Mare_Liman wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 10:38 pm
ТСЦ "киксао" на Маракани, цигани у озбиљној кризи а за које коло нам долазе...
Taman da im vratimo samopouzdanje sa novih 5 golova u nasoj mrezi
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 11:15 pm
Ja zadnju peticu ne pripisujem samo igracima, treneru i upravi, vec i svim forumasima koji su navijali da se ne izvede najjaci sastav
Nije mi bila namera da ukazujem ljudima da kuce, ipak, nisu od cokolade, a ni prozori od marmelade.
Zapravo, mozda cu samo jos jednom - je l' smo mi dobili dinara od prodaje Kabica? Je l' se predsednik oglasio ponovo po tom pitanju, nakon ''valjda ce nam nesto platiti''?
Lep pozdrav!
Edit: Kako sam vracao na utakmicama za ovakve startove ljudima poput ovog sljama Dragovica. Drago mi je da im je vratio golom, kad mu vec nije otkinuo te pogane noge.
Last edited by gospodinFKV on Thu Nov 02, 2023 11:36 am, edited 1 time in total.
gospodinFKV wrote: ↑Thu Nov 02, 2023 11:31 am
Zapravo, mozda cu samo jos jednom - je l' smo mi dobili dinara od prodaje Kabica?
Koliko ja znam dobili smo oko 800 hiljada evra
Očigledno vredi više, ali je hteo da ide u zvezdu i šta ćeš onda?
Mislim da me nisi razumeo.
Mi smo dogovorili 800 hiljada. Vajni predsednik je u jednom od intervjua rekao da nismo jos dobili te pare, uz opasku da cemo ih ''valjda'' dobiti uskoro.
gospodinFKV wrote: ↑Thu Nov 02, 2023 11:31 am
Zapravo, mozda cu samo jos jednom - je l' smo mi dobili dinara od prodaje Kabica?
Koliko ja znam dobili smo oko 800 hiljada evra
Očigledno vredi više, ali je hteo da ide u zvezdu i šta ćeš onda?
Mislim da me nisi razumeo.
Mi smo dogovorili 800 hiljada. Vajni predsednik je u jednom od intervjua rekao da nismo jos dobili te pare, uz opasku da cemo ih ''valjda'' dobiti uskoro.
Jebiga, za to neznam, ali valjda će morati biti uskoro... nije valjda da oni nemaju para
Znamo ko je u toj jednačini izvor para, takođe i znamo da im domaći igrači oprašraju stotine hiljada evra duga za čiste papire. Znači, mi smo na redu na sveto nikada, a kintu koja nam pripada po slovu dogovora između dva kluba ćemo potraživati na arbitraži u Lozani. Kad ih prijavimo. Zbiljić terzića. Stvarno misliš da će se to dogoditi?
Ja ne znam da li smo mi dobili i ono milionce za Sinisu ( mozda neko zna?) ili je i on otisao kao i Kabic?
Nista je tu ne ocekujem. Sto se kaze: bolje da oprostimo, nego da nam propadne
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Добили смо Радуловића за џабе свакако, сад јебига пола иде њима, бар половину да исплате за Кабу и можда неки проценат од продаје ако га ико купи би била премија... Свакако смо добили играча који ради оно што је требао Каба, има и он осцилације свакако, али за сад показује да је велико појачање...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."