Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Zbiljićeve i Markove dve trgovine veka: uvaljivanje Kabića ciganima i Ranka Japancima, i još smo dobili obeštećenje. 

Jesi li siguran?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
Ima da se dodajemo dok protivniku ne dosadimo.
slanobarac wrote: ↑Wed Jan 10, 2024 9:11 pmŠto su sva trojica tako smrknuta?Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Jan 10, 2024 3:56 pm Представљање тренера![]()
https://www.fkvojvodina.rs/novi-trener- ... -sam-ovde/
Apro se u životu nije nasmejao…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ulivaju optimizam.Milan wrote: ↑Thu Jan 11, 2024 9:01 amslanobarac wrote: ↑Wed Jan 10, 2024 9:11 pmŠto su sva trojica tako smrknuta?Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Jan 10, 2024 3:56 pm Представљање тренера![]()
https://www.fkvojvodina.rs/novi-trener- ... -sam-ovde/
Apro se u životu nije nasmejao…

Ranko, vrati se

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Све као нећу читати ни на Моцарту ни на сајту клуба шта су изјавили, чекам да избаце видео да одгледам конференцију... Оно је било тешко мучење 20 минута, тренер муца ли муца, никако реченицу да склопи, ал ајде што би се рекло имали смо Ранка који је причао на кзн, нек овај прича на терену... Видим да ћу убудуће ипак морати да читам кзн, јер ми не пада на памет да се патим ко ових 20 минута...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uglavnom pročitam šta napišu na sajtu pa posle pogledam konferenciju pošto uvek ima značajnog odstupanja od onoga što je napisano i rečeno. Izražavanje trenera mi nikako ne uliva poverenje, nadam se da će veći stručnjak nego govornik. No na kraju krajeva on treba da ima neku komunikaciju da svojim saigračima i da im prenese zamisao. Ako ovako nastavi, malo će teži moći da ga razumeju. I treba neko da mu objasni da se ne kaže HVALI nego FALI. Što je već i mislio.
Isti utisak imam, lik je izgleda govorio samo engleski sve ove godine. Ovako nerečitog Crnogorca svet još nije video. Jedino se uzdam u taj 3-5-2 koji bi mogao da klikne pojedinim igračima i u to da nećemo dovesti više od jednog pojačanja po trenerovoj želji, jer mu ne predviđam ni doček kalendarskog proleća na našoj klupi.
Inače, MJ se na kraju ispravio da će biti odlazaka, ako dovedemo bolje igrače na njihovim pozicijama. Tako sam razumeo.
Inače, MJ se na kraju ispravio da će biti odlazaka, ako dovedemo bolje igrače na njihovim pozicijama. Tako sam razumeo.
Kad je prozborio, zvučao mi je kao da je pre par meseci progovorio srpski. Mešavina engleskog, srpskog i crnogorskog naglaska.
Zato i volim da pogledam konferenciju, jer se dosta više kaže nego što piše na sajtu. A mogu se čuti i pitanja novinara, jedva doduše.
Ono što sam pretpostavio, odlasci će ići po pitanju čoveka za čoveka, ako uspeju da ugovore željene igrače pored tih par trebaju da pojačaju i zakrpe određene pozicije.
Zato i volim da pogledam konferenciju, jer se dosta više kaže nego što piše na sajtu. A mogu se čuti i pitanja novinara, jedva doduše.
Ono što sam pretpostavio, odlasci će ići po pitanju čoveka za čoveka, ako uspeju da ugovore željene igrače pored tih par trebaju da pojačaju i zakrpe određene pozicije.
Ranko im je svima visoko podigao letvicu za KZN.
I niko je tu nije preskocio (svi su je srusili) na ovoj konferenciji. Sto bi babe rekle: prica bolje od advokata
Ranko zna sta ce reci i kako ce reci. To je kao kad neko ko zna da isprica vic, pa iako je vic los, bude smesan, a neko kome to ne lezi, isprica odlican vic i upropasti ga totalno. Jednostavno receno: talenat.
Nadajmo se da cemo na terenu gledati bolju sliku, nego na kzn.
I niko je tu nije preskocio (svi su je srusili) na ovoj konferenciji. Sto bi babe rekle: prica bolje od advokata

Ranko zna sta ce reci i kako ce reci. To je kao kad neko ko zna da isprica vic, pa iako je vic los, bude smesan, a neko kome to ne lezi, isprica odlican vic i upropasti ga totalno. Jednostavno receno: talenat.
Nadajmo se da cemo na terenu gledati bolju sliku, nego na kzn.

- gospodinFKV
Sto se mene tice, moze na KZN da bude ''recit'' kao Tom Hardy u Mad Max-u, ako ce na terenu sistem da recituje poeziju.
Naravno, teren je primaran. Super ja kad imas jos i dobar medijski plasman. Komunikaciju, plan, analizu, pitanja, odgovore... I to podize gledanost.
Svrha utakmica i jeste gledanost i gledljivost.
Taj PR mora biti bolji, dinamicniji, zanimljiviji, konkretan... Time ce i utakmica biti bolja. Gledaju te konferencije i igraci, navijaci, mediji prenose... One ne smeju biti smor.
Taj PR mora biti bolji, dinamicniji, zanimljiviji, konkretan... Time ce i utakmica biti bolja. Gledaju te konferencije i igraci, navijaci, mediji prenose... One ne smeju biti smor.
Primer u NBA sto se tice konferencija,nas trener Darko Rajakovic koji vodi Toronto je posle poraza od Lakersa 132-133(ako se ne varam) napravio haos na konferenciji.Turija wrote: ↑Thu Jan 11, 2024 3:38 pm Naravno, teren je primaran. Super ja kad imas jos i dobar medijski plasman. Komunikaciju, plan, analizu, pitanja, odgovore... I to podize gledanost.
Cela americka sportska javnost prica o njemu jer je rekao istinu o sudijama i samoj utakmici gde su ih pokrali necuveno.
No da se vratim na fudbal i Vojvodinu,konferencije u ovoj nasoj jadnoj ligi nisu ni bitne jer su retko gledane.
Mislim da je Bandovic i malo ,,izgubio" akcenat ipak je radio na Tajlandu i Grckoj tolike godine.
Voleo bih kad bi ovi novinari imali malo više muda pa da pitaju neka konkretnija pitanja.