2. kolo: Javor-Vojvodina 1:0

Dejan

2. kolo: Javor-Vojvodina 1:0

Post by Dejan »

mesto: Ivanjica
datum: 23.8.2008. u 17h.

Posle pobede u derbiju ocekuje nas tesko gostovanje u Ivanjici, timu koji nije izgubio na svom stadionu preko dve godine (nadam se da je tacan podatak) Imao sam prilike da se cujem sa jednim njihovim igracem koji je rekao da spremno docekuju lidera na tabeli, i da ce sve uciniti da nam pomrse racune...
Mislim da ce sve zavisiti od nase igre, nasi igraci ce morati da preuzmu ulogu favorita i odigraju napadacki, hrabro...Pobedom bi potvrdili tri boda iz prvog susreta i definitivno istakli kandidaturu za najvisi plasman!
madda fakka

Post by madda fakka »

Dva napadaca bi u ovoj utakmici bila savrsena. To sto nisu izgubili kod kuce vec 2 godine nije bas merodavno ipak su prvi put u eliti i treba im kao i protiv zvezde. Od prvog minuta da se gine za loptu jer verujem da nisu imali takve cvrste utakmice i ipak ce malo trema da radi svoje zato im treba pokazati cvrstu i brzu igru a najbolje bi bilo kad bi im dali gol u prvih 15min igre da se mozda tako destabilizuju.

Jbg necu ici ali radio je pored mene :wink:
I Bog je Slaninar...
vladans

Post by vladans »

Treba biti veoma oprezan pred subotnje gostovanje u Ivanjici jer bi moglo skupo da nas kosta potcenjivanje Javora!Javor je za razliku od vecine klubova slicnog rejtinga izuzetno dobro organizovan klub,sa jakim sponzorom,solidnim igrackim kadrom koji vec duze vreme igra zajedno i jednim dobrim trenerom!Javor vec godinu dana nije izgubio utakmicu u prvenstvu,to sigurno nesto znaci,bez obzira sa kim su igrali i zato sutra ocekujem jedan ozbiljan,profesionalan pristup,bas kao i protiv zvezde i u tom slucaju pobeda nece izostati!
Milsim da bi bilo pametno sutra odmoriti Pantu kako bi bio poptuno fit za Izrael gde ce nam biti itekako potreban!
mihailov

Post by mihailov »

Sve sem 3 boda bilo bi razocaravajuce.Bitna utakmica koja moze da odradi ambicije kluba za ovu sezonu.Misljenja sam da ne treba nikog cuvati.Treba ici redom,ne misliti na Izraelce.Pobeda bi donela neophodni optimizam pred revans u Tel avivu :!:
Napred Voso!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

vladans wrote:Treba biti veoma oprezan pred subotnje gostovanje u Ivanjici jer bi moglo skupo da nas kosta potcenjivanje Javora!
Moje misljenje je,da nema tu nikog potcenjivanja,vec je samo pitanje da li mi mozemo podici nivo igre u odnosu na Hapoel i Zvezdu,jer poznajuci njih tamo,koliki su napaljenici,ponovo su se vratili,verovatno pucaju od elana... mi sa igrom kao u prethodna dva meca,nemamo sta da trazimo tamo.Necemo mi njih potceniti,budite ubedjeni,samo je pitanje,da li ce magistar uspeti da digne ekipu za bar 30% u odnosu na prethodna dva meca.Mislim,da je tu sustina!!!
Image
Javor Habitpharm

Post by Javor Habitpharm »

vladans wrote:Treba biti veoma oprezan pred subotnje gostovanje u Ivanjici jer bi moglo skupo da nas kosta potcenjivanje Javora!Javor je za razliku od vecine klubova slicnog rejtinga izuzetno dobro organizovan klub,sa jakim sponzorom,solidnim igrackim kadrom koji vec duze vreme igra zajedno i jednim dobrim trenerom!Javor vec godinu dana nije izgubio utakmicu u prvenstvu,to sigurno nesto znaci,bez obzira sa kim su igrali i zato sutra ocekujem jedan ozbiljan,profesionalan pristup,bas kao i protiv zvezde i u tom slucaju pobeda nece izostati!
Milsim da bi bilo pametno sutra odmoriti Pantu kako bi bio poptuno fit za Izrael gde ce nam biti itekako potreban!
Tacno je da imamo uigran tim, znatno pojacan u prelaznom roku, odlicnog trenera Curcica, a i veliku zelju za pobedom!
Sutra se Javor sigurno nece braniti, idemo na 3 boda kao i uvek u Ivanjici, i mislim da ce Vojvodini biti veoma tesko da dodje do bodova u Ivanjici!!

PS video sam link za forum na B92.net/sport

Vidimo se sutra u Ivanjici! PoZzz...!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Odmoriti tim za cetvrtak. Bodove sa ove utakmice mozemo nadoknaditi a sansa da nastavimo takmicenje u Evropi se nesme propustiti! Po meni sutra ce biti 0-0!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

podbara wrote:Po meni sutra ce biti 0-0!
Ako prodjemo Izraelce i s obzirom na rezultat protiv cigana - dovoljno! Ja bih bio zadovoljan. Mnogi ce ostaviti bodove u Ivanjici ove sezone. Ali sve zavisi od utakmice u Izraelu.

I da - nikako ne smemo izgubiti!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ljudi, ljudi vratio se Lazetic :roll: :roll: :roll:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
lesa

Post by lesa »

ebo ih lazetic
...ti si nasa prva ljubav...
021

Post by 021 »

Opet mi nije jasan Bekvalac :). Zbog čega odmara Stošića? Po meni bi bilo logičnije da on odigra ovu utakmicu na poziciji centralnog odbrambenog. Mnogo manje će se umoriti nego na beku, a istovremeno i uigrati sa Đurićem pred Izrael. I odakle sad ovaj Lovrić? Neće valjda u Tel Avivu on počinjati utakmicu? I gde je Miroslav Milutinović? ’Ajde recite kako biste više voleli da nam izgleda odbrana u utakmici sezone: Milutinović(Grozdanovski)-Đurić-Stošić-Kizito ili Stošić-Đurić-Lovrić-Kizito? Mislim da je mnogo manji hazard Grozdanovski na beku nego Lovrić u srcu odbrane, ali dobro, videćemo... Takođe mislim da bi Trivunović morao dobiti šansu u Ivanjici. Nema potrebe rizikovati ako je Tumbasović povređen, a opet Veselko nije ništa slabiji igrač. I opet Beki radije stavlja nespremne Lazetića i Stojanovića, nego superspremnog Sepuju...
Ovaj meč će, kao što je to uostalom slučaj u 90% utakmica naše lige, odlučiti prvi pogodak. Biće ili 1-0 ili 0-1, a u slučaju da mi prvi primimo gol, bojim se da bismo mogli ličiti na zvezdu od prošle nedelje. Ova utakmica je veliki ispit i od velike važnosti, jer će pokazati koliko smo zaista ozbiljna ekipa, i koliki je bio faktor sreće i lošeg protivnika u pobedi protiv zvezde. Ozbiljna ekipa ne poznaje izjave tipa „noge će nam biti u Ivanjici, a glave u Izraelu...“ To su foliranja i priče za malu decu. Nego, lepo izađeš na teren, IGRAŠ FUDBAL, ako si lošiji izgubiš, ako bolji pobediš i gotovo. Hvala – doviđenja, sledeći!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

021 wrote:I odakle sad ovaj Lovrić? Neće valjda u Tel Avivu on počinjati utakmicu?
Pa odakle i onaj Pavlovic, Lazetic, Ilic,... saberi njihove buduce transfere, pretvori u odredjeni procenat i dodaj tome ono na "ruke" i cuces i sam kako to suska pod uvetom.
vladans

Post by vladans »

U danasnjim novinama pise da je Stosic povredjen,u svakom slucaju po meni ovu utakmicu samo Panta treba da odmara jer ce nam biti od ogromne vaznosti njegovo znanje i iskustvo u cetvrtak ali se ne bih slozio da nam je ova utakmica manje vazna od one u Izraelu,mi realno mozemo da prodjemo taj Hapoel,ali se fokusirati na kup UEFA gde cemo eventualno odigrati jos maksimalno dve utakmice nije bas najpametnije,narocito sto su nam ambicije bar po klupskim celnicima da probamo da osvojimo jedan od domacih trofeja!Po meni domace prvenstvo treba da ima prioritet,nemamo mi tako dugacku klupu da mozemo da kalkulisemo,pa da u Ivanjici izvedemo kombinovani tim,u tom slucaju jedino smesni mozemo ispasti!Mi pod ugovorom imamo dva klasicna stopera i Stosica koji je univerzalan igrac a kad pogledamo da je Mijatovic takav igrac da ce svaku drugu utakmicu pauzitati zbog kartona,bice velikih problema pozadi,bitno je da imamo pet napadaca,a u narednih sto godina cemo forsirati igru sa jednim?!
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

KATASTROFA!!!OTISAO 1 VUKELJA,SADA IH IMAMO BAR 5!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
vladans

Post by vladans »

Cele nedelje smo drvlje i kamenje bacali po Zurnalu,M.Gavrilovicu,Peri Pericu....zbog raznih neobjektivnih naslova tipa poraz zvezde a ne pobeda Vojvodine oko toga kako svi samo pricaju o zvezdinoj slabosti a ne o nasoj snazi....itd,itd,a ljudi su jednostavno bili u pravu,niti smo mi posebno jaki,niti smo mi tim za titulu,sto se i pokazalo ovo kolo,zvezda jedva do boda u Zrenjaninu a mi ni do toga u Ivanjinici?! :evil:Svaka nam cast!Nadam se samo da ovi u Ivanjici nece napraviti istu gresku kao i mi posle pobede nad vecitim prvakom sveta i od svoje uprave i igraca traziti titulu,nemoj te se ljudi zavaravati...!
Ocekujem od nase uprave hitne sastanke sa igracima i trenerom,kupovinu novih igraca....Nemam reci vise,mi se ovde zamajavamo oko toga da li je jedan Pekaric posle pola godine polovan igrac a startnu postavu nam igra Darko Lovric?!?!I onda mi sa njim idemo na sve zive trofeje
Locked