gospodinFKV wrote: ↑Thu Apr 25, 2024 1:03 pm
Maki wrote: ↑Thu Apr 25, 2024 11:34 am
gospodinFKV wrote: ↑Thu Apr 25, 2024 10:30 am
aLi DeEP, oN Je CiGAn, i jOs dOBiO tRaKU oD ZuKIcA
Ako je tebi i ostaloj nekolicini, koji se uvek uvrede na moj komentar o ciganskom duhu ove generacije Vojvodine, to normalno, onda u redu.
Mislim da bi bila elementarna kultura da naš kapiten javno kaže da navija za Vojvodinu, jer se to nažalost ne podrazumeva.
Glavna moja zamerka Popoviću je bila to suludo skidanje trake Zukiću i davanje Malbašiću, a to zameram i Bandoviću.
To doživljavam ne samo kao nepoštovanje već kao pišanje po Starom klubu. Može im se, jer su ovde došli ne zbog svojih ljudskih i trenerskih kvaliteta, već silom i preko veze. Bukvalno niko nije čuo za njih pre toga
Ako i u nedelju opet bude ovakva izmena (treći put), napustiću stadion. Da gledam derbi Zvezda-Zvezda, ne pada mi napamet.
Haha menjas teze, ali okej.
Niti se vredjam, niti mi je sad nesto bitno, ali kao sto ti pecas ljude nekim suludim izjavama, tako malo volim i ja da pecam.
Da mozes da se vratis u recimo '89, je l' bi ti i Sestica terao?
Nigde se u svetu kapiten ne pita za koga navija, pogotovo ako nije dete kluba, jer se podrazumeva da je vojnik kluba za koji igra. Posto to u Srbiji nije slucaj, ja nemam nista protiv da se to pitanje postavi, ali samo onda kada je to potrebno. Svi ovi sto doprinose ''ciganskom duhu'' trenutno apsolutno ginu za dres. Taj sa trakom prvi. No, uostalom, videcemo ko ce i koliko da grize protiv kojeg kluba u nedelju, pa cemo pricati. Svi ti kojima bi ti ostavio otvorena vrata povratka u klub su se dobrano po**ali po istom, ali posto su njima krvna zrnca belo-crvena, a ne crveno-bela (mada je to mozda i najvise upitno ovde), onda je to okej i treba da zinemo opet.
Nista, ako Bandovic cita forum, neka resi te izmene ko covek i da se ustanove pravila:
Bivsi igraci zvezde moraju u razlicite grupe za proslave gola.
Bivsi igrac zvezde ne sme da menja Zukica. Isto tako ne sme da startuje pre Zukica. Ne sme da nosi traku posle Zukica. E, da, ne sme ni pre Zukica. Zapravo, ako Zukic nije na terenu, traku staviti oko stative, da stativa bude kapiten dok Zuka ne udje, osim, naravno, ako stativa nije proizvedena u Beogradu. Ako jeste, onda na korner zastavicu, pa na Lazarevica ili Bjekovica. Tim redom.
Vukanovic, Njegos i Vukan pod obavezno da se vrate u vreme, da zanemare to ko u kuci navija za koga, i od petlica pocnu da navijaju za Vojvodinu.
Mislim da su to razumna ocekivanja.
Sto se tice stadiona, ako uprava uopste pomisli da prihvati ovo sta se kuva u medijima, slobodno mogu da spakuju kofere. Kao sto je ova polusezona bila test za igrace i Bandovica, tako su ovakve stvari test za Zbiljica. Ni milimetar crvenim smradovima.