Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

Nama prvo treba bek da pokupi promaju nazad, a onda da zna da centrira i poneki gol da zabije, al ne autogol i još ako ima 22-23 godine da moze lepo da se unovči, šta ćeš bolje :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

21 godina, bivši mladi reprezentativac Austrije(po godinama, i dalje kandidat za istu) prvotimac Bundesligaša, da napravi iskorak u Srbiju? :shock:

Aj malo lakše sa ovim ispaljivanjem imena. Ovde ne obitava sportski sektor FKV, pa da se "predstavljaju" neka imena ovde. Tema je "Transferi", subjekat je glasine i diskusija o igračima koji bi nas mogli pojačati, a ne pista gde treba da defiluju svi poznati i nepoznati fudbaleri. Ako imate neku korist od transfera tih igrača, ili pak ako se ložite na igranje mix-and-match, u smislu koji slobodan igrač bi mogao u koji klub, zamolio bih, prvo lepo, da prestanete to da radite ovde. Makar iz poštovanja prema ljudima koji iz svog džepa drže ovaj domen živim.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nemam ti ja pojma šta je mix match.Ljudi pišu gde vide da smo tanki a sve u nadi da neće dovesti neke balvane.Ti briši moje ako hočeš.Nema jeda.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

churguzijanac wrote: Sat May 25, 2024 9:58 am Nemam ti ja pojma šta je mix match.Ljudi pišu gde vide da smo tanki a sve u nadi da neće dovesti neke balvane.Ti briši moje ako hočeš.Nema jeda.
Nisam na tebe mislio čurguzijanac, svaki prelazni rok nam se pojavljuje mnoštvo "novih" čija je motivacija vrlo upitna. Ne postoje ni na jednoj temi, pa onda zaposednu ovu kao da ne postoji sutra. Imena milion, kao da sam na transfermarkt pretrazi udario Enter.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Karlsson

Post by Karlsson »

Zanimljiv je ovaj Bamidele iz Niša, pogotovo ako prodajemo Radulovića.
Možda da izvršimo razmenu i damo Radničkom Vukića za trajno?
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Karlsson wrote: Sat May 25, 2024 11:35 am Zanimljiv je ovaj Bamidele iz Niša, pogotovo ako prodajemo Radulovića.
Možda da izvršimo razmenu i damo Radničkom Vukića za trajno?
Niš traži izmedju 500 i 700.000 eura za Delea. Mogu da ga sutra prodaju TSC-u jer ga ovi žele, ali problem je obeštećenje. Ili možda ni ovo nije tema ovde? :D
A Dele da je dobar dobar je, nema greške. Još sad igra na 70%, jer nije prošao pripreme i nije spreman full. Sledeće sezone biće još bolji.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

rykerfcv

Post by rykerfcv »

Neka,ne treba nam ovaj grobar.
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Нека... Што даље од нас
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Maki

Post by Maki »

Što se mene tiče, dobrodošao je nazad.
Iz ove nama poznate agencije rado bih opet video i Kataia, kome takođe ističe ugovor.
Znam da se niko neće složiti, ali šta me briga, važan je kvalitet, zar ne? :mrgreen:
Kada bismo uz njih još vratili i Medu i Danijela Aleksića, to je sve ista generacija sa Stefanom Đorđevićem i svi su igrali u Voši. :cheers:
Turija

Post by Turija »

Sta mi dobijamo sa Mileticem? Po meni, nista.
33 godine, grobar, niti pravi bek, niti pravi stoper, niti je bolji od Crnomarkovica.

Nama treba desni bek, centarfor, graditelj igre i brz, visok i skocan stoper, posto Korac nije brz.
Kad bi takve doveli, stabilizovali bi ekipu na terenu i imali kontinuitet igara.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Maki wrote: Sat May 25, 2024 3:43 pm
Što se mene tiče, dobrodošao je nazad.
Iz ove nama poznate agencije rado bih opet video i Kataia, kome takođe ističe ugovor.
Znam da se niko neće složiti, ali šta me briga, važan je kvalitet, zar ne? :mrgreen:
Kada bismo uz njih još vratili i Medu i Danijela Aleksića, to je sve ista generacija sa Stefanom Đorđevićem i svi su igrali u Voši. :cheers:
Zelis Vosine igrace ponikle na Vujarinu, smetaju ti cigani u timu, ali je OK grobar, koji pri tom nista posebno u 33. godini nece doneti.
Ako ja tebe razumem, evo ubi me.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
N13

Post by N13 »

Ne znam... prvi put kad je bio kod nas, bio nam je medju boljim igracima u timu, ako ne i najbolji. Snazan, siguran, a i umeo ja sa loptom.

Otkad je otisao kod crnih, prestao sam da ga gledam. Pojma nemam niti u kakvoj je formi, da li je u medjuvremenu podigao ili smanjo kvalitet igre.
Ako je na nivou od prvog mandata kod nas, ja bih ga voleo nazad. Mi nemamo kvalitetnog stopera na klupi, treba nam treci obavezno. Jelicic moze biti tek cetvrti. Tanjgu ne racunam.
Ako nije na tom nivou, onda bolje da nekog drugog da trazimo.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Turija wrote: Sat May 25, 2024 4:12 pm Sta mi dobijamo sa Mileticem? Po meni, nista.
33 godine, grobar, niti pravi bek, niti pravi stoper, niti je bolji od Crnomarkovica.

Nama treba desni bek, centarfor, graditelj igre i brz, visok i skocan stoper, posto Korac nije brz.
Kad bi takve doveli, stabilizovali bi ekipu na terenu i imali kontinuitet igara.
Tako je Turija.Bolje Varjaču da dovedu ako već tako razmišljaju u upravi.Ako se već tako razmišlja onda sam uvek pre za omladinca.Jebeš Miletića.Treba nam kvalitetan prelazni rok za evropski iskorak, grupnu fazu.
Post Reply