Rabba wrote: ↑Mon Dec 11, 2023 6:57 pm
Mi smo od ovakvih raštimovanih patizana glatko poraženi...
Mi lutamo u traženju igre, postave samozaljubljeni u svoju prošlost a Radnički hrabro na lidera.
Ajd' da vidimo nas u ulozi favorita protiv Napretka. Ranko je na potezu.
A sta kaze komentator Arene: "ako nista drugo zvezda je uvela Mancester Siti u tu fazu utakmice da odugovlace sa izvodjenjem auta, da pokusavaju da se igra sto je manje moguce"
Voja wrote: ↑Wed Dec 13, 2023 10:27 pm
A sta kaze komentator Arene: "ako nista drugo zvezda je uvela Mancester Siti u tu fazu utakmice da odugovlace sa izvodjenjem auta, da pokusavaju da se igra sto je manje moguce"
Кад нисам пао са фотеље
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Кад нисам пао са фотеље
Sledeci dan vidis naslove :
Prvak Evrope se branio na MARAKANI.
kakav je bio ciganski igrac pod brojem 70 nisam gledao utakmicu.
Igrač s brojem 70 je bio standardan. Zaletao se u prazno, jurio uglavnom nigde, ispadao gotovo redovno, mada se istini za volju ne može reći da se nije trudio. Znači pokazao ono što smo od njega viđali najčešće i ovde, s tim što je delovao znatno motivisanije. Sa srećom mu bilo i da izmoli da ga pošalju na tu pozajmicu kojoj se nada.
Пре почетка утакмице коментатор са Арене; ,,Гвардиола забринуто гледа у правцу семафора, уплашила га је атмосфера на Маракани"
Наравно ту је била прича и о тунелу и хуку с трибина., као да Гвардиола нема сваког викенда 50 000 људи на трибинама.
Пре почетка утакмице коментатор са Арене; ,,Гвардиола забринуто гледа у правцу семафора, уплашила га је атмосфера на Маракани"
Наравно ту је била прича и о тунелу и хуку с трибина., као да Гвардиола нема сваког викенда 50 000 људи на трибинама.
Nazalost uzivanju sam se posvetio tek negde od 60.minuta, pa sam verovatno propustio mnogo bisera
I ja sam propustio mnogo minuta utakmice ( negledljive).
To sto sam video, bila je antipropaganda fudbala od strane Sitija. Oni su izasli na teren, samo zato sto su morali i igrali tako da im prodje vreme.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Meni je iskreno nejasno kako neko može da gleda bilo šta gde igra smeće sa Topčidera. Bio to fudbal, košarka, šta god, i da još analizira njihovu igru.
Rabba wrote: ↑Thu Dec 14, 2023 11:26 am
Meni je iskreno nejasno kako neko može da gleda bilo šta gde igra smeće sa Topčidera. Bio to fudbal, košarka, šta god, i da još analizira njihovu igru.
Gledao se Siti, nazalost, potpuno nezainteresovan za igru.
Pa je opet bila igra macke i misa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote: ↑Thu Dec 14, 2023 10:39 am
I ja sam propustio mnogo minuta utakmice ( negledljive).
To sto sam video, bila je antipropaganda fudbala od strane Sitija. Oni su izasli na teren, samo zato sto su morali i igrali tako da im prodje vreme.
Siti izbacio C tim, odmarali igrace, usporili tempo, igrali sa 20% snage... Sigurno nece sa dosta povredjenih igraca, losom formom u PL, da izadju na teren sa najjacim timom i ginu na utakmici gde su vec uveliko prvi u grupi.
Za njih je ono bio lagani trening.
Sasvim razumljiva odluka Gvardiole.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.