Kup Srbije 2023/2024
-
Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. DANAS u 20.15h
Možda i nije gotovo?
Mi smo stvorili dosta sansi, i vise nego sto je potrebno, ali realizacija je katastrofalna, ne samo danas. Stvar tehnike i koncentracije igraca. A, to nam fali.
Treba nama jos dosta novih igraca. Nadam se da cemo, ipak nekako, stici do Evrope ovog leta?
Treba nama jos dosta novih igraca. Nadam se da cemo, ipak nekako, stici do Evrope ovog leta?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
To je to. Bolji su u svim segmentima.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- churguzijanac
Lagano su nas dobili.Da smo ga prvi zabili ili bar malo ranije možda bi i uradili nešto.
Realno bolji su na svakoj poziciji.Imaju iskustvo evrope i ovakvih utakmica.
Mi ličimo na ekipu, ali nemamo kvalitet za cigane.
I da dodam da pojačanju moraju da se dovedu iz ozbiljnih liga da bi se digao kvalitet.
Realno bolji su na svakoj poziciji.Imaju iskustvo evrope i ovakvih utakmica.
Mi ličimo na ekipu, ali nemamo kvalitet za cigane.
I da dodam da pojačanju moraju da se dovedu iz ozbiljnih liga da bi se digao kvalitet.
Last edited by churguzijanac on Tue May 21, 2024 10:26 pm, edited 1 time in total.
Макар смо разбили малер, па не завршавамо са нулом...
Биће дана за мегдана... На ово што пре заборавити и све снаге усмерити на Лучане.
Биће дана за мегдана... На ово што пре заборавити и све снаге усмерити на Лучане.
- KoKanidja
Steta za one sanse kod 0-0 ili bar ranije datog naseg gola.
Kembel je bolji desni bek od Lazarevica, i u odbrani, a da ne govorimo napadu.
Ivanic je zapecatio sad definitivno, posto ne zna da se ponasa, pa da vidi kako ne znamo ni mi.
Kembel je bolji desni bek od Lazarevica, i u odbrani, a da ne govorimo napadu.
Ivanic je zapecatio sad definitivno, posto ne zna da se ponasa, pa da vidi kako ne znamo ni mi.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Šteta, idemo dalje!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Grbavica.021*
утакмица сезоне...
Nismo se obrukali prelako primljeno golovi onaj zicer Ivanovića nadoknada vremena je trebala biti 15 minuta a ne 9 a i od tih devet se igralo maximum 3 minuta.
Sada dobiti Lučane o to je to.
Sada dobiti Lučane o to je to.
- gospodinFKV
Previse smo sansi propustili da mogu rec jednu da kazem na racun sudjenja. Da je hteo da nas osteti, priznao bi barem jedan od tih milimetarskih ofsajda. Ovako, mogao je da produzi utakmicu za jos 2-3 minuta duze, sto ne sumnjam da bi uradio da smo mi bili ti koji vode.
Sve u svemu, dobro je da nisam ovoga puta previse poleteo. Godine, valjda, i iskustvo (teskoba) navijanja za Vojvodinu.
I jos nesto, nemoj nekog iz ove, sledece, ili bilo koje trece uprave ljuta guja da je ujela pa da se spomene ime one male rahiticne jajare u istoj recenici sa Vojvodinom, sad ili u buducnosti.
Sve u svemu, dobro je da nisam ovoga puta previse poleteo. Godine, valjda, i iskustvo (teskoba) navijanja za Vojvodinu.
I jos nesto, nemoj nekog iz ove, sledece, ili bilo koje trece uprave ljuta guja da je ujela pa da se spomene ime one male rahiticne jajare u istoj recenici sa Vojvodinom, sad ili u buducnosti.
- Grbavica.021*
Nismo dovoljno pokazali zube i to je to. Imali smo 2-3 velike šanse nismo iskoristili, oni jesu i tu je razlika. Nema potrebe sad za pesimizmom i mračenjem. Carević kod golova nije mogao mnogo bolje, Lazarević nije za ovaj sport, Djordjević se kasno probudio u napadu. Korać i Crnomarković su morali bolje kod prvog gola. Sredina nije postojala danas, Seri nije iskoristio njihovu sporu odbranu, Ivanović mora da popravi realizaciju. Vukanović borbeno i na kraju je stigla nagrada, ali kasno. Kembel je uneo živost i dosta je bolje odigrao od Lazarevića. Radulović promašio povratak u meč. Molim vas bez mračenja i dodjite na stadion da podržimo ove momke u borbi za Evropu. Jedan klub na svetu volim ja!
Stojim u mestu gubim vreme
Rutinski su nas odradili. Lepo sam rekao da se ne kurčimo, već ćutimo i na terenu pričamo…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Puno promasenih sansi. 3 puta 1 na 1, ne ide...
Vidimo se u nedelju na Karadjordju.
Vidimo se u nedelju na Karadjordju.

Hvala vam sto mi ne dozvoljavate komentare, ili sam ja tolko glup ..whatever, pozdrav.