Veoma lep pokusaj da se zataskaju stvari...Mnogo vise ljudi je znalo za Naumoskog, ali nista nije pisano da se ne bi pokvario eventualni transfer!
Bekijeva najveca zelja je bila da se on dovede, da li je tako?To znamo i ti i ja, samo je pitanje da li zelis da budes iskren!?Brka cita ovaj forum, stoprocentno provereno

Svako ko prati reprezentativni fudbal zna ovog igraca, koji je postigao gol u pobedi Makedonije nad hrvatskom!Igrac je bio na putu prelaska u Reding, ali zbog visokok obestecenja i zato sto nije zeleo da ga odkupe pa proslede na pozajmicu sve je propalo!
Ispunite Bekijevu zelju, jer je to bio njegov uslov da napadne sve same vrhove, ako vec vas neinteresuju navijaci i zaljubljenici u Vosu!
Slavena Stjepanovica su ovde Dejan i Turija spominjali jos 2005, molim nekog ko ima vremena da to ovde postavi, Slaven je bio na listi zelja Reala kao jedan od najtalentovaniih igraca sa ovih prostora, bio je plan da igra u partizanima, a zatim ukoliko bude pruzio ocekivane partije eventualno predje u real.
Zanimljivo je da je spominjano da je gotova stvar prelazak Stjepanovica i Cetkovica u Vosu, pa su nam ih partizani preoteli, a mi doveli Janka i Koraca.
Mislim da bi posle silnih propusta, poslednj Pavlovic, morali da dovedemo Slavena koji je igrac sa inzvarednim mogucnostima i bio bi odmah pravo pojacanje, a ne da gledamo raspalog Lazetica i bezanijce%
ps dok se ti kunes u Lazetica,Lovrica,Ilica,Stojceva,Vukajlovica,Pavlovica... ja cu u Stjepanovica,Naumoskog, i igrace iz nase Vojvodine