Iskreno se nadam da će ovo doprineti prestanku pevanja ove pesme, kojoj je odavno istekao rok…
Ценим да нема он појма о чему се ту ради. Али да је песма застарела, јесте.
Zna on jako dobro, nego će klovn za dodatni dobar bakšiš dati i u šešir da mu se opogane. Principi nula, obraz đon, jedina životna valuta je papirić sa srebrnom trakicom.
Tacno tako.
Pozdravljam tvoj povratak na Forum.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nadam se da se više ta njegova pesma neće pevati na stadionu, makar igrali kao Barsa! Kao što neko reče, nek' peva na otvaranju bankomata, to je sad njegov nivo.
Meni je zapravo drago zbog ovoga, jer se vidi ko me je Vojvodina u srcu, a kome je draža ciganska para. Nek ide da peva sa kabićem i ivanićem, na nekom sledećem stranačkom okupljanju. Jebem li vam partijsku knjižicu.
Da ja citiram jednog drugog pevača:
Komunjare, komunjare, vi volite samo pare
Svi ste vi komunisti, pravljeni na kalup isti.
Ljigavac je pokazao da mu je moral na nivou Mace Diskrecije, a tarifa pretpostavljam i ispod njenog nivoa. Očigledno toliko i vredi. Međutim bez obzira na sve to ovakvim stvarima je zaslužio da bude adekvatno "pozdravljen" u svakoj prilici koja se pruži na način koji podstiče rad pljuvačnih žlezdi. Treba trajno da postane persona non grata ne samo na stadionu nego u celom gradu, od sada neka nastupa u Kaluđerici ili Zucama. Ovo mu se nikako ne sme zaboraviti.
Iskreno se nadam da će ovo doprineti prestanku pevanja ove pesme, kojoj je odavno istekao rok…
Ju ju kakav govnar,na šta spadneš zarad crvene a kad je bio na stadionu ceo stadion mu tapšao,mislim protiv Spartaka posle onog finala kupa što su nas pokrali...
Lik odkad se slizao sa naprednjacima je postao totalno nebitan, u najboljem slučaju mim za zajebanciju shodno tome je nekako prirodno da se prikloni čergarima, tako da drago mi je što su takvi što dalje od nas isto tako se nadam da će naša verzija ćiribu ćiriba konačno otić u zaborav jer je nikad gotivio nisam ni kad je bila najveći hit među slaninarima
To za zvezdu nije nista neocekivano. Mogao je da slaze, ali bi bilo previse providno da je to laz.
Mene vise zabrinulo sto kaze da su po njemu Malbasic i Vukanovic medju 3 najbrza igraca u timu. Pa onda mi imamo prilicno veliki problem. Na tome bi moralo najvise da se radi u prelaznom roku.