Нема ни на ФМ више, кажу ти одмах да си ту најслабије попуњен, на позајмицима једино Кокановић ту и тамо, није ми јасно довођење Индиа и експресно пуштање Буснића на позајмицу, колико год био рупа он је класични задњи везни и за ротацију би у овом тренутку био иделан...
Trener(i) FK Vojvodina
- Mare_Liman
Re: Trener(i) FK Vojvodina
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman
Може у варијанти кад Зука мора да игра задњег везног у пару са Рајком...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ko je taj Rajko, pominje se već x puta? Mi nemamo nikakvog Rajka.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Mare_Liman
Радомир - Рајко Милосављевић
У клубу га сви зову Рајко, на пресу исто кад се причало Ранко каже Рајко, а и на инстаграму је уписан ако се не варам рајкомилосављевић
A, fala. Meni nekako uz Radomir ide Raša, al jbg. 

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Deep Purple
Nadimak mu je Rajko.
- gospodinFKV
Mnogo gori od njega su dobili sezonu da se pokazu.
Mnogo gori od njega su dobili da sastave tim za sezonu.
Covek od
pokusava pitu da napravi. To traje.
Steta je to sto mu je prvi prelazni rok zimski. Tu nema puno opcija, osim likova koji dolaze nazad iz Azije recimo.
Covek od

Steta je to sto mu je prvi prelazni rok zimski. Tu nema puno opcija, osim likova koji dolaze nazad iz Azije recimo.
- Deep Purple
Da sam ja na Rankovom mestu naduvao bih na sledećoj konferenciji forumaše samo tako 

Meni je i veliki pomak sto covek posle svakog meca kaze bas ono sto je bilo na mecu. Evo i sad posle partizana je rekao da smo igrali samo 20 minuta posle partizanovog gola sto i jeste tacno. A recimo Duljaj kaze "bila je fenomenalna utakmica"Deep Purple wrote: ↑Mon Dec 04, 2023 11:16 pm Da sam ja na Rankovom mestu naduvao bih na sledećoj konferenciji forumaše samo tako![]()

Može li se znati koji su to mnogo gori dobili sezonu? Ko je uopšte imao čitavu sezonu?gospodinFKV wrote: ↑Mon Dec 04, 2023 1:37 pm Mnogo gori od njega su dobili sezonu da se pokazu.
Covek odpokusava pitu da napravi. To traje.
I koja su to go**a u našem timu, od kojih valja praviti pitu. Ne vidim da je ijedan igrač tako beznadežan slučaj (osim kapitena) kao što je ovaj trener. Koliko mu to brašna, jaja i šećera treba da napravi pitu, i gde su ti kvalitetni sastojci za pitu bili za ostale trenere?
Pa on ne može ni poslednjeg na tabeli da nadigra, niti da sačuva mrežu.
Imamo solidan tim, sastavljen od iskusnih i mladih perspektivnih igrača. Ovakav skor 6 4 4 23:22 (+1) nije toliko loš, ali bi ga i neki gori trener napravio.
Nama trebaju pojačanja u svim sektorima, od igrača, do sportskog direktora i trenera, ako hoćemo u Evropu.
- Red Marquis
- Moderator
On nema desnog beka. Oba su živi očaj, moguće i dva najgora desna beka koja smo imali u ovom veku. Ima jednog defanzivnog veznog kojeg je dobio poslednjeg dana, ostalo sve igra tu poziciju da joj ne pripada. Ima brdo igrača koji su dovedeni roviti i manje više će i ostati takvi (U.Nikolić, Kajević, možemo tu sad pridodati i Bolingija). Nema pravog centarfora (drvo Vukić se ne računa) Vukanović možda to igra, ali mu to nije pozicija. N Zukić, ni Milosavljević ni U.Nikolić nisu pravi organizatori igre, tako da ni to nemamo. Nema rezervnog štopera da iole valja. Preskočiću golmana i levog beka ne zato što sam zadovoljan, nego što ima i većih muka od tih mesta.
Kad se sve sabere, mnogo je to. I to je dovoljno da se kaže da nema tu pite.
Io odio Belgrado
- slanobarac
Potpisujem post.Red Marquis wrote: ↑Tue Dec 05, 2023 4:38 am On nema desnog beka. Oba su živi očaj, moguće i dva najgora desna beka koja smo imali u ovom veku. Ima jednog defanzivnog veznog kojeg je dobio poslednjeg dana, ostalo sve igra tu poziciju da joj ne pripada. Ima brdo igrača koji su dovedeni roviti i manje više će i ostati takvi (U.Nikolić, Kajević, možemo tu sad pridodati i Bolingija). Nema pravog centarfora (drvo Vukić se ne računa) Vukanović možda to igra, ali mu to nije pozicija. N Zukić, ni Milosavljević ni U.Nikolić nisu pravi organizatori igre, tako da ni to nemamo. Nema rezervnog štopera da iole valja. Preskočiću golmana i levog beka ne zato što sam zadovoljan, nego što ima i većih muka od tih mesta.
Tesko je u toj situaciju i sklopiti tim, a tek napraviti igru i rezultat, da ne govorimo. Nazalost.
Kad bi igrace bilo kog superligasa ( osim prva cetiri, pa i pet) obukli u nase dresove, nikakve razlike ne bi bilo. Tu nijedan trener ne pomaze ( vidite kako se oni menjaju i kod tih klubova i uvek isto, kao pre).
Vosa je na tabeli realno na mestu koliko i vredi (od 5. mesta, pa nanize).
Bez pojacanja na zimu tako ce se i kretati.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov