Uhh, kakva sansa za Vukanovica i los prijem lopte.
Steta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ima sest opcija za stream kad otvorite link.Samo odaberi drugi stream sa 95%
Ukucal livetv u pretrazivac idi na fudbal otvori nasu utakmicu i ima sest opcija za stream.Jedan mora da radi
Last edited by churguzijanac on Tue May 21, 2024 8:44 pm, edited 1 time in total.
Nema reprize za igru rukom u 16 cz. ni vara.
Penal za nas?
Kako kurvanjski seku ovi na areni kad treba cz kazniti. Bruka.
Ako je zuti za Crnomarkovica, sta za namerno udaranje Crnomakovica nogom u stomak od strane protivnickog igraca?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Tvrd prijem Ivanovica, kao kod Vukanovica, kosta promasaja.
I onda primamo gol. Nema naseg desnog beka. Sve sanse uvek idu sa tog boka.
Ali, igramo dalje. Dacemo ga.