Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lapo-lapo

Re: Uprava

Post by lapo-lapo »

Ma koja titula, daleko smo mi jos od toga. Ajde da vidimo prvo sta ce biti sledece sezone i kolimo ova ekipa moze a ja mislim da moze dosta, pitanje je i sta ce biti sa trenerom ali ocekujem da ce se i to brzo vidjeti da li je za Vojvodinu ili ne, nemam jos jasan stav u vezi Bandovica. Mislim da Zbiljic ne najavljuje slucajno tu titulu bas za 2026. jer ako se ne varam tada mu istice mandat pa mi nekako izgleda da ako ne bude nista od toga, bice nesto u smislu pokusao sam da napadnemo titulu nisam uspio u tome, klub se finansijski stabilizovao, odlazim. Ocekujem da nakon toga ode na ovaj ili onaj nacin, nije ni vazno. Vaznije mi je da ne budemo poltroni crvenog ili crnog blizanca, pogotovo u smislu ovoga dodvoravanja Terzicu u vezi bonus igraca. Stvarno mi nije jadsno, ko ih toliko tjera da poltronisu...
Cane

Post by Cane »

N13 wrote: Thu Jun 13, 2024 3:00 pm
fcvisart wrote: Thu Jun 13, 2024 2:42 pm Zanima me mišljenje forumaša..Kada bismo stvarno osvojili titulu sa ovom upravom, koliko bi vam to bila draga ili bitna titula.
Posle svih ovih najava, Zbiljinog sns loženja i ostalo više bih voleo da je ne osvojimo, čisto sumnjam da bi to bila regularna titula.
Nikako se ne slazem.
Ne brini, cela liga ima sns upravu. Cela ova drzava je sns. Sve sto nije sns, sabotirano je ili ugaseno.
Nece nama nikad niko nista poklanjati. A ovako pricati za nesto sto nije ni blizu da se dogodi 'ako se dogodi bice neregularno' je po meni bas gadan nacin razmisljanja. Da li nam je iko ista poklonio otkad su ovi dosli u upravu? Ni jedan korner nam nije poklonjen, kamoli titula. Mi smo makar cistog obraza, i ne vidim ama bas nikakav osnov da nam se unapred umanjuje vaznost neke buduce titule od koje smo svakako jos uvek daleko. Zato nema potrebe mraciti sa tim. Svaki navijac Vojvodine ima pravo da sanja titulu, ko god da je u upravi.
U potpunosti se slažem sa svim navedenim. Po meni, suštinska istina.

S druge strane, iako ne sporim baš nikome pravo na stav niti bilo kome zameram na tome, jasno je da jedan broj ljudi s ovog foruma kao da živi neku drugu realnost i u momentu odu daleko, daleko ...
Duplof

Post by Duplof »

Slažem se @LIMAN, sve zavisi kako bi se to na terenu odvijalo. Nepravdu lično ne podnosim, zbog toga nikad ne bih mogao da navijam za tako nečim i slavim pobedu koja je došla nečijim navlačenjem ili "neznanjem".
Opet, kao što kaže @N13, zašto bi nama neko nešto navukao i poklonio? Niti nas ima toliko brojčano da se mogu skupiti kojekakvi poeni (osim možda za gradski nivo), niti "zbog mira i kući".

Meni se najviše gadi, pored ove demagogije, uvlačenje pojedincima preko leđa našeg kluba, naših igrača pa i nas navijača. FKV ne sme biti poligon za skupljanje nečijih političkih (ili bilo kakvih drugih) poena, jer se time blati klub, osnivači, kao i svi oni kojima je ovaj klub u srcu! :evil:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Zanimljiva su vam izlaganja, samo ne postizu se dobri rezultati samo navlacenjem na terenu. Zvezda vam je najbolji primer, njima navlacenje vise ne treba.
Duplof wrote: Thu Jun 13, 2024 3:23 pm
Opet, kao što kaže @N13, zašto bi nama neko nešto navukao i poklonio? Niti nas ima toliko brojčano da se mogu skupiti kojekakvi poeni (osim možda za gradski nivo), niti "zbog mira i kući".
Kada bi svako od nas potrudio da samo malo sire pogleda, verovatno bi nasli milion razloga... al fora je u tome da li zelimo da ih nadjemo, vidimo ili nam je i ovako lepo.

Ali opet, sve je ovo nebitno, jer ce iskreni moralisti uvek biti velika manjina
Image
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba ме својим уписом о купу мотивисао да напишем своје виђење.

Оба освојена купа ми не буде неке емоције. 2014. ми је драго због деце из нашег погона и Сосе, атмосфера је била скоро бедна на стадиону и ни близу оне из 2013. и 2011. Куп 2020. ми је једино драг због победе пред црнима без наше публике.

Било би ни тешко да узмемо титулу а немамо најјачу екипу у лиги.

Оно што би ми било најдраже је да уђемо у групну фазу неког европског такмичења кроз квалификације, да докажемо да смо заслужно ту. Ово кад се у Европу уђе са трећег места због коефицијента је лепо али није то то. Још би лепше било да чак нешто и урадимо у тим групама док близанци служе за гол разлику, нека види цела земља како онај што је први није то зато што је и најбољи.

Успех управе би био да очисти нашу школу и избаци минимум три играча за први тим из сваке генерације. Да се вратимо на оно што смо били пре 10 година.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

CRD FCV wrote: Thu Jun 13, 2024 3:53 pm Да се вратимо на оно што смо били пре 10 година.
Iako si apsolutno u pravu, meni je ipak tragedija da nam je neki ideal povratak 10 godina u proslost. Umesto da se konstantno raste i razvija i napreduje i osvajaju nove visine, mi svako malo pa se cupamo iz nekih bunara i gledamo da se vratimo gde smo vec nekad bili. Koliko je to uludo propustenog vremena koje nam niko ne moze nadoknaditi, ljudski zivot je tako kratak a toliko malo radosti u njemu za nas Slaninare. A najgore je to sto sami sebe tako zakopavamo - nije dosta sto nas drugi saplicu nego im u tome pomazu i "mangupi iz nasih redova"... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Šanse za titulu su još manje od šansi da se dobije novi stadion, a te su 0.0000001 odsto, pa se ne brinem o imaginarnim emocijama.
Io odio Belgrado
Duplof

Post by Duplof »

Voja wrote: Thu Jun 13, 2024 3:50 pm
Duplof wrote: Thu Jun 13, 2024 3:23 pm
Kada bi svako od nas potrudio da samo malo sire pogleda, verovatno bi nasli milion razloga... al fora je u tome da li zelimo da ih nadjemo, vidimo ili nam je i ovako lepo.
Možda i postoji milion razloga, ali ja zaista ne vidim nijedan koji je racionalan na osnovu kog bi neko od gore rekao "ajde dajte nekog trećeg". Da dokazuju kako je ovde sve pošteno? Ako pogledamo šta se samo u poslednjih godinu dana dešavalo u fudbalu i košarci, vidimo da oni ne brinu ni o kakvoj pravdi i poštenju, čak se više ne trude ni da sakriju to. Kanda se to prelilo i na druge ozbiljnije sfere od sporta.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Thu Jun 13, 2024 3:53 pm Rabba ме својим уписом о купу мотивисао да напишем своје виђење.

Оба освојена купа ми не буде неке емоције. 2014. ми је драго због деце из нашег погона и Сосе, атмосфера је била скоро бедна на стадиону и ни близу оне из 2013. и 2011. Куп 2020. ми је једино драг због победе пред црнима без наше публике.

Било би ни тешко да узмемо титулу а немамо најјачу екипу у лиги.

Оно што би ми било најдраже је да уђемо у групну фазу неког европског такмичења кроз квалификације, да докажемо да смо заслужно ту. Ово кад се у Европу уђе са трећег места због коефицијента је лепо али није то то. Још би лепше било да чак нешто и урадимо у тим групама док близанци служе за гол разлику, нека види цела земља како онај што је први није то зато што је и најбољи.

Успех управе би био да очисти нашу школу и избаци минимум три играча за први тим из сваке генерације. Да се вратимо на оно што смо били пре 10 година.
U potpunosti si u pravu, oba kupa ne mogu da se mere za 2011. i 2013. A ovo za Evropu, bukvalno si mi neku sinapsu okinuo u mozgu. Bar 15 godina sam sanjao ovo da se desi, da izađemo u Evropu i pokažemo da nas pljačkaju besomučno, ali toliko dugo sam čekao i bio iznova i iznova razočaran, da sam potpuno to potisnuo...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Voja wrote: Thu Jun 13, 2024 3:50 pm Zanimljiva su vam izlaganja, samo ne postizu se dobri rezultati samo navlacenjem na terenu. Zvezda vam je najbolji primer, njima navlacenje vise ne treba.
Složio bih se sa ovim potpuno.
Njima sada treba privid regularnosti, odnosno da imaju pratioce koji će izgledati kao da mogu da osvoje titulu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Savcic Luka wrote: Fri Jun 14, 2024 8:23 pm
Voja wrote: Thu Jun 13, 2024 3:50 pm Zanimljiva su vam izlaganja, samo ne postizu se dobri rezultati samo navlacenjem na terenu. Zvezda vam je najbolji primer, njima navlacenje vise ne treba.
Složio bih se sa ovim potpuno.
Njima sada treba privid regularnosti, odnosno da imaju pratioce koji će izgledati kao da mogu da osvoje titulu.
Oni su kao srpski biznismeni - radilo se nesto ilegalno u proslosti, da se zaradi prvo milionce, ti gresi su se okajali, pare oprale i sada mogu da se unesu u legalne tokove. Ako nesto zapne, proradi veza, malo korupcija, malo guranje i resen problem.
Tako i zvezda - namestalo se, kralo se, otimalo se; posle se to opralo sa par uspeha u Evropi, tim je ojacao, pa su sada svakako ispred svih, ali ako bude zatrebalo, uvek mogu da se ''posluze'' starim trikovima.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Daleko su oni i dalje od zelene grane. 100-150 miliona evra neće samo od sebe nestati, pa ni u Srbiji.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Rabba wrote: Sun Jun 16, 2024 2:03 pm Daleko su oni i dalje od zelene grane. 100-150 miliona evra neće samo od sebe nestati, pa ni u Srbiji.
Moj upis se odnosio na to da se plasim da ne krenemo njihovim stopama
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Voja wrote: Sun Jun 16, 2024 2:17 pm Moj upis se odnosio na to da se plasim da ne krenemo njihovim stopama
Moj je bio reakcija na gospodinFKV-ov upis, a ja već godinama ako ne i deceniju drvim na sav glas na to što si napisao...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ja ne govorim tu o finansijskoj stabilnosti, vec o tome da im sudijska pomoc nije potrebna. Sto se finansija tice, njima vise od privida stabilnosti i nije potrebno.
I mi smo vazili za najstabilniji klub u drzavi, a onda je jedan covek umro i pokazalo se koliko mi ''S'' od te realne stabilnosti nismo imali.

Za sada jasu taj talas, ne moraju da kradu, osim ako ne zagusti.
Post Reply