"Стање у клубу" по мени идеално да се обавештава о дешавањима у клубу, што се тиче играча, располежења, атмосфере, новости итд.Karlsson wrote: ↑Thu Feb 22, 2024 6:14 pm Super! Sumnjam da ćemo računati na njega do kraja sezone. Koliko će mu trebati vremena da se povrati, bude spreman, dobije nazad masu, uigra sa ekipom...
I ja sam Deep imao problema kada sam želeo nešto da napišem o igračima, ali nisam znao gde.
Možda bi trebalo otvoriti posebnu temu koja se tiče naših igrača gde bi komentarisali njihovu formu, igre, zdravstveno stanje, ponašanje i novosti u vezi njih?
Transferi
- Mare_Liman
Re: Transferi
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
@Karlsson @Mare_Liman Jednostavno nazvati temu “Prvi tim” i sve vesti, upisi oko ekipe za koje nemaju već teme tu da se pišu i tjt.
FKV NeobaveznoDeep Purple wrote: ↑Thu Feb 22, 2024 7:14 pm @Karlsson @Mare_Liman Jednostavno nazvati temu “Prvi tim” i sve vesti, upisi oko ekipe za koje nemaju već teme tu da se pišu i tjt.

Mislim da ako već imamo posebnu temu za trenere da bi trebalo da imamo i posebnu za igrače ili prvi tim.
- Deep Purple
Meda igra standardno u Ael-u, kapiten je ove sezone i ima solidnu statistiku. Ugovor mu ističe za tri meseca i ovo je verovatno poslednja prilika da ga vidimo ponovo u našem dresu i ova prilika mora jednostavno da se iskoristi, izgovor ne sme da postoji, Ael je u Playout delu Kiparskog šampionata i mislim da bi ovo mogli i morali da izboksujemo.
Njega da vidim ponovo kod nas, da pustim suzu kao dete od radosti i onda sam miran.
Njega da vidim ponovo kod nas, da pustim suzu kao dete od radosti i onda sam miran.
To bi bilo sjajno zaista. Koliko je realno videćemo, ali mislim da je ovaj put zaista izvodljivo ukoliko bude dobre volje.Deep Purple wrote: ↑Thu Mar 07, 2024 11:35 am Meda igra standardno u Ael-u, kapiten je ove sezone i ima solidnu statistiku. Ugovor mu ističe za tri meseca i ovo je verovatno poslednja prilika da ga vidimo ponovo u našem dresu i ova prilika mora jednostavno da se iskoristi, izgovor ne sme da postoji, Ael je u Playout delu Kiparskog šampionata i mislim da bi ovo mogli i morali da izboksujemo.
Ima dovoljno vremena da se ozbiljno poradi na tome, bila bi dobitna kombinacija po više osnova. Za ljude iz kluba eto zadatka čije bi ispunjenje nesumnjivo podržali svi.
Paralelno s tim izvršiti zaista ozbiljnu rekonstrukciju tima u smislu da se priličnom broju igrača lepo zahvali na saradnji i poželi sreća na nekom drugom mestu. To je neophodno koliko i realizacija transfera poput ovog koji predlažeš.
Meda ako dodje, Njegos ili Mateus, jedan je visak.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Verovatno bi u slučaju dolaska Mede Mateus bio višak. To pokazuje i skromna minutaža zadnjih par mečeva. Dosta je pao u odnosu na prvi deo gde je bio naš najbolji igrač.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Није он доста пао него не добија минуте, нит смо гледали припреме нит је добио адекватну минутажу да кажемо да је пао у форми или нешто... Најбољег играча склониш из прве поставе и форсираш Његоша, или бар пробај некако да упариш њих двојицу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Gde je on to pao, na treninzima možda kod ovog kvazistručnjaka iz Laosa, Burme i Nepala? Šansu dobija na kašičicu
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Treba biti iskren i reći da su mu predstave prilično loše ove polusezone. Takođe treba reći da ga Bandović užasno koristi i drži na klupi, i jedno i drugo je za momentalni otkaz. Pored drugih stvari koje su za momentalni otkaz.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Dolaskom Mede niko ne bi bio višak. Bilo bi dovoljno minuta za sve. Medojević da se vrati, dobije traku, odigra sezonu ili dve. Pokaže liderstvo i vrati bar delić tog izgubljenog duha slaninarstva u ovu ekipu kojeg oni ima u nemerljivom stanju.
Ps. Roki da zameni Carevića.
Svakako su i jedan i drugi na pozajmici kod nas do kraja sezone, pitanje šta klub sa njima planira uopšte.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Obojica ima opciju otkupa na kraju sezone. Njegoš će najverovatnije biti otkupljen, dok su isto to trebali već na polusezoni uraditi za India i da bude finalno naš igrač. Jedan od boljih igrača u prvom delu, odjednom nam greje klupu i dobija šaku jada minuta od kako je došao ovaj stručnja.
Očigledno da je sa dolaskom Njegoša Indio pao u drugi plan. Čisto sumnjam da ćemo kupovati igrača kojem je namenjena klupa.