Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Nekako ste se svi isprdali kada sam napisao da bi bilo dobro dati šansu Zoranu Grujiću ili Zoranu Vasiljeviću. Obojica su ponikli u našoj omladinskoj školi dugo su radili u njoj. Zoran Vasiljević je na kraju jedne sezone bio i trener prvog tima kada smo igrali poslednje kolo sa Zvezdom mislim da smo dobili tu utakmicu. Ono što pouzdano znam kada je Radoja otišao u Španiju u par navrata na njegov lični zahtev je išao u Španiju da mu bude lični trener da ga bolje spremi za špansku ligu.
Sa druge strane, Zoran Grujić je radio ranije sa našim biserima omladinske škole, naše dete, bio je i pomoćni trener prvog tima pre pet šest godina. Mislim da je onda otišao da radi u FSS neki posao.
Uglavnom ljudi u najboljim godinama sa fudbalskim znanjem kojima bi sigurno ovaj posao bio motiv do neba .
Naravno, od ovog neće sigurno biti ništa pošto ova dva čoveka nisu ni u kakvim menadžerskim kombinacijama a nisu ni izvikani, ali čisto sam hteo ovo da napišem.
Od ovih trenera što su "na vrtešci " našeg fudbala, ako već moram da se opredelim to bi apsolutno bio Gaćinović.
Sa druge strane, Zoran Grujić je radio ranije sa našim biserima omladinske škole, naše dete, bio je i pomoćni trener prvog tima pre pet šest godina. Mislim da je onda otišao da radi u FSS neki posao.
Uglavnom ljudi u najboljim godinama sa fudbalskim znanjem kojima bi sigurno ovaj posao bio motiv do neba .
Naravno, od ovog neće sigurno biti ništa pošto ova dva čoveka nisu ni u kakvim menadžerskim kombinacijama a nisu ni izvikani, ali čisto sam hteo ovo da napišem.
Od ovih trenera što su "na vrtešci " našeg fudbala, ako već moram da se opredelim to bi apsolutno bio Gaćinović.
Moja greska, ja pobrkao Duska i Zorana!Rakovac wrote: ↑Wed Dec 27, 2023 9:32 am Nekako ste se svi isprdali kada sam napisao da bi bilo dobro dati šansu Zoranu Grujiću ili Zoranu Vasiljeviću. Obojica su ponikli u našoj omladinskoj školi dugo su radili u njoj. Zoran Vasiljević je na kraju jedne sezone bio i trener prvog tima kada smo igrali poslednje kolo sa Zvezdom mislim da smo dobili tu utakmicu. Ono što pouzdano znam kada je Radoja otišao u Španiju u par navrata na njegov lični zahtev je išao u Španiju da mu bude lični trener da ga bolje spremi za špansku ligu.
Kup je nas!
Zoran Grujić je pre 10ak dana postao novi trener Sloge iz Temerina(Vojvođanska Liga Jug, 4. Rang), Zoran Vasiljević sa Slovenom iz Rume zimuje na prvom mestu Srpske Lige Vojvodina.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ja sam ubeđen da bi bilo ko od njih dvoje, Grujić ili Vasiljević pokidali na mestu trenera FKV. A bili bi nam strašna investicija za budućnost i napravili bi sigurno i najbolju vezu sa mlađim kategorijama u klubu što je klubu kao što smo mi najbitnije.
- gospodinFKV
Ja se samo jako bojim nekog panicnog i, pre svega, jeftinog resenja, jer im se moze.
Sve ostalo ce biti plus, jer od ovog naprednjackog, politickog i ljudskog kusura bolje i ne ocekujem.
Sve ostalo ce biti plus, jer od ovog naprednjackog, politickog i ljudskog kusura bolje i ne ocekujem.
Zorana Grujica vidim vise kao direktora omladinske skole. Ako je on po necemu dobar, to je rad sa decom. Sto na terenu, sto van terena.
Ne znam koliko bi se snasao da radi kao trener prvog tima.
Ne znam koliko bi se snasao da radi kao trener prvog tima.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Meni deluje da je i Popović bio takvo rešenje i da su zapravo imali sreće sa njim. Imena kojima se licitira su poražavajuća, Dambrauskas i Mitrović verovatno samo dimna zavesa da bi se dovukao neki novi "Trener".gospodinFKV wrote: ↑Wed Dec 27, 2023 11:58 am Ja se samo jako bojim nekog panicnog i, pre svega, jeftinog resenja, jer im se moze.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Grbavica.021*
Незванично, Божидар Бандовић је најближи клупи Војводине
On je pre dva meseca potpisao ugovor na Tajlandu, nisam za njega.Grbavica.021* wrote: ↑Wed Dec 27, 2023 1:16 pm Незванично, Божидар Бандовић је најближи клупи Војводине
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Deep Purple
Bandović je dobar Rankov prijatelj i pratio je sve mečeve i zna sve u vezi ekipe ali nisam ni ja za njega. Nadam se Dambrauskasu.VošaNS wrote: ↑Wed Dec 27, 2023 1:27 pmOn je pre dva meseca potpisao ugovor na Tajlandu, nisam za njega.Grbavica.021* wrote: ↑Wed Dec 27, 2023 1:16 pm Незванично, Божидар Бандовић је најближи клупи Војводине
Ne bi da budemo prvi evropski klub posle građenje karijere po Tajlandu. Moramo i možemo bolje.
- Mare_Liman
Вероватно да је он, ко је погледао Ћоше и Јовановић и Збиљић су рекли да је Ранко препоручио тренера и да није радио код нас, да је упућен у екипу и сл. Видећемо, такође битно сем прича очекивања итд рекли су да очекују да ће Ранко препоручивати нека појачања из Јапана и да ће можда имати неки вид сарадње са клубом у који је отишао што није лоше је, они су 5. ваљда можемо реално добити неко слидно појачање да л на позајмицу ил овако
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ja bih gurnuo u vatru nekog novog mlađeg neafirmisanog a željnog dokazivanja,koji nije iz bata Đorine plejade trenera nazadnog na gol manje fudbala...Ionako smo poligon za novotarije,tako da nam neće biti žao ako ponovi ove neuspehe predhodnika iz zadnje 2,3 sezone!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...