ma to ili je laz ili neka malverzacija... ne verujem da im bas ni na jednom uredjaju i softveru ne radi taster 8

ma to ili je laz ili neka malverzacija... ne verujem da im bas ni na jednom uredjaju i softveru ne radi taster 8
Milan wrote: ↑Sun Oct 29, 2023 2:47 pm Klub (uz pomoc medija) pumpa atmosferu pred ovu utakmicu, ističe u prvi plan rivalitet sa Novim Sadom i mišljenja sam da to nije nikako dobro. Samo će podstaći mrzitelje Vojvodine da dodju u velikom broju. Bez stvaranja ovog hajpa, ne bi ih došlo više od 50. Trebalo je da se postavimo kao da igramo sa bilo kojim nižerazrednim klubom i odradimo rutinski ovu utakmicu.
Pitanje klubu, gde ste bili sa ovakvom kampanjom u drugom delu prošle sezone?!
Мислим да је правило ваљда да се не продаје цео капацитет трибине како би било одређеног простора и остало опет има масе сигурно која је купила а није отишла ил је дошла у међувремену док је неко отишо и сл.fkvtelep89 wrote: ↑Thu Nov 02, 2023 4:37 pm Meni je rečeno na blagajni da su rasprodane sve karte sa zapad a očigledno vidim mnogo praznih mesta??
Ja sam tu bio sat vremena pre početka utakmice, nisu valjda do tada već rasprodane...Mare_Liman wrote: ↑Thu Nov 02, 2023 5:03 pmМислим да је правило ваљда да се не продаје цео капацитет трибине како би било одређеног простора и остало опет има масе сигурно која је купила а није отишла ил је дошла у међувремену док је неко отишо и сл.fkvtelep89 wrote: ↑Thu Nov 02, 2023 4:37 pm Meni je rečeno na blagajni da su rasprodane sve karte sa zapad a očigledno vidim mnogo praznih mesta??
LIMAN wrote: ↑Thu Nov 02, 2023 5:02 pm @Milan
Dobro, i ti ga sad pretera sa te 2 slike, ko zna sta ce pomisliti ljudi kad vide.
Na slici sa Malbasicem se vidi samo deo sektora V/VI a na ovoj slici koju si oznacio kao "oni" je dobar deo nasih navijaca, ili u krajnju ruku neutralnih koji nisu imali nista pametnije da rade sredom u 19h, nego da za 100,200 dinara pogledaju gradski derbi. Oni mrzitelji Vojvodine sto stoje, oni su problem, ali kao sto vidis, njih ima 30ak.
Uostalom, negde pri pocetku utakmice kada je Firma prozvala i istok i zapad i kad je krenulo "U Evropi ima jedan grad..." se zaista videlo koliko je nasih, a koliko njihovih navijaca.
Promašujete poentu s ovim. Poenta je da ih ni toliko koliko ih je bilo nije trebalo da bude, a nisu se sami izvukli iz rupe već smo ih mi čupali iz iste.N13 wrote: ↑Thu Nov 02, 2023 5:24 pm Preterujes Milane, nije tako bilo.
Njihovih je bilo svakako vise od 30 na zapadu, ali su bili svi sjedninjeni u sektoru 1 (verovatno jer im je taj deo tribine jedino poznat, posto tu sede i kada gostuju blizamci). Zato ti taj huk tako deluje, dolazi sa jednog mesta, sinhronizovano.
Nasi navijaci su bili razbacani po celom stadionu, pomesani sa gomilom neutralaca. U svakom delu tribine je bilo gomila ljudi sa nasim obelezjima. Da su svi nasi bili na jednom mestu, utisak bi bio sasvim drugaciji.
Nikako ih nije bilo u vecini ili kao kad dolaze blizanci.