Trenutno stanje je...22 1 2 19 16:60
Super Liga - sezona 2025/26
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Mozemo li u nedelju do bodova u B. Topoli, protiv uzdrmanog TSC, ili ce da se Topolcani vade na Vosi za sinocnu katastrofu, pitanje je sad?
Odlican test za nase igrace, trenera i upravu, posle gubljenja bodova, u gotovo dobijenim utakmicama, u poslednja dva kola i gubljenja nade i interesovanja kod navijaca Vose.
Odlican test za nase igrace, trenera i upravu, posle gubljenja bodova, u gotovo dobijenim utakmicama, u poslednja dva kola i gubljenja nade i interesovanja kod navijaca Vose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
@Turija
Iz kakve katastrofe da se vade? Tsc je izgubio 5:0 ali je igrao fudbal. Blizanci udaraju po tezultatima Čukaričkog i Tsc-a u evropi a ne znam šta su očekivali? Ne vidim da i oni bolje prolaze.
A i taj Tsc je remizirao i sa jednima i drugima. Čukarički jedne pobedio. Bolje neka se sami zapitaju a ne da preko medija kontrolišu javnost na taj način kao da je ovo neka katastrofa a ne nešto što je normalno jer igraš protiv organizovanijih klubova koji imaju 5-10-20x veće budžete.
Iz kakve katastrofe da se vade? Tsc je izgubio 5:0 ali je igrao fudbal. Blizanci udaraju po tezultatima Čukaričkog i Tsc-a u evropi a ne znam šta su očekivali? Ne vidim da i oni bolje prolaze.
A i taj Tsc je remizirao i sa jednima i drugima. Čukarički jedne pobedio. Bolje neka se sami zapitaju a ne da preko medija kontrolišu javnost na taj način kao da je ovo neka katastrofa a ne nešto što je normalno jer igraš protiv organizovanijih klubova koji imaju 5-10-20x veće budžete.
- Deep Purple
@Deep 5:0 je katastrofa, bez obzira i na igru i na budzete.Deep Purple wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 11:01 am @Turija
Umoran sam od price i poredjenja budzeta kad igraju blizanci u Evropi, a o istim budzetima tajac, kad ti blizanci igraju domacu ligu. Ne mogu vise to da slusam. Momentalno mi dignu pritisak (Deep, ovo nije upuceno tebi, samo sam isprovociran kad se to spomene).

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grbavica.021*
како појединци у новом пазару лепо раде у корист клуба, шалим се, шака појединаца такозваних навијача толико је урушило изглед клуба последњих пар година да би стварно могли да излете из лиге а не да играју пред празним трибинама.Deep Purple wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 7:46 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ike/466533
@Slanobarac
Šta sam ti rekao![]()
-
Budžeti ne igraju i definitivno samo su jedan od faktora. Trenutno se to na primeru cigana najbolje vidi, kako u Evropi, ali bogami i u domaćem prvenstvu.Turija wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 9:55 pm@Deep 5:0 je katastrofa, bez obzira i na igru i na budzete.Deep Purple wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 11:01 am @Turija
Umoran sam od price i poredjenja budzeta kad igraju blizanci u Evropi, a o istim budzetima tajac, kad ti blizanci igraju domacu ligu. Ne mogu vise to da slusam. Momentalno mi dignu pritisak (Deep, ovo nije upuceno tebi, samo sam isprovociran kad se to spomene).![]()
Mislim da oni ne bi bili ni drugi, da opet nemaju pomoć van terena.
Rezultatski je 5:0 katastrofa.
Ali mislim da Deep više sagledava širu sliku u kojoj se naši klubovi po svim parametrima ne mogu porediti sa evropskim.
Ako sam dobro razumeo... Onda je "igrati fudbal" vrlo bitna stvar.
Bez obzira na druge faktore TSC je primer dobrog sportskog rada.
Dovoljno je samo pogledati rezultate njihovog omladisnkog sektora, pa videti da gledaju dugoročno.
Ja iskreno plašim da će nas prestići i u tom segmentu.
Бога ми ево нама још једне конкуренције у виду Крагујевчана. Закувало се за плеј оф већ сада, имамо ли снаге да испратимо и парирамо.
- Mare_Liman
Уз конкуренцију ту је и хет трик Видакова, пришли су нам на бод, видећемо како ће се завршити полусезона...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Forza Voša
Igraju dosta dobar fudbal, prave gomilu sansi i imaju gomilu suteva na gol po utakmici. Od njih ocekujem ove sezone vise nego od Pazara.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Ево сад и Јавора одмах ту иза нас. Настала је гужва у средини табеле.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."