Blokiran. Moze neko da napise? Hvala.
Pripreme
Re: Pripreme
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Lazar Carević
Jeličić Igor
Crnomarković Djordje
Bukinac Stefan
Lazarević Milan
Indio Mateus
Zukić Dejan
Nikolić Uroš
Radulović Andrija
Kembel Norman
Vukanovuć Aleksa
Evo naših startnih 11
Hvala

Stojim u mestu gubim vreme
- Mare_Liman
Полувреме 0-0
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mora biti da je stogod. Treneri zadovoljni, ekipa pokazala kvalitet i karakter, protivnik jako dobar, cvrst...utakmuca prava prvenstvena, svi zadovoljni, tek je pocetak, teske noge, ali se vidi napredak...
Okrecemo se sledecem protivniku i utakmici

Valjda oni nece zabraniti prenos

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Makar se nece vaditi da je protivnik u poslednjoj fazi priprema, a nama noge teske, jer smo tek poceli
Edit. Gubimo. Ko je onako ispao u duelu? Story na insta Vozdovca, pa ko hoce neka pogleda
Edit. Gubimo. Ko je onako ispao u duelu? Story na insta Vozdovca, pa ko hoce neka pogleda
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Last edited by Turija on Sat Jan 20, 2024 6:48 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Čim niko ne javlja jasno je.
Opa, ipak sam pogrešio u proceni

Last edited by Cane on Sat Jan 20, 2024 6:46 pm, edited 1 time in total.