Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Uprava

Post by slanobarac »

Vojvodina se pretvorila u go**o režimsko.
Blizanci za sirotinju.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Fri Dec 08, 2023 10:10 pm
Deep Purple wrote: Fri Dec 08, 2023 9:13 pm Đorđe Đurić… :D
Odbojkaš
Pisalo je fudbaler.
Rakovac

Post by Rakovac »

Čini mi se da što se tiče forumaša 17.12. ovi više ne da ne bi vladali nego ni cenzus ne bi prešli ... Izvinite na ovom političkom postu ... Al mi drago.
Cane

Post by Cane »

slanobarac wrote: Sat Dec 09, 2023 8:40 am Vojvodina se pretvorila u go**o režimsko.
Blizanci za sirotinju.
Voleo bih da mi neko navede bukvalno 1 (jedan) klub u ovoj zemlji koji nije režimski.
Da se ne pravimo naivni, pa ovde trenutno skoro da ne postoji trafika koja je antirežimska a ne klub.
Tako da ništa drugačije ne može biti ni s FKV. Da smo "opozicioni" bukvalno nas ne bi bilo, na žalost to je istina u zemlji Srbiji poslednjih 10 godina.
Pri tome, politika uprave i većinsko raspoloženje navijača nikako nisu isto i to treba jasno istaći uvek.
N13

Post by N13 »

Nije Vojvodina rezimski klub. Uprava jeste, jer to tako izgleda mora da bi se opstalo u ovim vremenima (Cane sve objasnio).
Ali uprava ne cini Vojvodinu. Oni dodji i prodji. Mi navijaci smo ti koji predstavljamo ono sto Vojvodina jeste. A mi smo pokazali da li smo rezimski ili na vise puta na utakmici protiv cigana, kada god je sudio odsvirao nesto na nasu stetu. Jasno, jednoglasno je ceo zapad vikao sta misli o rezimu. Toliko jako, da nas je i arena ( :shit: ) morala utisavati u prenosu.
slanobarac

Post by slanobarac »

@Cane
@N13

Napolju je hladno ali šta bi na to rekli Eskimi? Sve je relativno pa tako i ovo da nismo režimski klub.
Mene niko ne može ubediti u suprotno. Razlika je samo u broju nula.
Maki

Post by Maki »

CRD FCV wrote: Thu Dec 07, 2023 7:44 pm Председник нашег клуба се нашао у овом малом кругу

https://forbes.n1info.rs/liste/oni-su-n ... jarde//url
Ovaj link radi:
https://forbes.n1info.rs/liste/oni-su-n ... milijarde/
Zbiljić je ostvario neto dobit od 57.759.160 evra u poslednje tri godine, znači oko 19 miliona godišnje. Znamo i kako, od koga i za koga.
Turija

Post by Turija »

Maki wrote: Sat Dec 09, 2023 5:54 pm
CRD FCV wrote: Thu Dec 07, 2023 7:44 pm Председник нашег клуба се нашао у овом малом кругу

https://forbes.n1info.rs/liste/oni-su-n ... jarde//url
Ovaj link radi:
https://forbes.n1info.rs/liste/oni-su-n ... milijarde/
Zbiljić je ostvario neto dobit od 57.759.160 evra u poslednje tri godine, znači oko 19 miliona godišnje. Znamo i kako, od koga i za koga.
I ne moze da dovede 3-4 kvalitetna igraca za 2-3 miliona, nego Vosa prodaje i ono malo kvaliteta za 2-3 miliona. :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Napredna vucibatina a ne biznismen.
Cane

Post by Cane »

slanobarac wrote: Sat Dec 09, 2023 4:52 pm @Cane
@N13

Napolju je hladno ali šta bi na to rekli Eskimi? Sve je relativno pa tako i ovo da nismo režimski klub.
Mene niko ne može ubediti u suprotno. Razlika je samo u broju nula.
Ne znam šta bi ti još rekao. Mislim da sam objasnio da u tom smislu ne postoji niti jedan klub u Srbiji za koga bi se moglo reći da nije režimski. Znači ni jedan jedini.
S xruge strane ja sam navijač FKV , a nikako ne podržavam ove koji vladaju. I šta bi sad trebao, da prestanem pratiti klub dok se režim ne promeni?
Mogao bi ja sad elaborirati kako sam zdušno navijao za Vošu pod raznim režimima o kojima nisam mislio baš mnogo bolje nego o ovom trenutnom (koji je zaista extremno dojadio svakom normalnom) ali bi skrenuli u politizaciju i verovatno bi opet dobio neko upozorenje, tako da se momentalno zaustavljam :D
Duplof

Post by Duplof »

U ovom videu možemo čuti i Tanjgu i Rebraču (ljude koji su unutar našeg SD). Mislim da je važno ovo podeliti jer pokazuje koliko nemaju srama javno da obrazlože svoju javnu odluku i podršku (kakva god ona bila), a samim tim pokazuju svoj "integritet" u donošenju odluka.

Razgovor sa Tanjgom počinje na 13:26, a Rebrača je odmah nakon njega. Ostatak klipa je bonus koji se ne razlikuje mnogo od pomenute dvojice.

Sutra će biti lepo vreme za šetnju!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Sve ostaje isto :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sinoc u onom leglu sljama ponosno stoji predsednik naseg kosarkaskog kluba. :pegla:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

gospodinFKV wrote: Mon Dec 18, 2023 11:58 am Sinoc u onom leglu sljama ponosno stoji predsednik naseg kosarkaskog kluba. :pegla:
Зато Аба Лига долази у Нови Сад :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

gospodinFKV wrote: Mon Dec 18, 2023 11:58 am Sinoc u onom leglu sljama ponosno stoji predsednik naseg kosarkaskog kluba. :pegla:
Prosto, u našem sportu je najveći šljam skupljen na malom prostoru.
Io odio Belgrado
Post Reply