Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Uprava

Post by Duplof »

Grbavica.021* wrote: Wed Jun 12, 2024 9:07 pm Чиста емоција испод плаве звезде ЗБИЉИЋ: Срце ми је било пуно када сам чуо да је ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ најавио да ВОША има шансу да ОСВОЈИ ТИТУЛУ

https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kuta ... dina-cista
:oops: :oops:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Duplof wrote: Wed Jun 12, 2024 10:28 pm
Grbavica.021* wrote: Wed Jun 12, 2024 9:07 pm Чиста емоција испод плаве звезде ЗБИЉИЋ: Срце ми је било пуно када сам чуо да је ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ најавио да ВОША има шансу да ОСВОЈИ ТИТУЛУ

:oops: :oops:
Страшно :frown:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

Jedete :shit: obojica.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Image

Само небо је граница – „Вече под плавом звездом“ окупило војводинашку породицу

https://www.fkvojvodina.rs/samo-nebo-je ... -porodicu/

Бити војводинаш је част и привилегија већ дуже од једног века, а тако је било и ове године, по трећи пут, у аули Мастер центра Новосадског сајма.

Од 1914. године, под плавом звездом, у црвено-белом дресу се дешавају најлепша спортска чуда, која све оне којима срце куца за црвено-белу боју „старе даме“ воде ка осећају заједничке припадности и поноса. Поноса што припадају бојама које су увек и изнад свега држале идеју спортског и фер-плеј надметања. То је дух који је мотивисао и навијаче Војводине да једне вечери, у гостионици код Саве Дотлића, још давне 1937. године удруже своје снове и идеале у оснивање Клуба пријатеља ФК Војводина.

Од тада до данас, војводинашка породица је постала дом и другим спортистима и обогатила своју ризницу трофејима из многих спортова, што је само један од многих разлога за понос и радост свих оних који су се вечерас окупили у аули Мастер центра Новосадског сајма, где је Клуб пријатеља ФК Војводина, уз сарадњу и подршку ФК Војводина и СД Војводина, организовао свечаност под називом „Вече под плавом звездом“ – свечаност која је још једном показала величину војводинашке породице.

Осим представника ФК Војводина, спонзора, пријатеља и навијача, вечерашњи догађај су увеличали и бројни угледни и уважени гости, међу којима су били и представници свих чланица СД Војводина.

Након уводних речи потпредседника Клуба пријатеља ФК Војводина Бојана Вагића, уследио је прелеп наступ дечијег хора СНП-а, који је отпевао током вечери две химне Војводине. Након прве, присутнима се обратио и председник „старе даме“ и СД Војводина Драгољуб Збиљић.

Јако је лепо бити председник СД Војводина и ФК Војводина. Ово су године великог успона нашег спортског друштва. Уживамо у садашњости, али ко хоће да погледа у будућност, може врло јасно да је види. Јединственији смо него икад, финансијски, организационо, кадровски… Морам да вам кажем да мене због тога зову „Немац“, али данас сам пун емоција, од јутрос, па током читавог дана. Када премијер Србије каже јавно да верује да Војводина има шансу да освоји титулу у фудбалу, онда то заслужује један велики аплауз. Хвала на тим речима и на подршци. и верујемо да ФК Војводина може да освоји Моззарт Бет Суперлигу. Наш тим се склапа, да ли ће титула доћи ове сезоне, следеће или оне тамо, није ни важно. Та титула се већ назире и нешто о чему смо причали 2022. као о пустим сновима, полако постаје реалност – рекао је Збиљић.

Он је потом честитао на успесима бројним клубовима СД Војводина.

Честитам кошаркашком клубу на освојеној Кошаркашкој лиги Србије, а да није све само у резултатима показали су прекјуче када су продужили уговор са најмлађим тренером у лиги, јер верујемо да Милош Исаков-Ковачевић важи за једног од најперспективнијих и који представља будућност српске кошарке и верујемо да ће нам донети велике успехе. Одбојкаши су освојили Куп и Суперкуп, рукометаши су одавно поставили високе стандарде. Посебне честитке и женском ватерполо клубу на трећој узастопној дуплој круни и као председник СД Војводина желим да кажем да ће Женски ватерполо клуб добити награду од 200.000 динара, што треба да буде само подстрек за даље успехе – закључио је Драгољуб Збиљић.

Уследила је и додела признања, а награде за одличне резултате током протекле сезоне уручили су управо Драгољуб Збиљић и потпредседник Клуба пријатеља ФК Војводина Бојан Вагић.

Специјална признања за резултате и успехе добили су – Женски ватерполо клуб за освојену дуплу круну, Одбојкашки клуб за трофеје у Купу и Суперкупу Србије, потом РК Војводина за 12. титулу у низу и трофеј у Суперкупу, док је почасно признање добио и капитен ФК Војводина, Дејан Зукић, за немерљив утицај како на терену, тако и ван њега. Уједно ово је прво индивидуално овакво признање, које ће наставити да се додељује у годинама које долазе.

Желим да се захвалим свима на овоме. Велика ми је част што сам добио овакво признање. Хвала Спортском друштву Војводина на челу са председником Драгољубом Збиљићем, нашим навијачима „Фирми“, наравно, мојим саиграчима и стручном штабу и желим да сви заједно помогнемо да наша Војводина буде још већа. Нама је само небо браница – рекао је Дејан Зукић.

По завршетку официјaлног дела вечери, дружење је настављено уз коктел, у срдачној, веселој и породичној атмосфери, каква и приличи клубовима који чине велику војводинашку породицу.
Turija

Post by Turija »

Ja, prvo procitao navijao, pa ne mogu da verujem sta sam procitao. Jer, zna se za koga navija bivsi gradonacelnik Novog Sada.Daj citaj ponovo, kad ono ,,NAJAVIO da Vosa ima sansu..."
E, to je sto god, u stilu ,,kup je nas".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
draganas

Post by draganas »

Kakva je sad tačno razlika između nas i njih? ‚

I mi imamo napredni isprdak kao predsednika kluba koji se divi poput božanstva drugom isprdku na vlasti.

Terzić/ Vazura/ Zbiljić gde je tu razlika.

Na čega smo spali jezivo.
Cane

Post by Cane »

Poštovani sugrađani.
Jesmo li beše ono imali neke izbore pre samo desetak dana?
Jesmo li glasali na istima i prošli kako smo prošli?
Jel možda nekome promaklo koliko je ljudi izašlo i kakvi su rezultati?
Nešto ne videh da se zbog te tuge neko mnogo potresao nigde, pa ni ovde na forumu (iako zaista i ne bi trebao biti poligon za bilo kakvu politiku).
Nakon svega toga, rezulata kakvi su bili i odnosa ogromnog dela javnosti koji praktično nije reagovao nikako i ničim, malo mi je zaista deplasirano sad ovde čitati bilo šta politički intonirano u kontekstu FKV.
Držimo se molim vas mi kluba i onoga šta se može učiniti za njega pozitivno, pa ko god da to radi, a politiku bolje da ostavimo za neka druga mesta i vremena, a možda i za druge ljude. Jer šta možemo i umemo na tom planu pokazali smo svi 02.06. i nekako mi je prikladnije da se sad pokrijemo po ušima i bar neko vreme ćutimo o tome.
Djisa

Post by Djisa »

Cane wrote: Thu Jun 13, 2024 11:41 am Poštovani sugrađani.
Jesmo li beše ono imali neke izbore pre samo desetak dana?
Jesmo li glasali na istima i prošli kako smo prošli?
Jel možda nekome promaklo koliko je ljudi izašlo i kakvi su rezultati?
Nešto ne videh da se zbog te tuge neko mnogo potresao nigde, pa ni ovde na forumu (iako zaista i ne bi trebao biti poligon za bilo kakvu politiku).
Nakon svega toga, rezulata kakvi su bili i odnosa ogromnog dela javnosti koji praktično nije reagovao nikako i ničim, malo mi je zaista deplasirano sad ovde čitati bilo šta politički intonirano u kontekstu FKV.
Držimo se molim vas mi kluba i onoga šta se može učiniti za njega pozitivno, pa ko god da to radi, a politiku bolje da ostavimo za neka druga mesta i vremena, a možda i za druge ljude. Jer šta možemo i umemo na tom planu pokazali smo svi 02.06. i nekako mi je prikladnije da se sad pokrijemo po ušima i bar neko vreme ćutimo o tome.
Tako je! U svakom klubu su na vrhu ljudi bliski vlasti, bilo i bice! Jesmo zaboravili Zivka Šokolovackog ili Miodraga Kostica? Sad su ovi zaseli i tu su sledece promene!
Kup je nas!
draganas

Post by draganas »

Upravo to - potvrđeno - nema nikakve razlike.

I nama je postalo sasvim normalno, pa čak i da se odobrava, da nas vodi neki napredni pacijent.

Da bili su izbori,bilo je i navijača u službi vlasti - za dnevnicu.

Baš poput nekih drugih navijača, unekom drugom gradu - mada kakva nam je uprava - takvi su nam i navijači.

U godinama koje dolaze, tek ćeš da uživaš u stavu - kakve veze ima što nas vodi neki napredni frik.

To je svuda normalno :shock: :shock:

- NE NARAVNO DA NIJE NORMALNO -
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Thu Jun 13, 2024 10:37 am

Ja, prvo procitao navijao, pa ne mogu da verujem sta sam procitao. Jer, zna se za koga navija bivsi gradonacelnik Novog Sada.Daj citaj ponovo, kad ono ,,NAJAVIO da Vosa ima sansu..."
E, to je sto god, u stilu ,,kup je nas".
Ja ne znam, nisam imao priliku da ga priupitam :mrgreen:
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Па свака екипа има шансу за првенство до негде другог,трећег кола је лига "неизвесна".
fcvisart

Post by fcvisart »

Zanima me mišljenje forumaša..Kada bismo stvarno osvojili titulu sa ovom upravom, koliko bi vam to bila draga ili bitna titula.
Posle svih ovih najava, Zbiljinog sns loženja i ostalo više bih voleo da je ne osvojimo, čisto sumnjam da bi to bila regularna titula.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fcvisart wrote: Thu Jun 13, 2024 2:42 pm Zanima me mišljenje forumaša..Kada bismo stvarno osvojili titulu sa ovom upravom, koliko bi vam to bila draga ili bitna titula.
Posle svih ovih najava, Zbiljinog sns loženja i ostalo više bih voleo da je ne osvojimo, čisto sumnjam da bi to bila regularna titula.

Verovatno slično draga koliko i kup sa Lalatovićem... Pisaće se, al bi mi obraz mnogo manje crveneo da je nema.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
LIMAN

Post by LIMAN »

fcvisart wrote: Thu Jun 13, 2024 2:42 pm Zanima me mišljenje forumaša..Kada bismo stvarno osvojili titulu sa ovom upravom, koliko bi vam to bila draga ili bitna titula.
Bas sam danas razmisljao na tu temu, posto vidim da su opet krenule najave titule. U sustini, titule me ne zanimaju, jer da je drugacije, ne bih nikad navijao za ovaj klub. Pre svega bih voleo da uzmemo titulu zbog klinaca i novih navijaca koje ce ta titula zadiviti, privuci na stadion. Nama ne znaci nista, u kvalifikacijama za LS cemo ispasti odmah, narednih 30+ godina ce se i dalje kao sampioni smenjivati crveni i crni blizanac, tako da s tog aspekta, nista se znacajno nece promeniti, malo vise para ce se sliti u klupsku kasu te godine.

A da li bih se radovao tituli zavisi iskljucivo od toga kako bismo igrali i kako bi drugi timovi igrali protiv nas i kako bi sudije svirale na nasim utakmicama. Vrlo jasno se moze prepoznati ekipa za koju se navlaci, pogotovo ako se to radi u kontinuitetu iz utakmice u utakmicu. Takvu titulu ne bih slavio. Ako bi to bila prava, muska titula, zasluzena na terenu, dok i jedan i drugi blizanac igraju punom snagom, e to bi vec bilo za slavlje.
Само храбро до нове победе, але...
N13

Post by N13 »

Nikako se ne slazem.
Ne brini, cela liga ima sns upravu. Cela ova drzava je sns. Sve sto nije sns, sabotirano je ili ugaseno.
Nece nama nikad niko nista poklanjati. A ovako pricati za nesto sto nije ni blizu da se dogodi 'ako se dogodi bice neregularno' je po meni bas gadan nacin razmisljanja. Da li nam je iko ista poklonio otkad su ovi dosli u upravu? Ni jedan korner nam nije poklonjen, kamoli titula. Mi smo makar cistog obraza, i ne vidim ama bas nikakav osnov da nam se unapred umanjuje vaznost neke buduce titule od koje smo svakako jos uvek daleko. Zato nema potrebe mraciti sa tim. Svaki navijac Vojvodine ima pravo da sanja titulu, ko god da je u upravi.
Post Reply