16. kolo: VOJVODINA – c.z. 1:2 (1:2)

Locked
CRD FCV

Re: 16. kolo: VOJVODINA – c.z. subota u 16 h (A1P)

Post by CRD FCV »

Коме у нашим редовима прети суспензија од картона, ако икоме? Од тога исто зависи колико оштро можемо играти.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

CRD FCV wrote: Sat Nov 25, 2023 3:12 pm Коме у нашим редовима прети суспензија од картона, ако икоме? Од тога исто зависи колико оштро можемо играти.
Јебеш суспензије кад следећу играмо са црним говнима и то код њих где ће све прштати од картона поготово ако се резултат буде одвијао у погрешном смеру... Гази, ломи, јеби... Са циганима у нашој кући никако другачије...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

Dva sata do utakmice a deveta strana se ispisuje...
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

icebaby wrote: Sat Nov 25, 2023 2:46 pm Ah ja sam nekad jako davno bio aktivan sa nekim drugim nickom, pa posle napravio novi nalog ..nisam bio ovde godinama kao ni na stadionu.
Ja sam, odavno, hteo to da te pitam, ali nisam ucinio, jer bi bilo zadiranja u privatnost.
Drago mi je da si se vratio na Forum.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Sve razumem, ali da još uvek neko kuka nad "biserom' i "najvećim talentom" Kabićem, e to nikako ne shvatam. Pa ta prodaja je verovatno i najbolji potez ove uprave do kraja njihovog mandata. Pa najvećim gov...a su uvalii bezvredni škart, to može biti samo za pohvalu. Ako je drugačije možda ga danas stave da bude starter, ostaje da vidimo hoće li povećati skor od tih 18 ili koliko je minuta do sada dobio kod petokrakaša.
Ne bi više dužio o njemu nevažnom ikome osim tatici, ali ću samo podeliti info s vama da taj supertalenat po svaku cenu traži da ga već na zimu ovi pošalju bilo gde na pozajmicu. Toliko o njemu.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Клуб "узвратио"
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
icebaby

Post by icebaby »

Turija wrote: Sat Nov 25, 2023 3:25 pm
icebaby wrote: Sat Nov 25, 2023 2:46 pm Ah ja sam nekad jako davno bio aktivan sa nekim drugim nickom, pa posle napravio novi nalog ..nisam bio ovde godinama kao ni na stadionu.
Ja sam, odavno, hteo to da te pitam, ali nisam ucinio, jer bi bilo zadiranja u privatnost.
Drago mi je da si se vratio na Forum.
:cheers:
Pa ,reko da procitam kakvo je neko generalno misljenje ljudi koji i dalje idu na tekme, i reko bih da se nista nije promenulo.
icebaby

Post by icebaby »

Cane wrote: Sat Nov 25, 2023 3:27 pm Sve razumem, ali da još uvek neko kuka nad "biserom' i "najvećim talentom" Kabićem, e to nikako ne shvatam. Pa ta prodaja je verovatno i najbolji potez ove uprave do kraja njihovog mandata. Pa najvećim gov...a su uvalii bezvredni škart, to može biti samo za pohvalu. Ako je drugačije možda ga danas stave da bude starter, ostaje da vidimo hoće li povećati skor od tih 18 ili koliko je minuta do sada dobio kod petokrakaša.
Ne bi više dužio o njemu nevažnom ikome osim tatici, ali ću samo podeliti info s vama da taj supertalenat po svaku cenu traži da ga već na zimu ovi pošalju bilo gde na pozajmicu. Toliko o njemu.
Druze ne razumes poentu.
Kao prvo nije bezvredan, decko je igrao prvu tekmu i to u kvalifikacijama, i pretrco 50m i iz trka lobovao golmana i dao gol.. to ne rade bezvredni igraci.
To sto bi mi sebi da olaksamo sto cemo nekog tako zvati vise govori o nama. I ne placem ja za njim nego sto smo bukvalno dali nase dete iz skole smradimana iz BG kao poklon, i onda se jos bunimo sto nas zovu filijalom .. i kakvu to sliku boji na nase mladje kategorije? Jos malo pa ce na trening doci sa ciganskim dresom , pa samo obuku sluzbeni kad moraju ..pa onda za vikend pravac kod Dileja da bodre "svoj" klub.. takve stvari se jednostavno NE RADE ! i da su nudili 10mil e NI ONDA.
To se zove stav, ponos , prkos,i toliko ovde spomenuti lokal patriotizam.
Samo izgl ovde pola ljudi nema pojma sta koji termin znaci
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Mare_Liman wrote: Sat Nov 25, 2023 3:45 pm

Клуб "узвратио"
Чита се форум :cheers:

ИГРАЈ ВОШО НАПАДАЈ !!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Ajmo.polako, koliko.sam video žandarmerija ne kasni.ni.ovaj put :mrgreen:
Krle

Post by Krle »

Umesto Rosića Jeličić. Guram na levom beku.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Krle wrote: Sat Nov 25, 2023 4:07 pm Umesto Rosića Jeličić. Guram na levom beku.
Не знам стварно шта да очекујем од последње линије...
slanobarac

Post by slanobarac »

Mare_Liman wrote: Sat Nov 25, 2023 4:13 pm
Krle wrote: Sat Nov 25, 2023 4:07 pm Umesto Rosića Jeličić. Guram na levom beku.
Не знам стварно шта да очекујем од последње линије...
Rosić i povređen i bolestan je bolji od Jeličića. Šta je ovo?!?!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Jeličić u startnih 11?! Pa buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Осим Кембела на терену ће бити најбоље што имамо у овом тренутку. Није ни то лоше таман он да уђе и освежи игру касније.
Locked