Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Savcic Luka

Re: Transferi

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Wed Jun 12, 2024 6:39 pm
limanfkv wrote: Wed Jun 12, 2024 6:12 pm Dajte Pankova. I vratite Pantelica u klub.
Kad je bal nek se j**e i princeza.
Ima li u ovom klubu nesto sto se ne moze?
E, posto nema, onda on ne moze ni do Titule, ni do Evrope 30+ godina.

Kakva je razlika izmedju npr. FK Vojvodine i Mladosti iz Lucana, grada Novog Sada i mesta Lucana od par hiljada stanovnika? Razlika je samo ta, sto bi Nesko, da je na mestu Zbiljica, od Vojvodine napravio tim, koji ne bi igrao u Evropi jedino u sezoni kupanja kolo ili dva. I ne bi propustio ove dve poklonjene evropske LE godine za drugo, trece i cetvrto mesto u domacoj ligi.
Slažem se.
Pored sve ljubavi treba imati oči otvorene i biti svestan da ovak klub sve više liči na Mladost, a sve manje klub sa istorijim i tradicijom koja kada se spomene više liči na dnevno politikanstvo nego da se klub gradi na njenim vrednostima. Čast manjim marketinškim akcijama koje ostaju vidljive samo medju nama koje to zanima.

Ko svojim kvalitetom treba da dodje ne znam, ne pratim toliko fudbal i igrače, ali ovaj transfer Poletanovića, ako je istinit, je toliko nelogičan po svim aspektima.
budababa

Post by budababa »

Deep Purple wrote: Wed Jun 12, 2024 10:17 pm https://x.com/blueburgundy00/status/180 ... 4m82lU-9fw

Nova informacija u vezi Teklića prethodna je glasila da smo kontaktirali Trabzon a sada kažu da se očekuje naša ponuda kao i Ararata i Akhmata.
Nemamo šanse protiv A(k)hmat sile :mrgreen:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Turija

Post by Turija »

Danilo wrote: Wed Jun 12, 2024 11:02 pm Podržavam dolazak Poletanovica.
Mozes misliti ako je bio na pozajmici u Zvezdi 6meseci.
Samo nek preore teren kao sto je radio kod nas.Odlicna rotacija za Njegoša.
Njegosu ne treba rotacija. Njegosu treba igrac pored sebe ( npr. Medojevic), a Polutanovic je daleko od toga.
Polutanovic otisao iz kluba u Poljskoj, on postao prvak drzave. Dosao u drugi klub u Poljskoj, on ispao iz Lige. Naigrao se i u zvezdi, tek nesto vise od Kabica.
O kakvom igrackom pojacanju mi pricamo? A, tek, o moralnom ( sve lepo obrazlozio @gospodinFKV).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fcvisart

Post by fcvisart »

Stopirajte dolazak preletanovića. Nikome ne treba nemir na tribinama i na terenu!
Hoćemo Japanca i Medu!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Djisa

Post by Djisa »

Treba na upravnom odboru doneti odluku da su svakom ko je igrao za Vojvodinu (cak i u petlicima), pa nakon toga igrao za zvezdu ili partizan vrata Vojvodine zauvek zatvorena! Tu mislim i na Djordjevica, da je do mene nikad ne bi igrao u Vojvodini vise, a kamoli bio kapiten! Daleko mu lepa kuca!

https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski ... odinu/vest

Bivsi igrac zvezde!
Kup je nas!
N13

Post by N13 »

Djisa wrote: Thu Jun 13, 2024 11:43 am Treba na upravnom odboru doneti odluku da su svakom ko je igrao za Vojvodinu (cak i u petlicima), pa nakon toga igrao za zvezdu ili partizan vrata Vojvodine zauvek zatvorena! Tu mislim i na Djordjevica, da je do mene nikad ne bi igrao u Vojvodini vise, a kamoli bio kapiten! Daleko mu lepa kuca!

https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski ... odinu/vest

Bivsi igrac zvezde!
Ne znam bas, ne bih generalizovao.
Ja svaki taj prelazak drugacije dozivim, ni sam ne znam od cega tacno zavisi.
Na primer Nino Pekaric je posle nas imao epizodu kod cigana. Vratio se na kraju ovde, da zavrsi karijeru kod nas. Te 2-3 sezone na kraju je kapitenski odradio, uopste mi nije smetalo sto je bio kod cigana.
Ili na primer Abu. Pre nas igrao za crvene, posle nas za crne. Da se kojim slucajem vratio posle crnih opet kod nas, docekao bih ga rasirenih ruku... nekako drugacije je sa svima, tako da ne treba generalizovati.
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Полетановић је појачање за шесто место на табели. Понављам јако мршав прелазни рок за сада.
hvylarn

Post by hvylarn »

Deep Purple wrote: Wed Jun 12, 2024 10:17 pm https://x.com/blueburgundy00/status/180 ... 4m82lU-9fw

Nova informacija u vezi Teklića prethodna je glasila da smo kontaktirali Trabzon a sada kažu da se očekuje naša ponuda kao i Ararata i Akhmata.
Zaboravih već na njega. Klubovi ni tamo ni vamo u konkurenciji. Rusi eventualno mogu da mu pruže bolje finansijske uslove, ali je pitanje koliko se njemu ide za Rusiju.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Image
Марко Полетановић треће летње појачање Војводине!

Марко Полетановић нови је члан ФК Војводина и треће појачање „старе даме“ овог лета.

Полетановић (30) потписао је уговор на две године, а ово ће му бити други мандат у матичном клубу. Он игра на позицији задњег везног играча и треће је појачање „старе даме“ у овом прелазном року, након што су раније потписали Михаи Бутеан и Марко Величковић.

– Веома сам срећан што сам се вратио у Војводину где сам направио своје прве кораке, освојио први трофеј и где сам упознао пријатеље са којима сам и данас у контакту. Војводина је велики клуб, у последње две године имају одлично руковдоство на челу са Драгољубом Збиљићем. Самим тим што долазе играчи из Француске и Шпаније довољно говори о томе и то је велики клуб за Војводину. Срећан сам што сам се вратио и једва чекам да се придружим екипи – рекао је Полетановић.

Полетановић је рођени Новосађанин, поникао је у омладинској школи „Илија Пантелић“, а касније је био члан генерације која је освојила први трофеј у Купу Србије 2014. године.

Из Војводине је отишао јануара 2015. године, након 97 одиграних утакмица у дресу „старе даме“, у белгијски Гент, а касније је играо и за тамошњи Зулте Варегем, потом Црвену звезду, Тосно, да би од 2018. до данас наступао за пољске клубове Јагелонију, Раков, Вислу Краков и последње Заглебје.

ФК Војводина жели свом новом члану и повратнику на „Карађорђе“ много среће и успеха у дресу „старе даме“.
Image
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ево један играч за Макија.

Једва чекам да га видим на стадиону !!!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Kafa

Post by Kafa »

Ni izvininjenje nismo dobili :frown:
Popišaš se po klubu koji te napravio i gradu gde si odrastao, kad te niko više neće, vratiš se, bez izvinjenja i nikome ništa
VošaNS

Post by VošaNS »

A izvinite? Ništa? pičko ciganska jebo te onaj ko te doveo ovde i posle popišavanja po svima nama.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Duplof

Post by Duplof »

Mogli su ga makar fotografisati da se ne vidi ovo "PAŽNJA" na vratima. :|
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Hteli Medu dobili poletnog zeku :frown:
masterNS

Post by masterNS »

VošaNS wrote: Thu Jun 13, 2024 6:02 pm A izvinite? Ništa? pičko ciganska jebo te onaj ko te doveo ovde i posle popišavanja po svima nama.
Ako se @VošaNS bude banovao, molio bih da banujete i mene jer bih i ja isto ovo rekao. Sto se nije vratio kuci, i taj klub ima "ozbiljno rukovodstvo na celu sa"..
Post Reply