“Trener Gaćinović dolazi sa Dodićem i Arsićem, sa idejom da na Zvezdu igra maksimalnim kapacitetom. Mi imamo 20 i nešto igrača na spisku, Gaćinovićev izbor igrača bio 11, plus nekoliko, možda 14-15. Za ostale je rekao da mu ne igraju nikakvu ulogu. Pitao sam da li nije bolje da se odigra taktički, da se malo sačuvamo, jer pitanje je koliko možemo protiv Zvezde sa najjačim timom, a da potom pokušamo da prođemo u četvrfinale Kupa i da sa Vojvodinom imamo šanse da osvojimo neki bod. Sva trojica su ostali pri istom stavu, došlo je do konfliktne situacije, a ja sam rekao: ‘Gledaj da ne izgubiš sve tri utakmice’. Bila je to jedna intenzivna svađa od pola sata. Oni su uradili kako su hteli i dogodio se, nažalost, najgori scenario, izgubili smo sve tri utakmice. To je bila neka prva konfliktna situacija. Istaći ću ovde dve stvari. Prva je da ja brzo praštam, a nikad ne zaboravljam. Druga je da lične interese nikad nisam stavljao iznad organizacije kluba. Što, moram da kažem, ovde sa nekim pojedincima nije slučaj", upozorava Nenezić. predsednik kluba dodje na genijalnu ideju da kaze treneru ajde druze da mi bas i nesto ne zapinjemo protiv zvezde a kad ovaj to odbije dolazi do svadje

i covek to ponosno izjavljuje u intervju-u