Uprava
Re: Uprava
Svi su ovde za trenera menadžera, a kad Lalat dovede svoje igrače odmah drvlje i kamenje. 

Nedavno sam pretraživao sajt TSK-a i nisam našao ime njihovog sportskog direktora. Zaključio sam da je Lazetić i u toj funkciji. Može li neko da pomogne ko je upućeniji?
https://www.fktsc.com/strucni-stab/
https://www.fktsc.com/strucni-stab/
Nego sta je sa onim proslavama za 110. godina kluba i 100. godina stadiona, neke utakmice su bile spominjane itd jel se to vec i zavrsilo sve sa ovom akademijem u SNP ili ?
Stvar koju bih voleo da priupitam Zbiljića je da li planira da načini radikalne promene u Omladinskoj školi ili njega ovi rezultati mlađih kategorija zadovoljavaju. Pritom, svaki put pominje tu našu školu kao sjajnu i slavnu, a ako i zanemarimo same rezultate, krajnji ishod u vidu formiranog igrača za prvi tim ne postoji. Kao što je neko ranije pomenuo - i kad je klub bio u rasulu, škola je dobro radila i imali smo opipljive rezultate. Ovo sada je bruka i sramota! Pogotovo ako je istina da je jedina njena svrha lična korist nekoliko pojedinaca.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
- Uvek sa tobom
Добро дошли господине Мандарићуchurguzijanac wrote: ↑Sun Mar 24, 2024 6:34 pm Milan Mandaric Potpredsetnik FK Vojvodina
https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kuta ... 24-03-2024

Сећам се пре доста година да сам читао чланак о Милану Мандарићу, тада нисам знао ко је, а у том интервју је причао доста лепог о Војводини и Новом Саду, тако да ми је баш драго што ово видим.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ako se potvrdi ovo za Mandarića, sve pohvale. Zaista lepa vest. Trebaju nam takva imena u klubu, nadam se da će ih biti još.
U svakom slucaju, pozdravljam dolazak gospodina Mandarica u Vojvodinu
Nadam se da moze, bar malo, pomeriti stvari nabolje u Klubu svojim velikim iskustvom i savetima. Lepo se, bar pod stare dane, vratiti u Novi Sad, zbog mladalacke zaljubljenosti u Vosu i grad.

Nadam se da moze, bar malo, pomeriti stvari nabolje u Klubu svojim velikim iskustvom i savetima. Lepo se, bar pod stare dane, vratiti u Novi Sad, zbog mladalacke zaljubljenosti u Vosu i grad.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pre neki dan sam gledao njegovo gostovanje u jednom podkastu (odlične goste su imali svaki put) i dosta toga je pričao lepog i, deluje mi, iskreno o našem klubu. Čak je i sam nagovestio da je "sve moguće" oko njegovog dolaska u FKV. Koga zanima, taj deo razgovora je pred kraj podkasta.
Iskreno, raduje me što je jedna svetska ličnost došla u klub, ali opet pitanje je koliko će on imati tu neki uticaj. Nadam se da grešim i da će svojim iskustvom i znanjem nešto doneti, makar to bilo minimalno.
Edit: O celom njegovom životu, pogotovo u fudbalskim vodama bismo pozavideli svi mi istinski zaljubljenici u ovaj sport. Ej, pa vlasnik Portsmuta, Lestera (prodao klub koju godinu pre njihovog osvajanja PL), Nice, Standarda... Svaka čast!
Iskreno, raduje me što je jedna svetska ličnost došla u klub, ali opet pitanje je koliko će on imati tu neki uticaj. Nadam se da grešim i da će svojim iskustvom i znanjem nešto doneti, makar to bilo minimalno.
Edit: O celom njegovom životu, pogotovo u fudbalskim vodama bismo pozavideli svi mi istinski zaljubljenici u ovaj sport. Ej, pa vlasnik Portsmuta, Lestera (prodao klub koju godinu pre njihovog osvajanja PL), Nice, Standarda... Svaka čast!

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Odlična vest, ali živo me interesuje kako će takav jedan čovek, koji je obično bio vlasnik klubova gde je lično odlučivao o većini stvari, funkcionisati sa ovom naprednjačko-mafijaškom hidrom od kluba, lige i države.
-
Кад га ови наши муљатори измузу,кад види како функционише систем,комбинација,менаџерски играчи,побећи ће у Тунгузију.
Covek ima 85 godina. Kasnimo jedno 15-20 godina s njegovim angazovanjem...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Red Marquis
- Moderator
Ne kasnimo, jer ovde je situacija takva da normalnima ovde nije ni mesto. I sad mi se čini da on ovde nema šta da traži. Ali hej, možda čovek u zenitu života želi da ipak da se i ovde oproba. Koliko izdrži, videćemo.
Io odio Belgrado
Covek je toliko veza i konekcija stekao za svoj zivot. Dovoljno je da dovede jednog ozbiljnog sponzora, i uradice za klub vise nego sve uprave poslednjih 15 godina.