Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Marketing kluba

Post by Turija »

N13 wrote: Fri Dec 01, 2023 10:48 am To za zvezdu nije nista neocekivano. Mogao je da slaze, ali bi bilo previse providno da je to laz.

Mene vise zabrinulo sto kaze da su po njemu Malbasic i Vukanovic medju 3 najbrza igraca u timu. Pa onda mi imamo prilicno veliki problem. Na tome bi moralo najvise da se radi u prelaznom roku.
I za mene to nije problem, sto je rekao: nikad ne reci nikad, jer je on dosao iz zvezde. Problem su ovi ,,nasi".

Sto se tice brzine, to je za brigu.
Mislim da je Bjekovic brzi od njih dvojice ( Malbasica i Vukanovica), ali samo na duzu stazu?

Sto se Radulovica tice, pisao sam da on meni ne deluje da je nadprosecno brz. Ima dobar driblig i solidno brz start, ali glavna osobina mu je dobar centarsut i sut, koji jos nisu dovedeni na nivo za ozbiljniju ligu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Jako amaterski je ovo uradjeno. Opet. 5-6 prilično bezveznih pitanja i voditeljka i igrač koji ovo rade kao po kazni…
POŠTO OBRAZ ???!!!
VošaNS

Post by VošaNS »

Milan wrote: Fri Dec 01, 2023 12:31 pm Jako amaterski je ovo uradjeno. Opet. 5-6 prilično bezveznih pitanja i voditeljka i igrač koji ovo rade kao po kazni…
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Fri Dec 01, 2023 12:31 pm Jako amaterski je ovo uradjeno. Opet. 5-6 prilično bezveznih pitanja i voditeljka i igrač koji ovo rade kao po kazni…
Te intervjue je Subotin radio jako dobro. Beba to nema.
Previse je konvencionalno oficijelna i ,,stegnuta". Treba mnogo opustenije raditi, uneti energiju i licni pecat. I sagovornicima onda bude lakse.

To npr. ima Ranko.
Beba treba sa njim da se konsultuje i ,,krade" tu vrstu znanja u komunikaciji. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

Svaki ovaj novi intervju je očajno odrađen. Par pitanja čisto radi reda, tipična što većinu i ne interesuje preterano. Prekinem posle drugog jer su uglavnom slična pitanja a i odgovori. Umesto da sednu u neke naše prostorije, naprave pravi intervju pa posle taj razgovor prepišeš kao PR tekst i objaviš na sajtu jer realno imaš različite generacije koji prate klub. Neko će radije pogledati video, dok drugi će pročitati. Kako god je veći reach.
ssnigd

Post by ssnigd »

Jbt kako je ovo jadno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Srpski fudbal je epitom priucenosti.
Priuceni fudbaleri.
Priucena struka.
Priuceni funkcioneri.

I onda je cudno sto je i marketing priucen.

Tragovi nam smrde amaterizmom.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ju, toliko opljuvaste video da ga neću ni pogledati :lol:

Pride što mi Andrija Radulović nikako nije omiljeni igrač. Što se povratka u zvijezdu tiče, samo napred, što se mene tiče, što pre. Nikakvu vidljivu korist nemamo od njega, razliku gotovo da ne pravi, slobodno put cigana, pa da ga još malo guraju po pozajmicama. Ovde je dočekan kao igrač, tamo su ga tretirali kao sitan kusur i to mu je za nikad ne reci nikad. Fujčina.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Ovo jeste na jutjub kanalu ali mislim da ovako nesto prave za instagram, tik tok i sl. (nemam drustvene mreze pa se ne razumem) i da okace na kanal cisto radi reda. Jednostavno se vidi i po tom nekom ritmu u pozadini da to treba da bude brzo i da je cilj da animiras tamo neku ciljnu grupu, to da traje 15 minuta pitanje koliko bi pregleda imalo.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gospodinFKV wrote: Fri Dec 01, 2023 2:33 pm Srpski fudbal je epitom priucenosti.
Priuceni fudbaleri.
Priucena struka.
Priuceni funkcioneri.

I onda je cudno sto je i marketing priucen.

Tragovi nam smrde amaterizmom.
Koliko para toliko i muzike. Kad je jedini motiv da se sto vise odlije u privatni dzep uz minimum cimanja i ulaganja rezultati na svim poljima budu ovakvi. Cist entuzijazam moze da dobaci do odredjene granice ali za ozbiljan rad treba vise od toga, plus sto se i taj entuzijazam vremenom potrosi...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ma sve jasno.

Sto se izjave tice, ja ne znam zasto se zestite. Dokle god je klubu plan da ga proda napolje, pouceni novim iskustvom oko Kabica, i dokle god je on svestan da ta mogucnost nikako ne moze i nece doci direktno iz ovog dresa, onda je to sve okej. Nije to nepostovanje ni nas, a ni Vojvodine, samo sebe. Iskreno, mnogo vece nepostovanje je klub pokazao prema samom sebi sto je to pitanje uopste postavljeno. Meni je to par ekselans primer toga koliko niko u tom klubu ne oseca Vojvodinu na nacin na koji je oseca cak i ispodprosecan navijac.

Retko kad ces direktno opljuvati javno bivseg poslodavca, kakav god tretman imao, ali je na ovo pitanje mogao da odgovori na 1001 drugaciji nacin, poput ''prioritet mi je da idem u inostranstvo'', ili ''zelim da ostvarim rezultat sa Vojvodinom i probam da odem u inostranstvo'', itd. Samo, za to je potrebno ne biti apsolutni papak, sto se za srpske (a i crnogorske) fudbalere ispostavlja kao sve visa i visa lestvica.

Sve u svemu, meni je sve vezano za klub, osim Ranka Popovica, grba, imena i vas, sake jada na forumu i tribinama, za apsolutnu peglu. Ja ne pamtim kad sam Vojvodinu poslednji put osetio kao svoju. Zaista ne pamtim, a i osecaj itekako vec uveliko bledi.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gospodinFKV wrote: Fri Dec 01, 2023 7:21 pm Sve u svemu, meni je sve vezano za klub, osim Ranka Popovica, grba, imena i vas, sake jada na forumu i tribinama, za apsolutnu peglu. Ja ne pamtim kad sam Vojvodinu poslednji put osetio kao svoju. Zaista ne pamtim, a i osecaj itekako vec uveliko bledi.
:thankyou:
Image
Milan

Post by Milan »

gospodinFKV wrote: Fri Dec 01, 2023 7:21 pm Iskreno, mnogo vece nepostovanje je klub pokazao prema samom sebi sto je to pitanje uopste postavljeno. Meni je to par ekselans primer toga koliko niko u tom klubu ne oseca Vojvodinu na nacin na koji je oseca cak i ispodprosecan navijac.

:lala:
POŠTO OBRAZ ???!!!
philly

Post by philly »

Unapred da se ogradim - drago mi je da se barem nešto dešava u marketingu kluba, poput inicijative za ovakav sadržaj. Ali ovo je zaista teški amaterizam. Stoje negde usred ničega ukopani u mestu, ona kroz sunčane naočare čita pitanja iz beleški mobilnog telefona, on ruke iza leđa ne zna ni šta bi reko, pitanja budibogsnama, montaža nepostojeća - snimljeno u jednom "tejku" i to je to. I zaključani komentari. Da li je naš vajni marketing tim ikada odvojio vreme da pogleda kako izgleda sportski sadržaj bilo gde u Evropi? Sudeći po ovome, prilično sam siguran da nije. Bez imalo šale tvrdim da bi 90% frilensera digitalnog marketinga radilo bolji posao od ovoga, a da uz to imaju i još četiri gaže sa strane.
philly

Post by philly »

I kao šlag na torti - uredno objave deo u kom igrač otvoreno kaže da ne odbacuje povratak u zvezdu. Na njemu je to da kaže ili ne. NA KLUBU JE DA TO NE OBJAVI NA ZVANIČNOM YOUTUBE KANALU.
Post Reply