Nije džabe bio toliki potencijal i plaćeno milionsko obeštećenje pre par godina za njega.
Majstor.
PotpisujemgospodinFKV wrote: ↑Sat Mar 02, 2024 3:42 pm Ali, ljudi, vi ne razumete. On je los igrac i mi ga velicamo samo zato sto je nov.
Moram opet stati na stranu Makija. Nije ovo trolovanje, čovek je obrazložio zašto misli to što je napisao. Njegovo iskazano mišljenje i njegovo pravo da to i napiše. Ja kučno ne mislim da je taj trener naneo neopisivu štetu klubu ali se slažem sa svim onim što je u zagradi.Red Marquis wrote: ↑Sat Mar 02, 2024 3:27 pmPa brdo postova su mu klasični trolovski, samo se vi i dalje pecate na to...gospodinFKV wrote: ↑Sat Mar 02, 2024 3:09 pmMogu da razumem razlike u misljenju, jer ipak pisemo na forumu, ali mislim da je ovo sigurno jedan od top 10 najpristrasnijih upisa koje sam video. Do granice da mislim da nas zaje**vas.Maki wrote: ↑Sat Mar 02, 2024 2:51 pm Ovo je najbolji tim koji može da se izvede u ovom trenutku. Razlika između Ranka Popovića, za koga smatram da je naneo neopisivu štetu klubu (loši rezultati, demagogija Ala-la Zbiljić, Malbašić i Rosić kapiteni...), i Bandovića je umešnost u kadriranju. Obojica su neviđeni baksuzi, ali očekujem danas Bož(j)idar u vidu 5-6 golova u mreži protivnika i gol razliku na plusu..