Kup Srbije 2023/2024
- slanobarac
Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 21. maj u 20.15h
1600 je konačan broj dobijenih ulaznica?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Uvek sa tobom
Добијено је око 2000, а 1600 стаје на Фирмину трибину.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
@rykerfcv
Ček do sad je prijavljeno 900 ljudi koji će ići busem ako sam te dobro razumeo?
Тако ми је речено у шопу.Deep Purple wrote: ↑Tue May 14, 2024 4:56 pm @rykerfcv
Ако нисам ја шта пермутовао,када сам излазио сам питао то.
- Mare_Liman
Нема изговора, трећа срећа, време је за освету за 2007. и 2010., момци су заслужили да се напуни оно што нам је дато, на нама је да изгинемо на трибинама они на терену, даће Бог да се по повратку до јутра слави куп на улицама града ... Прво да се узму у Крагујевцу 3 бода, да се обезбеди Европа преко лиге, а да се ако Бог да по први пут осигура групна фаза и узме црнима сигурна групна фаза, не би могло слађе
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ja sam bio danas oko 1 da se prijavim, receno mi je da sam bus broj 13.
Kako su meni rekli, u šopu se moraju prijaviti svi, kako oni koji će organizovano busevima tako i oni koji idu sopstvenim prevozom. Zbog toga sam broj autobusa nije relevantna cifra. Recimo ja sam se prijavio tamo a idem kolima, a ima nas još dosta takvih. Ukratko, ima nas više prijavljenih nego putnika u busevima. Zbog toga svako ko namerava ići neka požuri s prijavom.
-
- slanobarac
Šta ćemo sa ljudima iz inostranstva? Ide isto neka prijava?
Ne znam za njih, možda najbolje da kontaktiraju klub i pitaju.slanobarac wrote: ↑Tue May 14, 2024 6:51 pm Šta ćemo sa ljudima iz inostranstva? Ide isto neka prijava?
Inače, navodno će 3-4 hiljade ići u slobodnu prodaju pa bi trebalo obratiti pažnju i na to i reagovati, odnosno kupiti što više tih karata, makar ih posle tapkali pred utakmicu

- slanobarac
Jaaaaaoooj koliko ovde ima različitih rekla kazala informacija. Nigde zvanične informacije iz kluba na 7 dana pre finala. Neverovatno i neshvatljivo.
Ma zvanično koliko vidim još uvek nema baš ništa ni iz saveza koji je organizator, pa mi se čini da je i ćutanje iz kluba s tim povezano. Da li je možda neko ispratio ima li bilo kakvih objava na ciganskim zvaničnim i drugim stranicama ili je i kod njih slično stanje?
Inače, jedan kuriozitet iz šopa, dok sam izlazio susretnem i braću Ruse
par njih došli da se prijave za Loznicu
Kad su oni rešili, ne vidim opravdanja da bilo ko od nas domaćih izostaje.
Inače, jedan kuriozitet iz šopa, dok sam izlazio susretnem i braću Ruse

- Mare_Liman
Сваку текму су на сектору шест, рашире шалове из шопа на почетку утакмице и полувремена, доказ само какав менталитет имају они, а какав ми, кад једни Руси дођу да се пријаве, а 75% наших тражи било какав изговор...Cane wrote: ↑Tue May 14, 2024 9:08 pm Ma zvanično koliko vidim još uvek nema baš ništa ni iz saveza koji je organizator, pa mi se čini da je i ćutanje iz kluba s tim povezano. Da li je možda neko ispratio ima li bilo kakvih objava na ciganskim zvaničnim i drugim stranicama ili je i kod njih slično stanje?
Inače, jedan kuriozitet iz šopa, dok sam izlazio susretnem i braću Rusepar njih došli da se prijave za Loznicu
![]()
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac wrote: ↑Tue May 14, 2024 8:13 pm Jaaaaaoooj koliko ovde ima različitih rekla kazala informacija. Nigde zvanične informacije iz kluba na 7 dana pre finala. Neverovatno i neshvatljivo.

Vidis da se tu jos nista ne zna

- slanobarac
Znam i ja to pa zato i kažem da su ovde bilo bar 10 upisa sa "pouzdanim" informacijama. Videće se na kraju da će biti najgori scenario po nas. Od karata, tretmana navijača, sudija..... Nama ne preostaje ništa drugo nego da pobedimo i donesemo pehar do Miletića.