Super Liga - sezona 2024/25
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Sulejmani za Železničar Inđija.
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Gledam nesto nas raspored do kraja regularnog dela, imamo idealan raspored. U gostima laksi protivnici, a jedine teze utakmice (TSC, Cuka, Pazar i Vozdovac) igramo kod kuce. TSC i Pazar smo vec nadigrali ove sezone u gostima, zasto ne bismo i kod kuce? Sa Vozdovcem mnogo bolje stojimo na nasem stadionu nego na krovu. Samo od Pazara ne znam sta da ocekujem. Razbili su nas prvu utakmicu, videli se nismo na toj utakmici. Utisak mi je da nam ne leze, ali opet tradicionalno na nasem stadionu ih dobijamo.
Lagano mozemo uzeti 18 bodova iz sledecih 6 utakmica.
Ali ajde da ne preterujem sa optimizmom, zivi sam svedok da se vise puta desilo da imam taj optimizam, i da se brzo spustim na zemlju
Lagano mozemo uzeti 18 bodova iz sledecih 6 utakmica.
Ali ajde da ne preterujem sa optimizmom, zivi sam svedok da se vise puta desilo da imam taj optimizam, i da se brzo spustim na zemlju

Kako god, ali razlika izmedju 4. i 8. na kraju regularnog dela sezone bice minimalna. Tako da ce se sve resavati u plejofu. Ako se ucackamo, jer ce razlika izmedju 8. i 10. takodje biti minimalna, odlucivace bukvalno nijanse.
Mislim da nam je trece mesto u ovom trenutku nedostizno. A ispod toga (ne)kvalitet je prilicno ujednacen tako da je sve moguce.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Da smo ovo prvi put rekli ove sezone, pa da čovek kaže. Dodatno, ne znam da li mogu na Božidaru Bandoviću da zasnivam bilo kakvu nadu. Imamo novog trenera, imamo jedno jedino pravo pojačanje za sada, u vidu Njegoša Petrovića, realnije je da se nadamo tu oko 10 poena, u tih 6 utakmica, pa da smo bar jednom pozitivno iznenađeni. Iskreno mislim da bi ova ekipa, sve da nije bilo nikakvih promena, bila značajno bolja na proleće da je ostao Popović. Ovako... Iskreno ne verujem da je Bandović kalibar trenera da nas povede napred.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
У наредних 6 утакмица приоритет је минимално 15 бодова !Rabba wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 7:14 pmDa smo ovo prvi put rekli ove sezone, pa da čovek kaže. Dodatno, ne znam da li mogu na Božidaru Bandoviću da zasnivam bilo kakvu nadu. Imamo novog trenera, imamo jedno jedino pravo pojačanje za sada, u vidu Njegoša Petrovića, realnije je da se nadamo tu oko 10 poena, u tih 6 utakmica, pa da smo bar jednom pozitivno iznenađeni. Iskreno mislim da bi ova ekipa, sve da nije bilo nikakvih promena, bila značajno bolja na proleće da je ostao Popović. Ovako... Iskreno ne verujem da je Bandović kalibar trenera da nas povede napred.
Ne znam šta sam ti uradio u životu, pa da mi naređuješ 15 poena u 6 utakmica, prvo, nisam ja u klubu, drugo, ja ti kažem moja realna očekivanja. U skladu sa onim šta pokazujemo cele sezone i kako se odigrava prelazni rok, očekujem sigurno gubljenje nekog broja bodova u Kragujevcu i od Lalatovića. Koliko, ne znam, ali to je ono što očekujem. Idemo u ivanjičku kaljugu na samom početku marta i to je još jedan teren gde možemo ostati bez 3 boda. Takođe, opet igramo sa Voždovcem, koji je apsolutni hit prvenstva i pokazali su da mogu da nas dobiju, lagano, pa samim tim realno je da očekujem da mogu da nam otkinu bod u Novom Sadu. A na igračima i treneru je da mi pokažu da nisam u pravu. Do sada ove sezone to nisu uradili.
Ne naredjujem ja nikome naravno,mozda je i realnost tih 10 bodova u 6 utakmica.ali da mi hocemo nesto u prvenstvu prosto je moranje da pobedjujemo u nekoj Ivanjici,Kragujevcu ili Surdulici.Tamo gde nam je bila najslabija tacka smo se sada pojacali u vidu Savicevica i Petrovica zato najverovatnije ocekujem nerealnih 15 bodova u narednih 6 utakmica.Rabba wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 8:43 pmNe znam šta sam ti uradio u životu, pa da mi naređuješ 15 poena u 6 utakmica, prvo, nisam ja u klubu, drugo, ja ti kažem moja realna očekivanja. U skladu sa onim šta pokazujemo cele sezone i kako se odigrava prelazni rok, očekujem sigurno gubljenje nekog broja bodova u Kragujevcu i od Lalatovića. Koliko, ne znam, ali to je ono što očekujem. Idemo u ivanjičku kaljugu na samom početku marta i to je još jedan teren gde možemo ostati bez 3 boda. Takođe, opet igramo sa Voždovcem, koji je apsolutni hit prvenstva i pokazali su da mogu da nas dobiju, lagano, pa samim tim realno je da očekujem da mogu da nam otkinu bod u Novom Sadu. A na igračima i treneru je da mi pokažu da nisam u pravu. Do sada ove sezone to nisu uradili.
Prošli put, kada je neka ekipa sa istoka "vredjala" igrače Novog Pazara, po forumu se pisalo kako smo mi seljaci, itd...
To jeste bilo ružno, ali posle prošlog gostovanja mislim da igrače Pazara moramo dočekati kao blizance na Karadjordju. Ne može da njihovi navijači po nama bacaju topovske udare, kako po navijačima tako i po igračima, a da mi njih nesto milujemo. Očekujem tada atmosfera da gori i da bude pun zapad i istok, a sever da se priseti kako im je bilo u Novom Pazaru...
Ruku na srce, topovske su bacali na svoje igrace.Saki wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 9:44 pmProšli put, kada je neka ekipa sa istoka "vredjala" igrače Novog Pazara, po forumu se pisalo kako smo mi seljaci, itd...
To jeste bilo ružno, ali posle prošlog gostovanja mislim da igrače Pazara moramo dočekati kao blizance na Karadjordju. Ne može da njihovi navijači po nama bacaju topovske udare, kako po navijačima tako i po igračima, a da mi njih nesto milujemo. Očekujem tada atmosfera da gori i da bude pun zapad i istok, a sever da se priseti kako im je bilo u Novom Pazaru...
I mislim da je to ovde vec neko objasnio (Deep cini mi se), iscenirano. Pazar jednostavno protiv blizanaca mora da igra bez publike u ovoj drzavi, pa cim se priblize ti mecevi, odjednom naprave neki haos.
Mislim da to nema veze sa nama.
Sa druge strane slazem se da da atmosfera treba da bude vrela, voleo bih da je tako svaku utakmicu. Ali u sportskoj granici. Ne zelim na nasem stadionu da vidim nista na nacionalnoj, versoj ili rasnoj osnovi, niti parole niti uzvika. Neka se drugi tako ponasaju, mi smo gospodski klub.
Slažem se da ne treba da bude takvog vredjanja, atmosfera da bude kao protiv Javora, posle čuvenog prokreta. Prava navijačka atmosfera.N13 wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 9:57 pmRuku na srce, topovske su bacali na svoje igrace.Saki wrote: ↑Thu Jan 18, 2024 9:44 pmProšli put, kada je neka ekipa sa istoka "vredjala" igrače Novog Pazara, po forumu se pisalo kako smo mi seljaci, itd...
I mislim da je to ovde vec neko objasnio (Deep cini mi se), iscenirano. Pazar jednostavno protiv blizanaca mora da igra bez publike u ovoj drzavi, pa cim se priblize ti mecevi, odjednom naprave neki haos.
Mislim da to nema veze sa nama.
Sa druge strane slazem se da da atmosfera treba da bude vrela, voleo bih da je tako svaku utakmicu. Ali u sportskoj granici. Ne zelim na nasem stadionu da vidim nista na nacionalnoj, versoj ili rasnoj osnovi, niti parole niti uzvika. Neka se drugi tako ponasaju, mi smo gospodski klub.

TSC pustio Cvetinovića u Lučane... Jako zanimljivo
- Deep Purple
partizanka kešnula 1.2 mil eur za Korejca Young-Jun Goh-a, posle dovođenja, Leonarda Owusu-a kao slobodnog igrača i Deni Kastilja na pozajmicu iz Šahtjora. Nemaju za licencu ali radi bankomat.
Koliko oni stranaca imaju zbog pravila?
Ako ja dobro brojim to bi bilo 5 stranaca koji nemaju eu pasoš tako da ili prodaja napadača ili jedan na klupuDeep Purple wrote: ↑Fri Jan 19, 2024 7:43 pm partizanka kešnula 1.2 mil eur za Korejca Young-Jun Goh-a, posle dovođenja, Leonarda Owusu-a kao slobodnog igrača i Deni Kastilja na pozajmicu iz Šahtjora. Nemaju za licencu ali radi bankomat.
- slanobarac
Rešavaju to davanjem državljanstva, vrlo jednostavno uz pomoć države.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Ma da a vidim komentare kako pljuju što je Ndija-e dobio a on batica em priča Srpski em je tu skoro pa deceniju…slanobarac wrote: ↑Fri Jan 19, 2024 8:49 pm Rešavaju to davanjem državljanstva, vrlo jednostavno uz pomoć države.
A njihovi fudbaleri i košarkaši posle šest meseci završe.