Sad zavrsih "prenos". Nazalost nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu, ali sam je celu sad u jednom dahu pogledao.
1. Ivanovic 3 boda - nije to onaj Ivanovic iz Sampdorije, ovaj je mnogo zajebaniji

Nema tu sta da se prica, imas centarfora u timu, koji daje po dva gola i sto je jos bolje ne rasipa mnogo sansi. Kao sto neko napisao NAPRED MALI!!! Idemo ovu sezonu 12+ golova, sledecu 20+
2. Kembel 2 boda - da centarfor nije imao vrhunsku realizaciju Kembelu bih dao sva 3. Kao sto rekoh i prosli put, nas najspektakularniji asistent u timu. Koliko jednostavno deluju Kembelove asistencije, nikad ne znas kojom ce se nogom resiti lopte i uposliti saigraca. Po meni od otkrovenje sezone, jer je daleko prebacio ono sto sam od njega ocekivao
3. Carevic 1 bod - Carevicevo sirenje ruku posle primljenih golova prosle sezone pokazuje koliko smo mi ustvari imali los tim, i koliko je sada kada nam je tim izbalansiran pao teret sa Carevicevih ledja kao jednog od prvih zvezda tima. Los tim, a sve oci uprte u njega, nije ni cudo sto mu je lose islo, a i sto smo mi gundjali. Sada kada je tim izbalansiran, Carevic nije u centru paznje, al je ta zadnja prepreka (ako neko i prodje Koraca) koja uliva sigurnost i apsolutno sam miran dok je on na golu. Mic po mic, Car se lagano probija na lestvici mojih omiljenih golmana koji su nosili nas dres
Korac odlican kao i uvek, Crnomarkovic rizican, al se uklapa u ovaj tim, ne stedi se i ne bezi od duela niti od "da cusne po potrebi"

Bekove ni ovaj put ne bih uopste spominjao, nisu to bekovi za Vosu. Indio defanzivno dobar, ali Vosa treba bekove koji ce da izgaraju kao Korac i Crnomarkovic, al sa akcentom na ofanzivu.
Njegos cvrst, ali moze to i bolje. Zuka... lakse bih podneo da je promasio penal nego onaj zicer, a i nije mu prvi put. Savicevic, ima mnogo logicnih i fudbalskih resenja, ali jos uvek nesto fali. Seri, tek cetvrti korner solidno izveden i odmah sansa. Ali igrac koji jednostavno mora da bude u timu i da se ceka, makar za onu jednu asistenciju Zuki.
Mali Lane kad je poveo onu loptu i uputio sut kao da sam gledao velikog Laneta bese protiv Rumuna za 4:0. Preslikan
Kajevic i Vukcevic - kakvi smekeri, i oni i trener koji im dao sansu