok se transfer nerealizuje , i naredna 2 dana ce se znati
Ček' da pogađam: Savo Milošević? Perica Ognjenović? Pjanović? Drulić? Ili možda reprezentativac neke egzotične zemlje?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

021 wrote:Ček' da pogađam: Savo Milošević? Perica Ognjenović? Pjanović? Drulić?
Nemoj te neproverene omladince, nama trebaju iskusni igraci sa kojima mozemo da ostvarimo zacrtane ciljeve - dupla kruna i evropska Vojvodini. Neko poput Sekularca ili pokojnog Rajka Mitica bi bio idealan, mogu mozda i Pele i Mario Kempes (ali samo ako prodju probu)...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

vladans wrote:
Jel Vam sad ne odgovara ni kad covek prenese neka svoja saznanje(necu da ulazim iz kojih izvora) ?
Jel cemo kao babe da komentarisemo samo novinske tekstove?
Cemu napadanje?
Pise lepo dva dana,sacekajmo,uzmimo sa rezervom i videcemo...

I ja znam za tu informaciju vec 3 nedelje se pregovara sa tim spicem(na Bekvalcevu inicijativu),
ako cete senzaciju reci cu vam da se pregovaralo i sa Davidovom o povratku i da je bilo skoro izvesno,ali se izjalovilo,i ne bitno cijom krivicom(i ako cak i to znam).
Hocete i mene sad napasti???
van der iV a.k.a Totti

Stara Garda wrote:
vladans wrote:
Jel Vam sad ne odgovara ni kad covek prenese neka svoja saznanje(necu da ulazim iz kojih izvora) ?
Cemu napadanje?

I ja znam za tu informaciju vec 3 nedelje se pregovara sa tim spicem(na Bekvalcevu inicijativu),
ako cete senzaciju reci cu vam da se pregovaralo i sa Davidovom o povratku i da je bilo skoro izvesno,ali se izjalovilo,i ne bitno cijom krivicom(i ako cak i to znam).
Slazem se sa SG,sacekajmo ta 2-3 dana,pa cemo videti koga ce dovesti!!A ko je taj Jefferson?
vladans

Post by vladans »

Stara Garda wrote:
vladans wrote:
Cemu napadanje?

Cica Glisa je pre nekog vremena lepo rekao da je navijac Vojvodine iz Podgorice,sto je lepo(ukoliko je istinito)pa mi nekako nije jasno,nije mi logicno da covek koji zivi u Podgorici ima tako ekskluzivna saznanja,dok se mi ovde ubismo za bilio kakvu informaciju!
Nemamo pojma ni sta se desava na pipremama(osim sto nam fali eto te sportske srece)ko je bio na probi,zbog cega nisu zadovoljili....i milion drugih stvari,ali eto i to ce se u buducnosti promeniti sobzirom da je klub odlucio da u Azerbejdzan povede par svedoka!Jedino ukoliko Cica Glisa nije povezan rodbinskim vezama sa nekim u klubu jer mi je i onako previse cudno ta njegova prica!
Ja sam i tebi posle onog tvog famoznog posta napisao da nam bolje kazes o kojim igracima se radi da bi posle lepo mogli da sumiramo utiske i vidimo koliko smo uspesni bili u prelaznom roku,a ne ovako,javite se sa pricama o nekim reprezentativcima,fantasticnim igracima...a za to vreme pokupimo sve same prosecne igrace,ako vec nemozete da kazete o kome je rece,onda brate nemoj te ni pisati o tom!
Cica Glisa kaze da nesme da kaze ime dok se transfer nerealizuje?!Znaci da ili ucestvuje u tom transferu,pa ne zeli da taj transfer propadne ili kao sto sam vec rekao nas sve ovde zaje...ja se izvinjavam ali je to tako!
Post Reply