Pošto je o samoj utakmici već sve rečeno izneću svoje malo prošireno viđenje.
Za utakmicu u Pančevu sam napisao da mi je to bilo prvi put da sam više zadovoljan nego nezadovoljan celokupnom igorm.
Juče je bio nastavak toga, naravno treba uzeti u obzir težinu utakmice i snagu protivnika, ali da, bili smo bolji generalno.
Što napisa Deep, jedno je pregled, drugo cela utakmica, ali to ima dve oštrice.
Mi smo bili bolji, imali posed, ali opet mogli izgubiti i ispasti.
Takve su bile skoro sve utakmice koje smo dobili, osim u Pančevu
Dakle, naša igra na posed nam ne obezbeđuje trijumf, ali ni pod razno.
No, ono što je super jeste što smo mi u odnosu na prošlu sezonu imamo daleko bolju igru zahvaljujući sredini terena, a da pri tome ni napad ni odbrana lošiji u odnosu na polusezonu.
Naprotiv, rekao bih da su i oni za nijansu bolji.
Međutim, i dalje lako možemo primiti go iz neke protivničke polušanse i dalje možemo lako promašiti zicer.
To je sve juče moglo da nas košta, ali malo sreća i nas da pogleda - zasluženo.
Ovo sve konstatujem jer se definitivno vidi pomak, sa nekom zebnjom da kažem, ka toj 2025/26 godini.
Mene Banda još uvek nije uverio da je on taj koji to sve može realizovati, ali i to je ok jer:
- ima ugovor do kraja godine
- finalni test je završnica kupa i plej of
- nakon toga podvlačenje crte, ali ja bih rekao ne samo u rezultatskom smislu, nego neko adekvatan da proceni i mogućnosti 2-3 godine unapred
Što se tiče crni ili crveni i kad, meni lično svejedno.
Nisam ih gledao, osim protiv nas, ali mi više nismo ta ekipa.
Obzirom na gore napisano, meni je daleko bitnije da se ekipa razvija, a velike utakmice to rade.
Tako da ja nemam ništa ni protiv prvo jedni, pa drugi.
Al' ajmo prvo da vidimo protiv TSC-a, jer ozbiljno žele da nam vrate za poraz, što je logično.
Baš sam jutros bio u Topoli, pa me gari malo podjebava
I da, onaj Vukan meni nije jasan.
Ima neku lucidnost, ali i nonšalantnost u isto vreme.
Uopšte ne mogu da se odlučim da li mi je + ili -.