Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Uprava

Post by N13 »

Razumem da je to poenta... ali zasto je to problem? Zasto nas treba da zanima koliko njih ima i da li su u rupi.
Bez da ikog uvredim, ali koga to brine i zanima, deluje kao dao postoji neki kompleks. A sigurno mi nemamo razlog da imamo komplekse od njih, vec obrnuto.

Mi ovde diskutujemo kako smo preterali sa marketingom jedne utakmice. Po meni totalno suludo. Pa valjda smisao kluba jeste da se svaka utakmica reklamira. Problem je sto nasi marketing strucnjaci nemaju 'materijala' i osnova da reklamiraju i pumpaju najavu za vecinu drugih utakmica... a ovde su iskoristili neko nepostojece rivalstvo, "gradski derbi" i slicno. Pa neka su, zasto je to problem, ja i dalje ne kapiram? Igrali smo na svom stadionu iako smo bili gosti, imali smo put stadion (i dalje tvrdim zahvaljujuci nama pre svega), solidna broja i firme, pobeda, prolaz dalje, dokazali ko je gazda grada i to je to. Sta mene briga jesu tamo neki tzv navijaci lokalnog kluba izasli iz rupe na jedno vece, i posle se vratili u istu, ili ce mozda ostati budni. Neka rade sta hoce, ko ih je*e, ne zanima me, jer su nebitni.
Ali smatrati da je klub pogresio jer je malo jace najavljivao utakmicu je po meni van svake pameti. Kamo srece da stalno to rade.
Milan

Post by Milan »

Očigledno se većinski promašila poenta mog pisanja i ne vidi se šira slika na način na koji je ja vidim. Ko je razumeo, razumeo je. Nadam se samo da se moje strepnje neće obistiniti, a upravu pozivam da ne najavljuju utakmice samo po direktivi, već da jednako lože masu za svako kolo. To se, naravno, neće destiti...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Za sve koji tragaju za poentom, samo par pitanja.
Ko su ljudi koji stvarno vode RFKNS, čime se bave? Kome su upućene one poruke s našeg severa i šta one znače?
Znate li možda koliko je karata prethodnih dana podeljeno po nekim mestima u okolini NS, u kladionicama i sličnim mestima? Kome je to deljeno? Kome se bukvalno plaćalo da dođe na stadion? Koliko se ljudi u okolini stadiona raspitivalo gde su pojedini ulazi na tribine? Ko je veštački smanjio prodaju karata za zapad da bi jedna strana ostala praznija?
Ima tu još zanimljivih pitanja, ali ako se potrudite pa pribavite odgovore na bar neka od ovih poenta će vam se sama otkriti.
A možda je zaista par objava na društvenim mrežama FKV dovelo do svega ovoga i motivisalo jedan broj ljudi koji otprilike nisu znali ni gde je stadion da se hitro upute tamo kao čisti ljubitelji fudbala i podsvesni navijači RFKNS :D
slanobarac

Post by slanobarac »

N13 wrote: Thu Nov 02, 2023 7:21 pm Razumem da je to poenta... ali zasto je to problem? Zasto nas treba da zanima koliko njih ima i da li su u rupi.
Bez da ikog uvredim, ali koga to brine i zanima, deluje kao dao postoji neki kompleks. A sigurno mi nemamo razlog da imamo komplekse od njih, vec obrnuto.

Mi ovde diskutujemo kako smo preterali sa marketingom jedne utakmice. Po meni totalno suludo. Pa valjda smisao kluba jeste da se svaka utakmica reklamira. Problem je sto nasi marketing strucnjaci nemaju 'materijala' i osnova da reklamiraju i pumpaju najavu za vecinu drugih utakmica... a ovde su iskoristili neko nepostojece rivalstvo, "gradski derbi" i slicno. Pa neka su, zasto je to problem, ja i dalje ne kapiram? Igrali smo na svom stadionu iako smo bili gosti, imali smo put stadion (i dalje tvrdim zahvaljujuci nama pre svega), solidna broja i firme, pobeda, prolaz dalje, dokazali ko je gazda grada i to je to. Sta mene briga jesu tamo neki tzv navijaci lokalnog kluba izasli iz rupe na jedno vece, i posle se vratili u istu, ili ce mozda ostati budni. Neka rade sta hoce, ko ih je*e, ne zanima me, jer su nebitni.
Ali smatrati da je klub pogresio jer je malo jace najavljivao utakmicu je po meni van svake pameti. Kamo srece da stalno to rade.
Slažem se. +1
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@ Cane, sva tvoja pitanja su odgovori.
Ja nisam bio na stadionu, nisam ni znao nista o tome sto pitas, samo mi je neprirodno bilo da ova utakmica bude toliko posecena i reklamirana. Nismo navikli na takav marketing od strane Vose i grada Novog Sada. Svi koji ovde kompleksom nazivaju oprez za Vosu, dobro bi bilo da razjasne tvoja pitanja.

Nemam nista protiv drugog dobrog fudbalskog kluba u NS i zdravog rivalstva, kad je motiv cisto sportski, ali ne da se time rastura Vosa. I ovako smo decenijama u rasulu i ne treba nam puno do propasti. A, imamo i losa ranija iskustva sa komsijama.
Medjutim, propasti necemo, na zalost puno njih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
čeda_maraš

Post by čeda_maraš »

Ljudi moji kakvo rivalstvo sa RFK,ne mogu da verujem da vi ne znate da su to sve bili navijači grobara,koji su organizovano došli sa Detelinare ,jer je ona skroz crno bela.Jedini navijači RFK su bili oni u kavezu na jugu,koje su njihovi igrači i pozdravili.Na zapadu nikog nisu pozdravili jer su se ovi 5 min.pre kraja utakmice razbežali.Na kraju su to shvatili i ljudi na zapadu pa su ih ispratili sa povicima jajare marš u beograd.No,da je nešto bilo mutno to je sigurno,govorim u vezi karata.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Cane wrote: Thu Nov 02, 2023 8:28 pm Za sve koji tragaju za poentom, samo par pitanja.
Ko su ljudi koji stvarno vode RFKNS, čime se bave? Kome su upućene one poruke s našeg severa i šta one znače?
Znate li možda koliko je karata prethodnih dana podeljeno po nekim mestima u okolini NS, u kladionicama i sličnim mestima? Kome je to deljeno? Kome se bukvalno plaćalo da dođe na stadion? Koliko se ljudi u okolini stadiona raspitivalo gde su pojedini ulazi na tribine? Ko je veštački smanjio prodaju karata za zapad da bi jedna strana ostala praznija?
Ima tu još zanimljivih pitanja, ali ako se potrudite pa pribavite odgovore na bar neka od ovih poenta će vam se sama otkriti.
A možda je zaista par objava na društvenim mrežama FKV dovelo do svega ovoga i motivisalo jedan broj ljudi koji otprilike nisu znali ni gde je stadion da se hitro upute tamo kao čisti ljubitelji fudbala i podsvesni navijači RFKNS :D
Знам да су се у једној кафани делиле улазнице.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Karte za zapad nasi navijaci su mogli da uzmu jedino na Detelinari, na nasem stadionu se nisu prodavale, eto razloga zasto su mnogi sa zapada morali da dodju kod nas na istok.
Nema veze sa nasom upravom, vec sa njima, oni su bili nazovi domacini.
Uprava napolje!
Milan

Post by Milan »

Ja sam kupio kartu za zapad na blagajni stadiona...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Ako nekom još uvek nije jasno o čemu se tu radilo evo da pojasnim još malo.
Od kad su izvučeni parovi oni su svaki dan radili sve što su mogli da bi pokušali da budu većina na zapadu jer za to imaju svoje razloge koji i nemaju mnogo veze s fudbalom. Zbog toga su karte danima prodavane kod njih, zato su i bukvalno deljene tamo gde su oni hteli, zato su napravili dogovore s nekim drugim navijačkim grupama da ih podrže i dođu na stadion, zato je tog dana na zapadu bila gomila ljudi koji valjda u životu nisu došli na neku utakmicu, zato su smanjili prodaju karata na blagajni Karađorđa ...
Sve je to rađeno s namerom i organizovano, a nikako slučajno.
Tako da ove teorije kako je eto Voša pogrešila i silno ispromovisala taj meč pa su se neki njihovi silni (a u stvari nepostojeći) navijači naljutili i odlučili da spontano pohrle na stadion jednostavno ne piju vodu. Pozadina je ovde mnogo dublja, da bi se razumela treba se malo kretati po gradu i slušati šta se priča okolo, a ne samo gledati utakmicu na TV i na osnovu toga izvlačiti zaključke.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Tanjga, Lane, Krasić, Kačar… Evo ispunila nam se svima želja, bivši igrači su tu u klubu… Pa da vidimo šta nam sad neće odgovarati :D
Milan

Post by Milan »

Voša je u startu pogrešila što je ušla u razgovore oko igranja na Karađorđu. Da se igralo lepo u Čelarevu, došlo bi njih 20, nas 200-300 i sa domaćinskom atmosferom bi se lagano plasirali u naredno kolo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
N13

Post by N13 »

Kako moze biti greska sto smo dobili da utakmicu u kojoj smo gosti igramo na svom stadionu? :D
I ko kaze da bi njih bilo 20 u Celarevu? Njih je probudilo ime protivnika, a ne mesto igranja.
I ko kaze da bismo pobedili u Celarevu? Nasa prednost u odnosu na njih je brza pas igra. Na oranici u celarevu to ne bi bilo moguce igrati (setite se mucenja protiv Rumenke nedavno, nismo stvorili ni jednu sansu iz igre). Losiji teren odgovara ekipi koja se brani.

Mozda stvarno nesto tumacim pogresno, ali ne moze da mi udje u glavu da mi imamo strah od budjenja tog kluba i 'njihovih' navijaca.

Ovako je ispalo savrseno. Rutinski smo pobedili, iako je prvi gol kasno pao, isprozivali cigane i grobare koji su dosli da navijaju protiv nas, 3 tribine im otpevalo mars u beograd u glas, cutke su se pokupili i otisli. Niko vise ne prica o njima, osim nas ovde na forumu. Ni oni sami ne pricaju kako su nesto veliko napravili, jer nisu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Previse se paznje pridaje mutantu koji ce ispasti iz druge lige.
Fokusirajte se na povratak naseg Gojka! :lala:
Turija

Post by Turija »

gospodinFKV wrote: Fri Nov 03, 2023 11:03 am Previse se paznje pridaje mutantu koji ce ispasti iz druge lige.
Fokusirajte se na povratak naseg Gojka! :lala:
Predsednik FK Vojvodine je trebao da pretstavi Gojka Kacara i to kao novog direktora omladinske skole, a ne Grujic, kao svog novog trenera u omladinskoj skoli.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... odinu.html

To bi dalo nadu za bolju buducnost Vose. Ovo je ponizavajuce i ne budi nadu.
Mislim da je Gojko pogresio sto je pristao na takav tretman. Nije smeo potceniti sebe, kao legendarnog igraca Vose novijeg datuma i sa takvim CVijem.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply