Pripreme
- Mare_Liman
Re: Pripreme
Клуб је написао да нема преноса утакмице, да ће бити само извештај после ње, ако је пренос на Арени могли су написати лепо јер је човек лепо питао да л ће бити преноса и на ком каналу... Невероватно да два клуба нису могла да среде пренос утакмице него ћемо морати да чекамо извештај... Јебеш онда припреме у 2024. ако не кожеш да их испратиш...Uvek sa tobom wrote: ↑Sat Jan 20, 2024 10:14 am Данас у 15:30 са Вождовцем, пренос на Арени, није прецизирано којој.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Нема пренос на арени, пре су стримовали на јт каналу не знам зашто то не раде и сад
Bas je to super sto su otisli na Kipar na pripreme, pa cemo se vratiti 10+ godina unazad i mozda imati tekstualni prenos utakmice. Prava stvar, jer tada je jedino podatak u koji se moze verovati sastav tima i rezultat utakmice.
Bravo za organizaciju i za podizanje interesovanja navijaca.
Bravo i za arenu, koja ce reprizirati neki mec cz iz jesenje sezone i nema termin za prenos ove utakmice.
Bravo za organizaciju i za podizanje interesovanja navijaca.
Bravo i za arenu, koja ce reprizirati neki mec cz iz jesenje sezone i nema termin za prenos ove utakmice.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Joш једно у низу пишања по нама.. Чекаш само те припреме које су знак да првенство опет почиње, да ћеш опет да трунеш на стадиону који нема светло у ве цеу, по киши, снегу, мећави, влада опет неки оптимизам и узбуђење због прелазног рока,нови играчи, нови одлсаци, долазе и припремне утакмице да коначно гледаш свој клуб за који живиш, пробуди се и теби тај необјашњих осећај узбуђења и оптимизма у овом случају да ћемо заправо завршити 3. или 4. , једва чекаш да гледаш клинце из омладинске школе и нова појачања, да видиш како ће те изгледати, доће и дан пред утакмицу једва чекаш да гледаш свој омиљени клуб, почетак припрема, опет узбуђење, овисност, посвећеност и кад се пробудиш прво што видиш да у 2024. два тима која су конкуренти за Европу, па чак и Вождовац неко долази да гледа, нису ко ИМТ и неке екипе без навијача и схватиш да 2 таква клуба не могу да организују пренос јебене утакмице у 2024. години, па нек стримују и телефоном гледаћемо, нервираћемо се, а не да су требали имати организован пренос са припрема на Јутјуб каналу ко и сваке године...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
Ja bih rekao za prenos da na sreću neće biti. Iskustvo nas uči da se tu ništa dobro neće videti. Sem lepog vremena. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Klub ima pravo da zahteva da se meč ne prenosi u ovom slučaju Voždovac.
Imali smo sa Kiparskim Aek-om prošle godine isti problem pa se nekako ispeglalo.
Imali smo sa Kiparskim Aek-om prošle godine isti problem pa se nekako ispeglalo.
- Mare_Liman
Јебем ли га, највећа животна мана, веруј ми

- Uvek sa tobom
Писало је било на објави где су наведене утакмице, сад су обрисали изгледа... праве ме лудим, још се чудим кад сам читао што нису написали на којој Арени. Срамно да нема ни на YT пренос, шта рећи...Mare_Liman wrote: ↑Sat Jan 20, 2024 11:32 amКлуб је написао да нема преноса утакмице, да ће бити само извештај после ње, ако је пренос на Арени могли су написати лепо јер је човек лепо питао да л ће бити преноса и на ком каналу... Невероватно да два клуба нису могла да среде пренос утакмице него ћемо морати да чекамо извештај... Јебеш онда припреме у 2024. ако не кожеш да их испратиш...Uvek sa tobom wrote: ↑Sat Jan 20, 2024 10:14 am Данас у 15:30 са Вождовцем, пренос на Арени, није прецизирано којој.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
I sta, Vozdovac ne da prenos ( iako je besmisleno), cak ni YT kanalu Vojvodine?Deep Purple wrote: ↑Sat Jan 20, 2024 12:39 pm Klub ima pravo da zahteva da se meč ne prenosi u ovom slučaju Voždovac.
To se nije znalo ranije? Sto smo onda zakazali utakmicu sa njima?
To je od njih bas zapravo prijateljski, ako je tacno ovo gore navedeno. I ne moze da se resi?

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Mare_Liman
Уђем на јутјуб сви преносе, Зрињски - Кроатиа 250 људи гледа, Партизан Младост Лучани 1000 људи гледа, а ми... Туга
Vozdovac objavio na svom instagram profilu startnih 11, jel smo i mi? Blokiran sam pa ne vidim.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!