Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nevernik II

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by Nevernik II »

Milan wrote: Thu Nov 09, 2023 11:52 pm Bilo bi zanimljivo nakon završetka ovih grupa izvući na gomili učinak naših klubova u Evropi ove godine i gol razliku…

Sreća naša da nismo prošli Kiprane…
Trenutno stanje je...22 1 2 19 16:60
Turija

Post by Turija »

Mozemo li u nedelju do bodova u B. Topoli, protiv uzdrmanog TSC, ili ce da se Topolcani vade na Vosi za sinocnu katastrofu, pitanje je sad?

Odlican test za nase igrace, trenera i upravu, posle gubljenja bodova, u gotovo dobijenim utakmicama, u poslednja dva kola i gubljenja nade i interesovanja kod navijaca Vose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija

Iz kakve katastrofe da se vade? Tsc je izgubio 5:0 ali je igrao fudbal. Blizanci udaraju po tezultatima Čukaričkog i Tsc-a u evropi a ne znam šta su očekivali? Ne vidim da i oni bolje prolaze.

A i taj Tsc je remizirao i sa jednima i drugima. Čukarički jedne pobedio. Bolje neka se sami zapitaju a ne da preko medija kontrolišu javnost na taj način kao da je ovo neka katastrofa a ne nešto što je normalno jer igraš protiv organizovanijih klubova koji imaju 5-10-20x veće budžete.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Fri Nov 10, 2023 11:01 am @Turija

Iz kakve katastrofe da se vade? Tsc je izgubio 5:0 ali je igrao fudbal. Blizanci udaraju po tezultatima Čukaričkog i Tsc-a u evropi a ne znam šta su očekivali? Ne vidim da i oni bolje prolaze.

A i taj Tsc je remizirao i sa jednima i drugima. Čukarički jedne pobedio. Bolje neka se sami zapitaju a ne da preko medija kontrolišu javnost na taj način kao da je ovo neka katastrofa a ne nešto što je normalno jer igraš protiv organizovanijih klubova koji imaju 5-10-20x veće budžete.
@Deep 5:0 je katastrofa, bez obzira i na igru i na budzete.

Umoran sam od price i poredjenja budzeta kad igraju blizanci u Evropi, a o istim budzetima tajac, kad ti blizanci igraju domacu ligu. Ne mogu vise to da slusam. Momentalno mi dignu pritisak (Deep, ovo nije upuceno tebi, samo sam isprovociran kad se to spomene). :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Deep Purple wrote: Fri Nov 10, 2023 7:46 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ike/466533

@Slanobarac :mrgreen:

Šta sam ti rekao :)
како појединци у новом пазару лепо раде у корист клуба, шалим се, шака појединаца такозваних навијача толико је урушило изглед клуба последњих пар година да би стварно могли да излете из лиге а не да играју пред празним трибинама.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Fri Nov 10, 2023 9:55 pm
Deep Purple wrote: Fri Nov 10, 2023 11:01 am @Turija

@Deep 5:0 je katastrofa, bez obzira i na igru i na budzete.

Umoran sam od price i poredjenja budzeta kad igraju blizanci u Evropi, a o istim budzetima tajac, kad ti blizanci igraju domacu ligu. Ne mogu vise to da slusam. Momentalno mi dignu pritisak (Deep, ovo nije upuceno tebi, samo sam isprovociran kad se to spomene). :cheers:
Budžeti ne igraju i definitivno samo su jedan od faktora. Trenutno se to na primeru cigana najbolje vidi, kako u Evropi, ali bogami i u domaćem prvenstvu.
Mislim da oni ne bi bili ni drugi, da opet nemaju pomoć van terena.
Rezultatski je 5:0 katastrofa.
Ali mislim da Deep više sagledava širu sliku u kojoj se naši klubovi po svim parametrima ne mogu porediti sa evropskim.
Ako sam dobro razumeo... Onda je "igrati fudbal" vrlo bitna stvar.
Bez obzira na druge faktore TSC je primer dobrog sportskog rada.
Dovoljno je samo pogledati rezultate njihovog omladisnkog sektora, pa videti da gledaju dugoročno.
Ja iskreno plašim da će nas prestići i u tom segmentu.
Milan

Post by Milan »

Savcic Luka wrote: Sat Nov 11, 2023 1:40 pm
Ja iskreno plašim da će nas prestići i u tom segmentu.

Milan wrote: Mon Nov 06, 2023 12:19 pm
Milan wrote: Mon Oct 30, 2023 1:27 pm Omladinci 16 bodova iz 11 kola? :oops:

16 bodova iz 12 kola…

Samo oni?
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Бога ми ево нама још једне конкуренције у виду Крагујевчана. Закувало се за плеј оф већ сада, имамо ли снаге да испратимо и парирамо.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Sat Nov 11, 2023 4:47 pm Бога ми ево нама још једне конкуренције у виду Крагујевчана. Закувало се за плеј оф већ сада, имамо ли снаге да испратимо и парирамо.
Уз конкуренцију ту је и хет трик Видакова, пришли су нам на бод, видећемо како ће се завршити полусезона...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Forza Voša

Post by Forza Voša »

CRD FCV wrote: Sat Nov 11, 2023 4:47 pm Бога ми ево нама још једне конкуренције у виду Крагујевчана. Закувало се за плеј оф већ сада, имамо ли снаге да испратимо и парирамо.
Igraju dosta dobar fudbal, prave gomilu sansi i imaju gomilu suteva na gol po utakmici. Od njih ocekujem ove sezone vise nego od Pazara.
„Hasta la Victoria Siempre!“
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ево сад и Јавора одмах ту иза нас. Настала је гужва у средини табеле.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply