Lav Kup Srbije - sezona 2008/09

max

Post by max »

masta_ace wrote:uf vodimo...
4-0 trenutno
$ MOGSHA $

Post by $ MOGSHA $ »

Utakmica Big Bul : Vojvodina je zavrsena konacnim rezultatom od 0:4.Sta reci?Pazi Vosa gazi.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Odlicno! Jos cetiri meca nas dele od prvog trofeja ove sezone!!! Igraj Voso....
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Strelci???
masta_ace

Post by masta_ace »

Stjepanovic, Mrdja, Popovic i Aleksic.
Turija

Post by Turija »

Čestitam :!:
Rezultat je prema očekivanjima sportske javnosti, meri i renomeu današnje Vojvodine.Nadam se da je i igra bila na nivou rezultata.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
$ MOGSHA $

Post by $ MOGSHA $ »

Kada se igra osmina finala?
ice

Post by ice »

Rutinski odradjena utakmica,sa puno novih igraca,to jest rezervi,mada u prvom poluvremenu nije bas sve najbolje stimalo.Startna postava Brkic,Lakic,Djuric,Lovric,Pavlovic,Tumbasevic,Popovic,Tadic,Stjepanovic,Pantelic,Buac.Kasnije su usli Aleksic i Mrdja odmah na pocetku drugog poluvremena umesto Stjepanovica i Pantelica i kasnije Stosica umesto Lakica.
Imali smo inicijativu celu utakmicu,i problema je bilo samo dok nismo poveli(to se desilo u nekom 35.minutu).Dotle smo imali sansi,lako dolazili do sesnaesterca protivnika ali tu stalno nesto petljali uz mnostvo pogresnih paseva.A problema je bilo i u odbrani jer su sa par dugih lopti domacini pokusavali preko kontri.Tu je nasa odbrana bila poprilicno panicna,desilo se i par kikseva sa dodavanjima nazad i dva puta je bilo jako opasno kada su Lovric i Djuric svaki po jednom uklizavanjima u nasem sesnaestercu sprecili izlazak protivnickog igraca samog pred Brkica(a svi znamo koliko su rizicna uklizavanja u sesnaestercu).Brkic izuzetno nesiguran,4-5 puta mu je ispadala lopta iz ruke ili je panicno boksovao na los nacin a jednom posle kornera umalo da on i jos jedan nas igrac naprave autogol bez ikakve opasnosti od protivnickog igraca.Jeste da je padala kisica i bilo vlazno,ali Brkic jednostavno mora da popravi svoje reagovanje kod ubacenih lopti.Odbrane na suteve su kod njega u redu,mada danas sto se toga tice nije ni imao nekog posla.Pavlovic mozda i nas najslabiji igrac na utakmici.Totalno bezlican,u napadu ne ucestvuje gubi lopte,nema dribling uopste,u odbrani je jednom strasno kiksirao sto nas je skupo moglo stajati.Lovric nesiguran,ali ipak bolji nego u ranijim nastupima,postoji napredak,pohvala za ono uklizavanje.Djuric maestralan kao i obicno.Lakic poprilicno slab,mada za razliku od Pavlovica ne bih rekao da je tu nedostatak kvaliteta u pitanju vec neuigranost.Momak nije gresio,ali nije ni puno ucestvovao u igri,ali svakako bolji utisak nego Pavlovic je ostavio.Tumbasevic poprilicno neaktivan,iako je on igrao zadnjeg veznog a Pop bio napred nije bas pomagao odbrani,pretrcavali su ga u prvom poluvremenu,u napadu malko bolji ali ne puno,iako je lepim centarsutem namestio prvi gol Stjepanovicu na glavu(da ga je preletela lopta tu je spreman cekao i Djuric).Popovic poprilicno slab u prvom poluvremenu,puno nepreciznih paseva,u tome je prednjacio,ali se iznenada znatno popravio u drugom poluvremenu i dao evrogol sutem levom spoljarom sa 25 metara u raslje.Takodje znatno upotrebljivije lopte je delio u tom drugom poluvremenu.Stjepanovic veoma solidan,dobar tehnicar,a ume i glavom,uostalom tako je i gol dao.Naravno moze on i bolje to,vidi se da je jos i neuigran i nespreman u potpunosti.Igrao samo poluvreme.Pantelic moram reci poprilicno slab i neprimetan,zatim zamenjen,ocigledno da je u padu forme ali nije ni cudo s obzirom na godine,vec je dosta uradio za nas.Buac jednostavno prosecan.Tadic po meni nas najbolji igrac danas.Svaka akcija skoro je polazila od njega,medjutim u prvom poluvremenu cesto je morao sam,nije mu niko pomagao(pogotovo Pavlovic koji je igrao takodje po levoj strani) tako da je u dva navrata dosta nonsalantno pokusao sutevima iz daljine a mogao je malo sacekati da se ostali otvore.
E sada uglavnom sam opisivao prvo poluvreme uz opstu ocenu ucinka pojedinaca,mada je i u tom prvom poluvremenu bilo jos jedno 3-4 veoma izglednih sansi za nas i nebrojenih dolazaka do sesnaesterca,a sto se tice drugog poluvremena postojao je samo jedan tim-Vojvodina.To je mozda bila igra kojoj tezimo,lepa za oko,uz puno tacnih paseva i lepih poteza.ali i uz 2 evrogola,jedan Popovica koji sam opisao i drugi mladog Aleksica sa polumakazicama posle centarsuta iz kornera.Ulazak Mrdje i Aleksica uneo je poleta u nasoj igri,Mrdja je na odlican pas po zemlji sa boka lako dao gol odmah u prvom minutu drugog poluvremena,a usao je u jos par sansi.Po sansama,moglo je biti i 10:0 za nas.Mladi Aleksic je odlicno saradjivao sa Tadicem(to bi mogao biti tandem buducnosti) ali da je jos mlad i neiskusan pokazao je u situaciji kada je bio sam pred golmanom i kada je mogao da ga pita gde da sutira on je neobjasnjivo cekao jedno 5 sekundi,stigao ga je i omeo protivnicki igrac i golman mu je odbranio udarac.
Vazna napomena je i ta da nam je protivnik bio izuzetno nedorastao i slab i da ova utakmica i nije neko pravo merilo,stavise svi nasi igraci su odmah po zavrsetku utakmice bili samo oko 5 minuta u svlacionici,a zatim su se vratili na teren da odrade trening.Svejedno,to je za pohvalu,bar cemo biti odlicno fizickki pripremljeni.Brojnost nasih navijaca i navijanje odlicni,na veoma malom stadionu sa jednom tribinom na skelama i to ne duz citave duzine terena(doduse uz improvizovani krov).Oko 120-130 ljudi stvorilo je finu atmosferu i porucilo igracima,upravi(bili su i oni tu) i strucnom stabu da zele pobedu u subotu na JNA.Zasto se igralo u Sidu kad Bacinci imaju bolji stadion mogu samo da pretpostavim zato da bi policija bolje kontrolisala navijace,to jest nas a bilo ih je podosta.
U subotu sledi mec odluke i svako ko moze pravac JNA,utakmica pocinje u 18 casova.

P.S.-neka neko otvori topik na Igracu sezone da se moze glasati
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
$ MOGSHA $

Post by $ MOGSHA $ »

Znaci 150-200 navijaca u Sidu a koliko Firmasa u Beograd na utakmicu Partizan - Vojvodina ja sam cuo da ide nekoliko autobusa jedno 4,5.
mihailov

Post by mihailov »

$ MOGSHA $ wrote:Znaci 150-200 navijaca u Sidu a koliko Firmasa u Beograd na utakmicu Partizan - Vojvodina ja sam cuo da ide nekoliko autobusa jedno 4,5.
MOGSHA,zamolio bih te da ubuduce dva puta razmislis sta ces napisati da se tema ne bi gusila postovima ovakvog tipa ili tipa tvog prethodnog :wink: Tema je Lav kup Srbije,kada je osmina finala pise vec,potrebno je samo prelistati malo forum...bez ljutnje :wink:
Prethodnih godina bili smo svedoci zaista bledih partija naseg kluba u ovoj fazi kupa,medjutim ove sezone krenuli smo poprilicno dobro i zaista raduje pristup utakmici.Svi znamo sta bi klubu i navijacima znacilo jos jedno finale kupa...ali otom-potom,ima jos dosta da se igra do tog stepenika.
Sledeca utakmica jako vazna i zanimljiva.Partizan,moramo se sloziti,trenutno igra najbolji fudbal u drzavi i jedino velikom borbom i zalaganjem mozemo stici do bodova.Potrebno je da svi koji smo u mogucnosti odemo u subotu na Jna i pomognemo momcima da ostvare zeljeni rezultat.Ovo se moze nazvati pravim ispitom za Bekvalca![/b]
Napred Voso!
ssnigd

Post by ssnigd »

ice wrote:Stosica umesto Lakica.
Ice je otprilike sve rekao, samo ispravka Stosic je usao umesto Lovrica. :wink: Tumbasevic i Pantelic su bili losiji kod nas, ostali onoliko koliko je potrebno za trijumf. A i treba spomenuti da smo prva dva gola dali posle greske njihovog golmana, prvi gosa nije istrcao na centarsut i Stjepanovic ga daje glavom sa 3 metra, a drugi gosa ispusta loptu posle jednog naizgled bezazlenog centarsuta mislim Lakica i Mrdja samo ugurava loptu u gol. To je domacine ubilo i jos ona dva evro gola, sasvim dovoljno za ovu tekmu.

U SUBOTU PO 3 BODA :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
vladans

Post by vladans »

Svaka cast igracima na pobedi i svim ljudima koji su bili u Sidu! A sad sledi utakmica na kojoj cemo videti gde smo i da li su nase zelje ove sezone realne ili ne!
Milan

Post by Milan »

Bravo za ovih 4:0 !!!

HOĆEMO POBEDU, POBEDU U SUBOTU!!!

SVI NA JNA!
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

Prvi deo posla za ovu nedelju odradjen iznenadjujuce dobro, sada malko rasterecenije na JNA da vidimo da li smo kadri za velika dela.
Marcello

Post by Marcello »

Ljudi, a kad je žreb za 1/8 finala?
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Locked