Super Liga - sezona 2024/25
- Red Marquis
- Moderator
Re: Super Liga - sezona 2023/24
Nije loše to sa Kabićem, možda neki sledeći glupander kad poželi da igra Ligu Šampiona sa ciganima, će ovo imati kao primer kako se završava to sanjarenje u 99 odsto slučajeva.
Io odio Belgrado
partizan zvanicno dao otkaz treneru,ako ih sad ne pobedimo na njihovom stadionu ne znam kad cemo.
Duljaj dobio otkaz,Nadj trener do kraja sezone.
https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/p ... 0195520627
-
Motiv vise da ih polomimo.Badaboom wrote: ↑Mon Apr 29, 2024 11:15 pm Duljaj dobio otkaz,Nadj trener do kraja sezone.
Ko pokojni Rabren onomad posle kupa

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... -u-srbiji/
Ne znam da li je greska u tekstu ili ne, ali po ovome ispada da ce TSC da menja onaj hibridni teren (koji brutalno dobro izgleda) za cist vestak?
Ne znam da li je greska u tekstu ili ne, ali po ovome ispada da ce TSC da menja onaj hibridni teren (koji brutalno dobro izgleda) za cist vestak?

По некој мојој рачуници на крају у најгорем случају ћемо имати 60 бодова,док Крагујевац и Чукарички у најбољем 59.
Што значи свиакао да ћемо бити 4.
Они играју са близанцима и тсцом у последња 3 кола,мислим да ће ту бити кромпир за њих.
Јако нам одговара овај распоред
Они играју са близанцима и тсцом у последња 3 кола,мислим да ће ту бити кромпир за њих.
- Deep Purple
Nema tu računice moramo da pobeđujemo i tjt, sutra bar bod da uzmemo ali idemo po sva tri.rykerfcv wrote: ↑Wed May 01, 2024 9:14 am По некој мојој рачуници на крају у најгорем случају ћемо имати 60 бодова,док Крагујевац и Чукарички у најбољем 59.
Moramo da pobedjujemo tzv. "male" utakmice, dakle sve te Kragujevce i Cukaricke a svaki bod protiv blizanaca (pa i TSC, nazalost - i oni su iskoracili ispred nas) je cisti bonus. S tim sto su crni zreli za berbu usiju i bilo bi lepo da to iskoristimo.
Kada ponovo dostignemo nivo da ne prosipamo nepotrebno bodove protiv Lucana, Javora i ostalih Radnika i Napredaka necemo vise strahovati za plasman u Evropu a onda ce i TSC da brine o nama a ne mi o njima. A mozda se umesamo i u borbu za drugo mesto. Prvo je nazalost pod datim okolnostima nedostizno.
Ali nije nicija jos do zore gorela...
Kada ponovo dostignemo nivo da ne prosipamo nepotrebno bodove protiv Lucana, Javora i ostalih Radnika i Napredaka necemo vise strahovati za plasman u Evropu a onda ce i TSC da brine o nama a ne mi o njima. A mozda se umesamo i u borbu za drugo mesto. Prvo je nazalost pod datim okolnostima nedostizno.
Ali nije nicija jos do zore gorela...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ne moramo. Tako igraju intergalaktički megašampioni i njihov rod rođeni sa istog brda, uz pomoć sudija, mafije, saveza i vlasti. Treba posle svake utakmice da osećamo zadovoljstvo što su se momci trudili i borili, pa ako je neko od "manjih" ekipa imao dan, čestitati. A protiv blizanaca samo i isključivo na nož. Rezultat nebitan.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
A gde sam to ja rekao da treba da pobedjujemo uz pomoc mafije i vlasti?
Racunica je prosta - ako imamo ambicije da budemo makar i onaj "vecito treci" a jos malo pa i cetvrti mi moramo da pobedjujemo sve "male" utakmice zato sto TSC to vec radi a da se izguramo ispred njih odlucuju direktni susreti plus bodovi koje otkinemo blizancima. U protivnom Evropa postaje skoro pa nedostizna a mi treba da drhtimo pred Kragujevcima, Novim Pazarima itd.
Racunica je prosta - ako imamo ambicije da budemo makar i onaj "vecito treci" a jos malo pa i cetvrti mi moramo da pobedjujemo sve "male" utakmice zato sto TSC to vec radi a da se izguramo ispred njih odlucuju direktni susreti plus bodovi koje otkinemo blizancima. U protivnom Evropa postaje skoro pa nedostizna a mi treba da drhtimo pred Kragujevcima, Novim Pazarima itd.
- Grbavica.021*
Раднички победио Младост код куће резултатом 3:2, већ ко зна по који пут утакмица им долази из 2-1, Младост је одиграла сасвим солидну утакмицу а најбоље се то приказали у првом полувремену.
Nisi nigde rekao, niti sam rekao da si to rekao. Napisao sam da je moje mišljenje da ne moramo. U normalnim i iole poštenim ligama, klubovi sa dna tabele pobede nekog sa vrha ne tako retko. Samo se blizancima to dešava svake prestupne godine.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
OK sve kul, razumeli smo se

Koliko je ogavan ovaj Napredak kao klub ovo je strasno, sa igracem vise gube 2:0 , bukvalno im zelim da ispadnu iz lige sledece godine zbog ovog igranja sa pola gasa kako su se docepali plej ofa....
- Grbavica.021*
Није толики проблем Напредак јер то се знало да ће изгубити од Чукаричког него навлачење и намештање Радничког из Крагујевца.