Pripreme
Bensedin utakmica ali vredi napomenuti nekoliko stvari
1.Stjepanovic stvarno zna da igra fudbal
2.Pavlovic i Vukajlovic su ostavili sjajan utisak.
3.Sepuja se obrukao i to propisno. U gol situacijama prvo je promasio gol a u drugoj citav fudbal.
4.Lakic je totalno nespreman mada je pokazao da moze da prodre
5.Beki hrabro zapoceo u formaciji 4-4-2. U prvom poluvremenu spicevi su bili Mrdja i Stjepanovic a u drugom neprimetni Korac i Sepuja,
6.Leandro lici na Kozosa(samo malo tamniji) i vidi se da je skolovan fudbaler. Primi i doda bez greske a i par puta je prodao driblinge kakve davno nismo videli na stadionu Kardjordje.
1.Stjepanovic stvarno zna da igra fudbal
3.Sepuja se obrukao i to propisno. U gol situacijama prvo je promasio gol a u drugoj citav fudbal.
5.Beki hrabro zapoceo u formaciji 4-4-2. U prvom poluvremenu spicevi su bili Mrdja i Stjepanovic a u drugom neprimetni Korac i Sepuja,
6.Leandro lici na Kozosa(samo malo tamniji) i vidi se da je skolovan fudbaler. Primi i doda bez greske a i par puta je prodao driblinge kakve davno nismo videli na stadionu Kardjordje.
Muka mi je od viđenog, ali hajde da pokušam nešto reći.Neverovatno je kako se svi igrači odlično uklapaju u sivilo tima.
U dva poluvremena izvedena su skoro dva puna sastava, sa dosta novajlija, koji su samo na momente pokazivali neke naznake skrivenog potencijala.Tu pre svih mislim na Stjepanovića, Lakića, Leandra i Perendiju.Ono što je zajedničko za svih 20 igrača je to da deluju kao da su na početku pripremnog perioda (a ne u odmaklom takmičenju), sa prikazanom igrom i uigranošću gotovo istovetnom kao u Tel Avivu.
Šiđani su previše respektovali Vojvodinu i naš stadion. Međutim da toga nije bilo, ne bi se ni primetilo da je dva ranga razlike između današnjih suparnika.
Sve u svemu žalosno predvečerje u Novom Sadu i za nas i za upravu koja je (od)gledala utakmicu.
Sa utakmice vredno je pomenuti samo ko je igrao za nas, kao i dve šanse Sepuje.U prvoj su ga delili santimetri od gola, a u drugoj se obrukao promašivši loptu.Za moj ukus ipak je odigrao dobro.Kretao se valjano, što svedoči i podatak da je samo on i bio u nekoj izglednoj šansi (za čitavih 90 minuta meča).Ostali ni primirisali golu.To samo po sebi dosta govori.Za početak najbitnije je ulaziti u šanse i tek onda možemo očekivati realizaciju.Naravno, uz malo više sportske sreće i malo manje prejake opsesije za golom.
Prvo poluvreme za Vošu su igrali:
Kesić
Stošić, Đurić, Lovrić Pavlović
Trivunović, Popović
Pantelić, Stjepanović, Buač
Mrđa
a u drugom:
Kesić
Lakić, Mijatović, Perendija, Pavlović
Tumbasević Leandro
Korać, Vukajlović Buač
Sepuja
Na klupi su bili još Drinić i Lazetić, ali nisu ulazili u igru.
U dva poluvremena izvedena su skoro dva puna sastava, sa dosta novajlija, koji su samo na momente pokazivali neke naznake skrivenog potencijala.Tu pre svih mislim na Stjepanovića, Lakića, Leandra i Perendiju.Ono što je zajedničko za svih 20 igrača je to da deluju kao da su na početku pripremnog perioda (a ne u odmaklom takmičenju), sa prikazanom igrom i uigranošću gotovo istovetnom kao u Tel Avivu.
Šiđani su previše respektovali Vojvodinu i naš stadion. Međutim da toga nije bilo, ne bi se ni primetilo da je dva ranga razlike između današnjih suparnika.
Sve u svemu žalosno predvečerje u Novom Sadu i za nas i za upravu koja je (od)gledala utakmicu.
Sa utakmice vredno je pomenuti samo ko je igrao za nas, kao i dve šanse Sepuje.U prvoj su ga delili santimetri od gola, a u drugoj se obrukao promašivši loptu.Za moj ukus ipak je odigrao dobro.Kretao se valjano, što svedoči i podatak da je samo on i bio u nekoj izglednoj šansi (za čitavih 90 minuta meča).Ostali ni primirisali golu.To samo po sebi dosta govori.Za početak najbitnije je ulaziti u šanse i tek onda možemo očekivati realizaciju.Naravno, uz malo više sportske sreće i malo manje prejake opsesije za golom.
Prvo poluvreme za Vošu su igrali:
Kesić
Stošić, Đurić, Lovrić Pavlović
Trivunović, Popović
Pantelić, Stjepanović, Buač
Mrđa
a u drugom:
Kesić
Lakić, Mijatović, Perendija, Pavlović
Tumbasević Leandro
Korać, Vukajlović Buač
Sepuja
Na klupi su bili još Drinić i Lazetić, ali nisu ulazili u igru.
Last edited by Turija on Wed Sep 10, 2008 11:21 pm, edited 4 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Moj zakljucak posle utakmice je da mi imamo sasvim korektne igrace ali sve je to dzaba kad nema ko da ih poslozi na terenu kako valja!Stjepanovic i Leandro su ono sto nam je trebalo,igraci koji znaju sa loptom i bas me interesuje koga ce to Beki smeti da izbaci iz ekipe da bi oni igrali,zivi bili pa videli!Toliko od mene
Hteo bih da pohvalim Vukajlovica koji je odigrao odlicno, sa lakocom dobijao sve duele, prodirao dosta dobro nanizavsi u vise navrata i po nekoliko protivnickih igraca. Gledajuci njega danas koliko je bio superioran u odnosu na protivnika, video sam razliku od dva ranga izmedju nas i Sida. Buac solidan, kao i Djuric. Igrali smo opet 4-2-3-1 u oba poluvremena, Stjepanovic je igrao poluspica u prvom. U drugom prvo je Sep bio na desnom krilu a Korac u spicu, pa su se onda zamenili i Sep ode na spic gde je i promasio ona dva zicera.Mijatovic opet komplikuje u odbrani, izgleda da ce Lovric na mestu drugog stopera u Jagodini.podbara wrote: 1.Stjepanovic stvarno zna da igra fudbal
Od skorasnjih pojacanja:
Leandro malo da se uigra i ustali u timu i bice to dobro pojacanje. Mrdja spor, ne zna kako da se otvori, ne ide na loptu, deluje nespremno i po ovoj partiji nece nam biti pojacanje. Perendija sa ono malo posla ok, ali nije ovo tekma za koju se moze reci da li ce nam on biti od pomoci.
Jako lose, kao i izgled zapada na ovoj tekmi, ako je bilo i 200 ljudi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Slazem se za Stjepanovica,tu i tamo Leandra(olovne su mu noge jos),Djuric standardno dobar.
A za Perendiju to malo sto sam video cini mi se da je bolji i od Mijatovica i od Lovrica (zasto je on stoper).Vukajlovic bas bas dobar.
Razocaran sam igrom Tumbasevica,a za Trivunovicevu igru nemam reci.Katastrofa.
Ma ...
A za Perendiju to malo sto sam video cini mi se da je bolji i od Mijatovica i od Lovrica (zasto je on stoper).Vukajlovic bas bas dobar.
Razocaran sam igrom Tumbasevica,a za Trivunovicevu igru nemam reci.Katastrofa.
Ma ...
0.0625
Mislim skoro potpuno isto kao svi vi koji ste komentarisali jučerašnju utakmicu.Uz jednu razliku u mišljenju, tj oduševljenju o jučerašnjoj i dosadašnjoj igri Vukajlovića (u našem dresu).
Smatram da je njegova igra optička varka za navijačko oko, a učinkovitost veoma slaba (ako izuzmemo dva prelepa gola koja je dao, na jedno 20 odigranih utakmica za Vošu. Sve ostalo je veoma tanko).
Zašto ja nisam zadovoljan njegovom igrom, pa ni juče?
Prvo, igra samo u jednom smeru. Sam i to na momente, stalno čekajući da mu neko doda gotovu loptu na tacnu, tj. nogu.Primetan je sa zapadne tribine, jer čitavu utakmicu (ili do zamene) igra do nje. Tj, najbliže do naših i trenerskih očiju.Krupniji je od ostalih, pa je fizički uočljiviji.
Međutim, ono što bi isto moralo da se uoči je da uvek predugo drži i vuče loptu.Drugim rečima, po mom shvatanju, davi igru i loptu u cilju lične promocije, uopšte ne poštujući saigrače (bar ja to tako vidim).Na kraju započete individualne akcije il ga protivnici sruše, il pogrešno doda loptu, il mu je čistu oduzmu.Sve u svemu, tim nema neke koristi od takvog načina igre.
U defanzivi ne učestvuje gotovo nikad. Niti protivniku oduzme ijednu loptu.Nema daha i snage, čak ni u napadu, da dovrši svoju zamisao do kraja.
Ovaj svoj stav o igri Vukajlovića sam napisao da malo dublje pokušamo pratiti igru i učinak tog igrača. Pogotovo sada, kada je dobio zavidnu konkurenciju u Stjepanoviću i Leandru, na toj ,,svojoj" zaštićenoj i ,,gospodskoj" poziciji polušpica, odnosno prednjeg veznog
Jer, ja stvarno ne prepoznajem šta on igra i koji su mu zadaci i obaveze na terenu.
Ono sa čime sam ja relativno zadovoljan Vukajlovićem je solidna leva noga za šut, i možda centaršut, kojeg opet jako retko koristi, jer ne stiže (zbog soliranja i slabe kondicije) da uputi u 16m ili prema golu.
Eto, ja rekoh svoje, pa sad, ko hoće nek saopšti svoje viđenje.Pro & contra.
PS
Ona petica Šiđana koji je ušao u drugom poluvremenu (Crnac), ostavio je jako dobar utisak.Da li slučajno il zbog ličnog kvaliteta, ali dobro se nosio čak i sa Sepujom, kao i svim ostalim našim igračima.Hoću reći - treba ga pratiti.Nije Šid jako daleko od Novog Sada.
Drugo, da li neko zna čemu služe one trake oko tela, ispod dresa?Svi su naši igrači stalno nešto ,,untrehaltovali".Meni se čini da su im samo dobro smetale i spadale.
Smatram da je njegova igra optička varka za navijačko oko, a učinkovitost veoma slaba (ako izuzmemo dva prelepa gola koja je dao, na jedno 20 odigranih utakmica za Vošu. Sve ostalo je veoma tanko).
Zašto ja nisam zadovoljan njegovom igrom, pa ni juče?
Prvo, igra samo u jednom smeru. Sam i to na momente, stalno čekajući da mu neko doda gotovu loptu na tacnu, tj. nogu.Primetan je sa zapadne tribine, jer čitavu utakmicu (ili do zamene) igra do nje. Tj, najbliže do naših i trenerskih očiju.Krupniji je od ostalih, pa je fizički uočljiviji.
Međutim, ono što bi isto moralo da se uoči je da uvek predugo drži i vuče loptu.Drugim rečima, po mom shvatanju, davi igru i loptu u cilju lične promocije, uopšte ne poštujući saigrače (bar ja to tako vidim).Na kraju započete individualne akcije il ga protivnici sruše, il pogrešno doda loptu, il mu je čistu oduzmu.Sve u svemu, tim nema neke koristi od takvog načina igre.
U defanzivi ne učestvuje gotovo nikad. Niti protivniku oduzme ijednu loptu.Nema daha i snage, čak ni u napadu, da dovrši svoju zamisao do kraja.
Ovaj svoj stav o igri Vukajlovića sam napisao da malo dublje pokušamo pratiti igru i učinak tog igrača. Pogotovo sada, kada je dobio zavidnu konkurenciju u Stjepanoviću i Leandru, na toj ,,svojoj" zaštićenoj i ,,gospodskoj" poziciji polušpica, odnosno prednjeg veznog

Ono sa čime sam ja relativno zadovoljan Vukajlovićem je solidna leva noga za šut, i možda centaršut, kojeg opet jako retko koristi, jer ne stiže (zbog soliranja i slabe kondicije) da uputi u 16m ili prema golu.
Eto, ja rekoh svoje, pa sad, ko hoće nek saopšti svoje viđenje.Pro & contra.
PS
Ona petica Šiđana koji je ušao u drugom poluvremenu (Crnac), ostavio je jako dobar utisak.Da li slučajno il zbog ličnog kvaliteta, ali dobro se nosio čak i sa Sepujom, kao i svim ostalim našim igračima.Hoću reći - treba ga pratiti.Nije Šid jako daleko od Novog Sada.
Drugo, da li neko zna čemu služe one trake oko tela, ispod dresa?Svi su naši igrači stalno nešto ,,untrehaltovali".Meni se čini da su im samo dobro smetale i spadale.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:
Taj pojas,traka ili kako vec hoces,prati rad srca,meri puls i sve to ocitava preko sata koji su nosili juce na rukama!
To je odlicna stvar jer se za svakog igraca moze na osnovu tih rezultata napraviti adekvatan program rada,videti njegove granice izdrzljivosti,napora....ali to je sve juce bilo totalno bespotrebno,igrali smo utakmicu,kakva je takva ali je bila utakmica,to cudo smeta i ne mozes prirodno da se kreces,igras...klasicno glupiranje!
Inace to je sve zahvaljujuci nasem novom(od ove sezone)kondicionom treneru koji je jedina svetla tacka ove sezone u nasem strucnom stabu,covek zna posao ali mu je ono juce bilo bespotrebno,treninzi su za takve stvari!
Koji me je đavo terao juče da idem na utakmicu? 
Posebno je poražavajuće što celo prvo poluvreme nismo uspeli da stvorimo pristojnu šansu. Ako izuzmemo Popovićev udarac iz daleka, napad je bio potpuno tup. Mi smo trenutno ekipa koja izgleda jedino iz nekih prekida može ozbiljnije da pripreti protivniku. Šta onda očekivati u Jagodini? U vezi Vukajlovića, slažem se sa onim što je napisao Turija. Čak mislim da je konstantno igranje Vukajlovića jedan od glavnih razloga dosadašnjeg lošeg učinka ofanzivnog dela ekipe. Čovek jednostavno ne zna pravovremeno da uposli saigrača, a igrač na toj poziciji je od ogromnog značaja za tim u formaciji 4-2-3-1 (ako već moramo da je igramo). Mislim da nije iskoristio ukazanu šansu, a do sada je imao više nego dovoljno prilika da se pokaže i vreme je da se malo preseli na klupu, jer trenutno i Stjepanović i Aleksić mogu odigrati mnogo bolje od njega na tom mestu. Leandro i Lakić su takođe OK i biće od koristi, za razliku od Mrđe koji je samo još jedna promašena investicija u nizu (ako se to uopšte može nazvati investicijom).

Posebno je poražavajuće što celo prvo poluvreme nismo uspeli da stvorimo pristojnu šansu. Ako izuzmemo Popovićev udarac iz daleka, napad je bio potpuno tup. Mi smo trenutno ekipa koja izgleda jedino iz nekih prekida može ozbiljnije da pripreti protivniku. Šta onda očekivati u Jagodini? U vezi Vukajlovića, slažem se sa onim što je napisao Turija. Čak mislim da je konstantno igranje Vukajlovića jedan od glavnih razloga dosadašnjeg lošeg učinka ofanzivnog dela ekipe. Čovek jednostavno ne zna pravovremeno da uposli saigrača, a igrač na toj poziciji je od ogromnog značaja za tim u formaciji 4-2-3-1 (ako već moramo da je igramo). Mislim da nije iskoristio ukazanu šansu, a do sada je imao više nego dovoljno prilika da se pokaže i vreme je da se malo preseli na klupu, jer trenutno i Stjepanović i Aleksić mogu odigrati mnogo bolje od njega na tom mestu. Leandro i Lakić su takođe OK i biće od koristi, za razliku od Mrđe koji je samo još jedna promašena investicija u nizu (ako se to uopšte može nazvati investicijom).
Nastavak u crveno-belom
PRIJATELJSKA UTAKMICA
Petrovaradin – Vojvodina 1:6 (1:2)
PETROVARADIN: SC "Petrovaradin", gledalaca: 100, sudija: Stojanac (Novi Sad). Strelci: Prlina u 30. minutu za Petrovaradin, a Lakić u 2, Korać u 12, Ostrovski u 47, Aleksić u 50, Trivunović u 51. i Perić u 73. minutu za Vojvodinu. Žuti karton: Rodić (Petrovaradin).
PETROVARADIN: Pavlis, Spasić, Sadžak, Bačić, Momčilov, Vrlić, Dragin, Prlina, Tolmač, Rudić, Veljković. Igrali su još: B. Smiljanić, Z. Smiljanić, Ožegović, Komatina, Varju, Ćuk.
VOJVODINA: Kesić, Lakić, Pavlović, Lovrić, Perić, Leandro, Milunović, Tumbasević, Stojanović, Stjepanović, Korać. Igrali su još: Ristić, Jocić, Aleksić, Sepua, Katai, Ostrovski.
Prijateljsku utakmicu odigrali su Petrovaradin i Vojvodina po izuzetno teškom terenu. Očekivano, slavio je crveno-beli superligaš i najbolji mogući način iskoristio ovo prijateljsko odmeravanje snaga. Za Vojvodinu nastupio je kombinovani sastav od rezervnih igrača i onih koji nisu putovali na prošli prvenstveni meč u Jagodinu. Zbog veoma lošeg vremena, teren na sredini bio je u lošem stanju, pa su oba tima igrala preko krila.
U prvom poluvremenu Petrovaradin se pokazao kao ozbiljan rival, zaostajao za pogodak, ali imao i nekoliko šansi, ali su Novosađani u nastavku dokazali kvalitet. Ovaj kontrolni meč će Petrovaradincima mnogo značiti, jer je njihov trener Tutić imao priliku da isproba neke nove taktičke varijante za predstojeće teško prvenstveno gostovanje novosadskoj Slaviji. M. R.
PS
Perić bi trebalo, po logici stvari, da bude Perendija, a Milunović Trivunović ( pošto dalje u izveštaju piše da je Trivunović dao gol, isto tako i Perić).
Ja mislim da će ,,Perić" biti solidno pojačanje u paru sa Đurićem.Zato na zimu obavezno prodati Stošića (nadam se da će u narednim utakmicama Milence popraviti formu, borbenost i odgovornost).
Eto i Lakić se isplatio u ofanzivi-dade gol sa bekovske pozicije
.
Šta se dešava oko Ostrovskog?Nikad ga nema ni na klupi, a stalno igra prijateljske?
Mislim da bi Bekvalac trebao više da rotira igrače i proba varijante sa različitim imenima, jer sve pozicije imamo duplirane, i to vrlo kvalitetno.Tek onda bi se osetio uticaj istinske, zdrave, konkurencije u ekipi.Ovako, dosta igrača ima zacementirane pozicije u prvoj postavi, pa se tako i ponaša:VRLO KOMOTNO
PRIJATELJSKA UTAKMICA
Petrovaradin – Vojvodina 1:6 (1:2)
PETROVARADIN: SC "Petrovaradin", gledalaca: 100, sudija: Stojanac (Novi Sad). Strelci: Prlina u 30. minutu za Petrovaradin, a Lakić u 2, Korać u 12, Ostrovski u 47, Aleksić u 50, Trivunović u 51. i Perić u 73. minutu za Vojvodinu. Žuti karton: Rodić (Petrovaradin).
PETROVARADIN: Pavlis, Spasić, Sadžak, Bačić, Momčilov, Vrlić, Dragin, Prlina, Tolmač, Rudić, Veljković. Igrali su još: B. Smiljanić, Z. Smiljanić, Ožegović, Komatina, Varju, Ćuk.
VOJVODINA: Kesić, Lakić, Pavlović, Lovrić, Perić, Leandro, Milunović, Tumbasević, Stojanović, Stjepanović, Korać. Igrali su još: Ristić, Jocić, Aleksić, Sepua, Katai, Ostrovski.
Prijateljsku utakmicu odigrali su Petrovaradin i Vojvodina po izuzetno teškom terenu. Očekivano, slavio je crveno-beli superligaš i najbolji mogući način iskoristio ovo prijateljsko odmeravanje snaga. Za Vojvodinu nastupio je kombinovani sastav od rezervnih igrača i onih koji nisu putovali na prošli prvenstveni meč u Jagodinu. Zbog veoma lošeg vremena, teren na sredini bio je u lošem stanju, pa su oba tima igrala preko krila.
U prvom poluvremenu Petrovaradin se pokazao kao ozbiljan rival, zaostajao za pogodak, ali imao i nekoliko šansi, ali su Novosađani u nastavku dokazali kvalitet. Ovaj kontrolni meč će Petrovaradincima mnogo značiti, jer je njihov trener Tutić imao priliku da isproba neke nove taktičke varijante za predstojeće teško prvenstveno gostovanje novosadskoj Slaviji. M. R.
PS
Perić bi trebalo, po logici stvari, da bude Perendija, a Milunović Trivunović ( pošto dalje u izveštaju piše da je Trivunović dao gol, isto tako i Perić).
Ja mislim da će ,,Perić" biti solidno pojačanje u paru sa Đurićem.Zato na zimu obavezno prodati Stošića (nadam se da će u narednim utakmicama Milence popraviti formu, borbenost i odgovornost).
Eto i Lakić se isplatio u ofanzivi-dade gol sa bekovske pozicije

Šta se dešava oko Ostrovskog?Nikad ga nema ni na klupi, a stalno igra prijateljske?
Mislim da bi Bekvalac trebao više da rotira igrače i proba varijante sa različitim imenima, jer sve pozicije imamo duplirane, i to vrlo kvalitetno.Tek onda bi se osetio uticaj istinske, zdrave, konkurencije u ekipi.Ovako, dosta igrača ima zacementirane pozicije u prvoj postavi, pa se tako i ponaša:VRLO KOMOTNO

Odlicna zapazanja Turija.Na stoperima smo ipak tanki,bar dok Mijatovic ne dokaze da je istinsko pojacanje.Videcemo kakav je Perendija,ali treba mu dati sansu jer bez toga nista necemo videti.Stosica pod hitno na zimu prodati,doslo je do zasicenja kod njega,a i nije sve mladji nego obrnuto.Medjutim fali nam i rezervni desni bek neko ko ce da konkurise za tu poziciju sa Lakicem.Inace Bekvalac je izjavio da ce grozdanoski ubuduce igrati zadnjeg veznog,a ja se pitam sta ce onda biti sa Popovicem,Tumbasevicem,pa i Trivunovicem?Zar cemo redovno igrati sa 2 zadnja vezna mozda nekad cak i sa 3 bar jedno poluvreme?To ce biti ubitacno po nas.Po meni Vukajlovic bi redovno morao biti u ekipi jer je jedini u nasoj ekipi koji moze da odigra neku vrstu plejmejkera,graditelja igre.Sad videcemo da li ce mozda Bekvalac spremiti Stjepanovica za tu ulogu iako je ovaj poluspic tipa Aleksica,a i cekamo Leandra.Tadic je izgleda tu najsigurniji po levoj strani ali sta sa Aleksicem i Buacem?Iz prikrajka vreba Panta.Hocemo li igrati sa 2 spica ili sa jednim ili varijanta jedan napadac plus Buac(Aleksic)?U varijanti sa jednim napadacem tesko da ce Korac i Sepuja primirisati prvoj ekipi,a postaje sasvim jasno da Lazetic tu uopste nema sta da trazi.Stojanovic bi bio najverovatnije prva rezerva.U svemu tome tesko je ocekivati da ce Smiljanic,Mitosevic i Medojevic u dogledno vreme dobiti sansu.Kako ce Bekvalac sve ovo uklopiti a da ne bude nezadovoljnih? 

Bato majstore vodi nas do titule 

Ja sam ranije pisao o tome da imamo previše igrača i da nam to stvara više štete nego koristi, posebno u uslovima kada nema toliko takmičarskih utakmica. Ali od svega me ne brinu toliko igrači koliko nepostojanje sistema igre koji dobro funkcioniše. Jer, lako je menjati pojedince kada ekipa ima izgrađen zdrav sistem igre, gde se tačno zna koja je uloga svakog igrača i šta se od njega očekuje. Slažem se da bi najcelishodnije bilo primeniti određeni sistem rotacije, i tako izvući maksimalnu korist od svakog pojedinca. Nažalost, rekao bih da Bekvalac nije dorastao tom izazovu. U svakom slučaju, trenutak istine broj dva sledi (prvi je bio u Izraelu). Sledeće 3 utakmice su pravo vreme da se iskoristi sav igrački potencijal. Baš me zanima šta će Beki smisliti.
P.S. Posebna je priča što pored svih tih dovedenih igrača nema mesta za naše klince, koji pritom nisu ništa lošiji.
Evo, sada više ni Aleksić ne dobija adekvatnu minutažu...
P.S. Posebna je priča što pored svih tih dovedenih igrača nema mesta za naše klince, koji pritom nisu ništa lošiji.

DNEVNIK wrote:VETERNIK: FC “Vujadin Boškov”, gledalaca 200. Sudija: Vujović (Novi Sad).
VOJVODINA: Kesić, Lakić, Karan, Lovrić, Pavlović, Tumbasević, Trivunović, Stevanović, Lazetić, Stjepanović, Stojanović. Igrali su još: Ristić, Mijatović, Pantelić, Vukajlović, Buač, Đalović, Korać.
RABOTNIČKI: Georgijevski, Delavski, Sekulovski, Krstevski, Perendija, Stanković, Karlos, Mojsov, Fabio, Pandev, Ilijoski. Igrali su još: Naumovski, Tunevski, Osmani, Lazarevski, Milošević, Savić, Irevski i Bojović.
Prvenstvenu pauzu u Srbiji i Makedoniji fudbaleri Vojvodine i Rabotničkog iskoristili su da odigraju prijateljski meč po lepom vremenu u Veterniku. Susret je protekao u visokom ritmu, ali bez izrazitih prilika za gol. Korać i Tumbasević na jednoj, a Osmani na drugoj bili su blizu pogotka, no mreže su ostale netaknute.
Sleeću proveru u pauzi Vojvodina će imati u Crnoj Gori. Novosađani u subotu putuju u Podgoricu, gde će se istog dana sastati s ekipom Budućnosti, a povratak je planiran za nedelju.
S. S.!
VOJVODINA
Lovrić i Leandro bez treninga
Na prijateljskoj utakmici sa skopskim Rabotničkim Darko Lovrić se povredio i van trenažnog procesa je. Po rečima dr Borka Vukosava, stoper novosadskih crveno-belih je dobio udarac u mišić "zadnje lože" i određeno mu je da se odmara. Brazilca Leandra Rodrigeza Montebela opet more bolovi u vratnoj kičmi i takođe je na prinudnom odmoru.
A utakmica sa Budućnošću u Podgorici je odložena, pretpostavlja se, iz političkih prilika, pa je za danas predviđen trening meč sa omladincima.
Lovrić i Leandro bez treninga
Na prijateljskoj utakmici sa skopskim Rabotničkim Darko Lovrić se povredio i van trenažnog procesa je. Po rečima dr Borka Vukosava, stoper novosadskih crveno-belih je dobio udarac u mišić "zadnje lože" i određeno mu je da se odmara. Brazilca Leandra Rodrigeza Montebela opet more bolovi u vratnoj kičmi i takođe je na prinudnom odmoru.
A utakmica sa Budućnošću u Podgorici je odložena, pretpostavlja se, iz političkih prilika, pa je za danas predviđen trening meč sa omladincima.
GRADJANSKI wrote:
PRIJATELjSKA
Raspucao se Žarko Korać
Kombinovani sastav novosadskih crveno-belih juče je u prijateljskoj utakmici savladao ekipu BSK-a sa 7 : 0, u Bačkom Brestovcu. Dvostruki strelci su bili Lazetić i Korać, a preostale golove su postigli Tumbasević, Vukajlović i Trivunović. Vojvodina je igrala u sledećem sastavu: Kesić, Lakić, Đalović, Pavlović, Karan, Tumbasević, Trivunović, Lazetić, Katai, Stjepanović, Korać. Igrali su još: Ristić, Ostrovski, Sekulić, Stančetić, Deak, Jocić, Vukajlović.