Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Super Liga - sezona 2023/24

Post by Milan »

Rabba wrote: Mon Dec 11, 2023 6:57 pm Mi smo od ovakvih raštimovanih patizana glatko poraženi...

Kad svi imaju veći motiv nas da guze

Cigani preuzeli čelo tabele....
Last edited by Milan on Mon Dec 11, 2023 7:04 pm, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Mon Dec 11, 2023 6:57 pm Mi smo od ovakvih raštimovanih patizana glatko poraženi...
Mi lutamo u traženju igre, postave samozaljubljeni u svoju prošlost a Radnički hrabro na lidera.
Ajd' da vidimo nas u ulozi favorita protiv Napretka. Ranko je na potezu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Po čemu je ovaj bio bolji od Malbašića, najboljeg igrača celog prvenstva (ako se naši sajtovi pitaju)?
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A sta kaze komentator Arene: "ako nista drugo zvezda je uvela Mancester Siti u tu fazu utakmice da odugovlace sa izvodjenjem auta, da pokusavaju da se igra sto je manje moguce" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Voja wrote: Wed Dec 13, 2023 10:27 pm A sta kaze komentator Arene: "ako nista drugo zvezda je uvela Mancester Siti u tu fazu utakmice da odugovlace sa izvodjenjem auta, da pokusavaju da se igra sto je manje moguce" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Кад нисам пао са фотеље :rolll: :rolll:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Uvek sa tobom wrote: Wed Dec 13, 2023 10:39 pm
Voja wrote: Wed Dec 13, 2023 10:27 pm A sta kaze komentator Arene: "ako nista drugo zvezda je uvela Mancester Siti u tu fazu utakmice da odugovlace sa izvodjenjem auta, da pokusavaju da se igra sto je manje moguce" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Кад нисам пао са фотеље :rolll: :rolll:
Sledeci dan vidis naslove :

Prvak Evrope se branio na MARAKANI.

kakav je bio ciganski igrac pod brojem 70 nisam gledao utakmicu.
Cane

Post by Cane »

Igrač s brojem 70 je bio standardan. Zaletao se u prazno, jurio uglavnom nigde, ispadao gotovo redovno, mada se istini za volju ne može reći da se nije trudio. Znači pokazao ono što smo od njega viđali najčešće i ovde, s tim što je delovao znatno motivisanije. Sa srećom mu bilo i da izmoli da ga pošalju na tu pozajmicu kojoj se nada.
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Пре почетка утакмице коментатор са Арене; ,,Гвардиола забринуто гледа у правцу семафора, уплашила га је атмосфера на Маракани" :D
Наравно ту је била прича и о тунелу и хуку с трибина., као да Гвардиола нема сваког викенда 50 000 људи на трибинама.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ДушанФ89 wrote: Thu Dec 14, 2023 12:03 am
Пре почетка утакмице коментатор са Арене; ,,Гвардиола забринуто гледа у правцу семафора, уплашила га је атмосфера на Маракани" :D
Наравно ту је била прича и о тунелу и хуку с трибина., као да Гвардиола нема сваког викенда 50 000 људи на трибинама.
Nazalost uzivanju sam se posvetio tek negde od 60.minuta, pa sam verovatno propustio mnogo bisera
Image
Turija

Post by Turija »

I ja sam propustio mnogo minuta utakmice ( negledljive).
To sto sam video, bila je antipropaganda fudbala od strane Sitija. Oni su izasli na teren, samo zato sto su morali i igrali tako da im prodje vreme.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Meni je iskreno nejasno kako neko može da gleda bilo šta gde igra smeće sa Topčidera. Bio to fudbal, košarka, šta god, i da još analizira njihovu igru.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Rabba wrote: Thu Dec 14, 2023 11:26 am Meni je iskreno nejasno kako neko može da gleda bilo šta gde igra smeće sa Topčidera. Bio to fudbal, košarka, šta god, i da još analizira njihovu igru.
Gledao se Siti, nazalost, potpuno nezainteresovan za igru.
Pa je opet bila igra macke i misa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Сувишно је коментарисати уопште тај клуб камоли гледати, јер знало се од почетка да ће служити за бољу гол разликудругим екипама.
ssnigd

Post by ssnigd »

Turija wrote: Thu Dec 14, 2023 10:39 am I ja sam propustio mnogo minuta utakmice ( negledljive).
To sto sam video, bila je antipropaganda fudbala od strane Sitija. Oni su izasli na teren, samo zato sto su morali i igrali tako da im prodje vreme.
Siti izbacio C tim, odmarali igrace, usporili tempo, igrali sa 20% snage... Sigurno nece sa dosta povredjenih igraca, losom formom u PL, da izadju na teren sa najjacim timom i ginu na utakmici gde su vec uveliko prvi u grupi.
Za njih je ono bio lagani trening.
Sasvim razumljiva odluka Gvardiole.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply