Na forumu vlada jednoumlje

Locked
ice

Na forumu vlada jednoumlje

Post by ice »

Samo vi brisite moje postove,slobodno.
Vidim da ovde vlada jednoumlje i da se drugacije misljenje ne dozvoljava.
Sva sreca da ljudi koji se ovde pojavljuju ne predstavljaju navijace Vojvodine,nego su to ljudi kojima je stalo samo da slusaju pohvale na svoje ime i da drugima koji ih hvale uzvrate na isti nacin.
Cudi me da jos nije pala nijedna ponuda za brak,ali ko zna mozda i jeste preko privatnih poruka.
Ali razumem ja da je to mozda jedini nacin da neki lece komplekse iz svog privatnog zivota koji uzgred neki izgleda da ni nemaju.
I ako neko zeli da zna na koga konkretno mislim(posto mi je to zamereno) neka mi se slobodno javi,ja sam spreman da svima odgovorim!
Pa u sta se pretvorio ovaj forum,ne mogu da verujem?!
Nekad je bio dobar,ali je sada izgleda postao servis pojedinih persona kojima je glavni cilj da izigravaju velike demagoge i zastitnike pojedinih licnosti preko net-a.
Sva sreca pa je u pitanju samo mala grupica ljudi,koja u stvari ionako nikoga ne predstavlja.
I samo napred,obrisite i ovo,ocigledno je da vam se nikakva kritika ne svidja,ali zato obozavate da pljujete po reprezentaciji svoje zemlje.
Da dodam da u svom obrisanom postu nisam napisao nista ruzno,te stoga je ovo sto se ovde radi zaista sramotno.
Nek vam je na cast,ali cinjenica je da se ovo ne radi za nicije dobro i dokle god je tako klub ce nam biti u krizi.E to je osnovni razlog-atmosfera koja vlada oko kluba,a ona je uzasna,mada nje po nekima sve idealno.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne znam o cemu se radi,jer ovih dana sve na forumu pratim na brzinu,jer "pozajmljujem" tudje sate za NET... ali cu ti reci,da sam ja jedno vreme imao funkciju administratora i da je nikada nisam zloupotrebio da bih se izivljavao nad nekim ko ima suprotan stav od moga.Ali sam uvek prepravljao RUZNE RECI (na psovke mislim) za koje smatram da jedino one nemaju mesta na ovom forumu.I zalazem se za to,da sem tih ruznih reci nista od postova ne treba da se brise,jer svaki post govori o nama samim.Cak je i moj jedan post (koji se odnosio na Djumija) obrisan,iako sam pre toga pitao i samog Djumija,hoce li mu smetati taj post.Posto sam dobio njegovu dozvolu,objavio sam ga,ali je u roku od 10min. skinut.Priznacu,iako post nije bio nista spektakularno,bio sam razocaran,a pretpostavljam i kako se ti osecas.Evo,ja se prvi zalazem kod nase "vise sile" da nam ne dira postove,sem ako nisu vulgarni i prostacki.... Ali isto tako smatram da naslov tvoje teme nije na mestu,jer dokle god je PRIJATELJA (vise njih) tvoj naslov nije opravdan.

P.S.Sto se reprezentacije tice,svako ima pravo na svoje stavove,ja sam rekao da mi ne pada na pamet da idem na utakmicu mladih,jer mislim da (u pozadini svega) tu VAN terena i nema mnogo patriotizma.Ali,dodacu ti jos nesto,upravo sada sam se nakacio na ovaj forum,samo zbog zelje da pohvalim naseg A selektora Petkovica,zbog svega sto je do sada ucinio za PLAVE,jer smatram da je on slika i prilika pravog patriote (mozda gresim,ali zaista mislim da je Petko PRAVI),i treneri/selektori poput njega ce uvek imati moju punu podrsku,a samim tim i ekipe koje oni vode,bez obzira na sastav i rezultate.U Petku prepoznajem ISKRENOST i PRAVE LJUDSKE VREDNOSTI i zato mu dajem punu podrsku i zelim mu da ode sa ovom ekipom na to prvenstvo,a ako da bog,pa i mi izrodimo nekog igraca A kvaliteta ubedjen sam da ce Petko na najposteniji nacin da ga prihvati.Mislim da je danas malo takvih ljudi u nasem fudbalu,kakav je ILIJA PETKOVIC.

Da zakljucim:
Kao sto vidis i po pitanju nase reprezentacije,u meni samom ne vlada jednoumlje nego samo zelim da navijam za ljude koji su zaista zasluzili da se njihov rad nagradi podrskom!!!!A mislim da aktuelni trenutak u mladoj fudbalskoj reprezentaciji ne zasluzuje podrsku nijednog navijaca Vojvodine.A ti to shvati kako hoces!!!!
Pozdrav!!! :wink:
Image
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ice,bas si zaprzio.Ali sta ces tako ti je to.Nego,samo ti nastavi da pises sta mislis,sta bi bilo kada bi svi odustajali posle nekih prozivki i napadanja.Ocigledno je da je ovde mnogima lepse da citaju i pisu ode o igri,licnostima i delima nego da pogledaju istini u oci.Znam da se svaka bajka lepo cita jer ima lep zavrsetak ali bajke su umrle sa bracom Grim.Zato ovde treba svako da pise i da iznosi svoja misljenja,jer sam primetio da mnoga od njih koja su bila izlozena ruglu sada uvazavaju i primenjuju(ne javno).Pozdrav.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

PRIJATELJ wrote:Zato ovde treba svako da pise i da iznosi svoja misljenja,jer sam primetio da mnoga od njih koja su bila izlozena ruglu sada uvazavaju i primenjuju(ne javno).Pozdrav.
Mozes li mi malo desifrovati ovu recenicu?
Image
slavko

????

Post by slavko »

Ocigledno je da je ovde mnogima lepse da citaju i pisu ode o igri,licnostima i delima nego da pogledaju istini u oci.Znam da se svaka bajka lepo cita jer ima lep zavrsetak ali bajke su umrle sa bracom Grim.

Prijatelju,ovde se sukobljavamo oko reprezentacije i vojvodine. Zato je on to napisao. Ali ti odma' dajes neke 'cinjenice' koje nista ne govore.Gde ti vidis tu istinu ako se raspravlja o reprezentaciji. Tvoj komentar je ovog za razliku od prethodnih puta bio potpuno nepotreban! Veliki pozdrav!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Slavko,mozda si ti razumeo da je ovde sukob oko reprezentacije i Vojvodine ali ja nisam.Procitaj ponovo Icetov post.Pozdrav.
Turija

Re: Na forumu vlada jednoumlje

Post by Turija »

ice wrote:Samo vi brisite moje postove,slobodno.
Vidim da ovde vlada jednoumlje i da se drugacije misljenje ne dozvoljava.
Sva sreca da ljudi koji se ovde pojavljuju ne predstavljaju navijace Vojvodine,nego su to ljudi kojima je stalo samo da slusaju pohvale na svoje ime i da drugima koji ih hvale uzvrate na isti nacin.
Cudi me da jos nije pala nijedna ponuda za brak,ali ko zna mozda i jeste preko privatnih poruka.
Ali razumem ja da je to mozda jedini nacin da neki lece komplekse iz svog privatnog zivota koji uzgred neki izgleda da ni nemaju.

Nekad je bio dobar,ali je sada izgleda postao servis pojedinih persona kojima je glavni cilj da izigravaju velike demagoge i zastitnike pojedinih licnosti preko net-a.
Sva sreca pa je u pitanju samo mala grupica ljudi,koja u stvari ionako nikoga ne predstavlja.
.
Ice, prijatelju, ne mogu da verujem da ti stvarno misliš ovako kako si napisao.Više mi to liči na pisanje u afektu, zbog izbrisanog posta, nego realna optužba za jednoumlje.Ja se sećam tvojih vrlo kvalitetnih postova na starom forumu, rado sam ih čitao i veoma cenio.Ovo ne pišem što sam se osetio prozvanim ili se prepoznao, nego što sam jako iznenađen tvojom reakcijom.Sada, ako bih ja rekao da nisam obrisao post, onda bi i drugi moderator rekao nisam ni ja i tako redom, pa bi eliminacijom ustanovili ko jeste.Mogu ti reći samo to da ja principjelno ne editujem ni moj post kada uočim grešku, što bi rekli ,,pala karta,, tj da ne bi ispali samo moderatori bezgrešni.Međutim. ako bi se pojavila neprihvatljiva vulgarnost, mržnja ili napad na ličnost, a ne njegov rad, iskoristio bih to svoje pravo.
Drugo, na starom forumu smo znali ko nam je obrisao post i mislim da je bolje ovako što ne ide sav gnev na jednog čoveka.Na kraju, ako moderatori zloupotrebe svoje pravo, administrator za to ima lek.
Šta da ti kažem i meni je na starom forumu obrisan post, a po meni nije izgledao nepristojan, pa nisam proglašavao forum nedemokratskim i onda , a i danas ga smatram najdemokratskijim OFICIJELNIM (navijački dozvoljava malo više adrenalina) klupskim forumom.Možda je onda forum imao više jednoumlja, jer smo svi s razlogom, osuđivali način vođenja kluba, pa nije bilo osnova za drugačije mišljenje, nego samo žestoku kritiku.Tako da smo se svi odreda slagali u mišljenju.Sada se moramo privići da se situacija ipak promenila.
Onaj ko je obrisao post sigurno je bio ubeđen da na službenom sajtu ne priliči tako nešto.Bez obzira koliko se mi trudili da budemo objektivni, doza subjektivnosti u proceni ne može se izbeći.Obrisan post nije kraj sveta, niti razlog za teške kvalifikacije ljudi koji vole ovaj klub i nisu plaćeni, što bi rekao Prijatelj , od Cionista, Rotarijanaca, Templara......, već troše svoj novac na netu zbog ljubavi prema klubu.
Velika većina nas na forumu se i ne poznaje, a kamoli da predstavlja interesnu grupicu ljudi.Svako predstavlja jedino samog sebe.
Locked