VOJVODINA u Evropi
Re: VOJVODINA u Evropi
Možda bude nevreme, sruši se istok sam, grom udari u semafor otpadne pola zapada i možda dobijemo novi stadion...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Meni super što se ljudi skandalizuju, govore Sramota
Kao da ovi iz SNS-a znaju šta je sramota, da znaju ne bi tamo bili. Evo, gradonačelnik nam je panker Slaninar, srediće on to.
Optimizam tipa ima da ide 4k ljudi u sred leta, na 50 stepeni, da gleda Vošu u Topoli, posle 4:0 u prvoj utakmici, i onda se ljudi čude što se oko Voše stalno razočaraju. Pola razočarenja dodje od potpune odvaljenosti od realnosti.
U to ime, prolazimo. Srediće Duća

Kao da ovi iz SNS-a znaju šta je sramota, da znaju ne bi tamo bili. Evo, gradonačelnik nam je panker Slaninar, srediće on to.
Optimizam tipa ima da ide 4k ljudi u sred leta, na 50 stepeni, da gleda Vošu u Topoli, posle 4:0 u prvoj utakmici, i onda se ljudi čude što se oko Voše stalno razočaraju. Pola razočarenja dodje od potpune odvaljenosti od realnosti.
U to ime, prolazimo. Srediće Duća

Da li je veća sramota za GRAD i klub što nećemo igrati u Novom Sadu ili što to prvo saznajemo iz objave Ajaksa svojim navijačima?
Koliko je jadno što iz godine u godinu slušamo obećanja i apsolutno se ništa od toga ne realizuje. Drugi grad u državi! Po čemu, pitam se…?
Koliko je jadno što iz godine u godinu slušamo obećanja i apsolutno se ništa od toga ne realizuje. Drugi grad u državi! Po čemu, pitam se…?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ne grade se stadioni zbog klubova ili uopste fudbala nego da se lokalna partijska elita ugradi i opere novac. Tamo gde se ne probijaju novi bulevari i grade stambene zgrade jedna navr' druge jer nema potraznje za nekretninama tamo grade stadione. A u Beograd naravno sve.Salvador wrote: ↑Wed Jun 19, 2024 10:36 pm Da vratimo stvari u kontekst, ova država je izgradila moderne, lepe i nove stadione u Loznici, Leskovcu i Zaječaru, gradovima bez ozbiljnih fudbalskih klubova i bez navijača, gradi se novi nacionalni stadion - treći veliki stadion u Beogradu, najavljuje se novi stadion u Kragujevcu, u B. Topoli je stadion izgradila susedna država, a Novom Sadu (ili bilo kom drugom gradu u Vojvodini) idu prazni kurtoni po zasluzi.
Uostalom, kada sagrade novi Expo stadion lepo će nas tamo preusmeriti za medjunarodne mečeve, pa neće biti ni potrebe za novim stadionom u NSu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Ovo je velika sramota!
Dokle ce ponizavati ovaj klub i navijace?
Godinama nisu ulagali u stadion i sada nam se dogodio Ajaks kojeg necemo docekati u NS. Ako ovo ne otvori oci ovima sto odlucuju da naprave stadion...
Bukvalno smo kaznjeni zbog nesposobnosti i nemara, sad treba da se cimamo za domacu utakmicu do Topole i da izgubimo mnogo vise vremena nego da se igralo na Karadjordju? Radni dan, jos ako budu ovakve vrucine... Bas su nam ga uvalili!
Ovakvu bruku nikakva titula ne moze da opere!!!
Dokle ce ponizavati ovaj klub i navijace?
Godinama nisu ulagali u stadion i sada nam se dogodio Ajaks kojeg necemo docekati u NS. Ako ovo ne otvori oci ovima sto odlucuju da naprave stadion...
Bukvalno smo kaznjeni zbog nesposobnosti i nemara, sad treba da se cimamo za domacu utakmicu do Topole i da izgubimo mnogo vise vremena nego da se igralo na Karadjordju? Radni dan, jos ako budu ovakve vrucine... Bas su nam ga uvalili!
Ovakvu bruku nikakva titula ne moze da opere!!!
Uprava napolje!
-
Da smo znali da nećemo moći igrati na Karadjordju, znali smo, tako da glasam za ovo drugo, za objavu Ajaksa svojim navijačima, a dodatno gde ih pozivaju da budu smešteni u Bg-u.Milan wrote: ↑Thu Jun 20, 2024 12:25 am Da li je veća sramota za GRAD i klub što nećemo igrati u Novom Sadu ili što to prvo saznajemo iz objave Ajaksa svojim navijačima?
Drugi, treći grad ne postoji. Postoji samo jedna varoš sa metroom do pola, kao i polovičnom kanalizacijom.
Hteli priznati ili ne, deo smo mulja i to je tako.
No, da se vratimo na temu, Vojin predlog da se obe igraju u Amsterdamu, koji je dao u polušali, je za FKV najbolje rešenje. Na žalost mnogi pravi Slaninari bi ostali uskraćeni, ali klub bi zaradio dodatne novce, ne bi imao trošak organizacije, sramota da ne igramo u NS-u je veća ma gde god igrali u Srbiji nego da obe igramo tamo. Svako polurešenje je loše i davanje legitimiteta od strane kluba savezu i vlasti, da mogu da rade sa klubom šta hoće. Ovako na jedan kulturan način i uz finansijski dobitak pošalješ poruku.
Da bi bili bez podrške, ne bi, jer grupa će otići u cca onom broju koliko je bilo u Kg, a i bilo bi i nas dodatnih ko se sklopi sa porodično-poslovnim planovima.
Stvarno mislite da je nekoga u današnjoj, naprednoj, Vojvodini briga gde će da igraju sa Ajaksom.
Mislite da Zbiljića dotiče što umesto u Novom Sadu mi igramo u Topoli, zvone mu....da se on pita Beograd je pravo mesto.
Neko od njegovih bi lakše mogao da paradira u loži.
Čekaš godinu dana tu jednu/ dve tekme u Evropi, da malo klincima nekako prikažeš atmosferu prave fudbalske tekme, i onda ćorak.
Koji ćemo bre u Evropi, ako igramo po nekim drugim gradovima.
Za kraj, bez ovih radikala što nam pričaju bajke o tituli mi smo igrali evropske utakmice u Novom Sadu.
Možda odatle da krene sledeću bajku.
Mislite da Zbiljića dotiče što umesto u Novom Sadu mi igramo u Topoli, zvone mu....da se on pita Beograd je pravo mesto.
Neko od njegovih bi lakše mogao da paradira u loži.
Čekaš godinu dana tu jednu/ dve tekme u Evropi, da malo klincima nekako prikažeš atmosferu prave fudbalske tekme, i onda ćorak.
Koji ćemo bre u Evropi, ako igramo po nekim drugim gradovima.

Za kraj, bez ovih radikala što nam pričaju bajke o tituli mi smo igrali evropske utakmice u Novom Sadu.
Možda odatle da krene sledeću bajku.
@Luka
Zasto bi igrali dve utakmice u Amsterdamu, zbog novca? Kad je bio Vujke, imalo je smisla, jer je Klub zaradio i namenski potrosio taj novac.
Sta ce nama sada novci, pa mi imamo 15 miliona evra, a za 2-3 godine 30, 50 ...koliko hoces, ali u masti. Samo, trenutno, eto nemamo tih 600 hiljada za teren.
Zasto bi igrali dve utakmice u Amsterdamu, zbog novca? Kad je bio Vujke, imalo je smisla, jer je Klub zaradio i namenski potrosio taj novac.
Sta ce nama sada novci, pa mi imamo 15 miliona evra, a za 2-3 godine 30, 50 ...koliko hoces, ali u masti. Samo, trenutno, eto nemamo tih 600 hiljada za teren.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Uvek sa tobom
Некад је било и овога... све трибине за рефлекторе!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Srbendinho
Надам се да ме нећете погрешно разумјети, али ја не разумијем то призивање најтежег могућег ривала већ на старту квалификација. То ми је онако баш ван сваке памети. Ако се навија за Војводину, шта ме брига је ли Ајакс, Рапид, Астана. Увијек навијам да се добије најлакши могући ривал, да се побјеђује, зарађује...
Тај фетиш великог противника ми није јасан. Ето нек будем птица злослутница, обрукаће нас...
Једноставно су јачи од сваког нашег клуба па пута три.
Тај фетиш великог противника ми није јасан. Ето нек будем птица злослутница, обрукаће нас...
Једноставно су јачи од сваког нашег клуба па пута три.
Dobili smo najgoreg moguceg rivala za ovaj deo kvalifikacija. Neko se tesi da je Ajaks u krizi, a oni dovode Weghorsta
Ajaks i kriza ne idu zajedno nikada.
Mi smo totalni autsajderi ovde i imamo promil sanse da odemo dalje. Ja se ni zavaravam. Nadam se samo fudbalu da cemo igrati, a ne kao cke se povuci nazad.
Oko igranja van Novog Sada, apsolutna bruka i sramota, jos jedna u nizu ove uprave.
Dodatno, kakva crna Loznica, sta je sa vama ljudi. Iz koje bajke ste ispali. 8000 slaninara u Loznici usred leta. Tamo ce nas biti duplo manje nego na finalu Kupa. Topola je idealna u ovoj situaciji, nabice se 3000 slaninara na tribine i to je to. Generalno nas maksimum. I ako neko ne dodje do karte, jbg... I bolje da se nekada ostane bez karte, bolji je marketing, nego da stadion zvrlji poluprazan.

Mi smo totalni autsajderi ovde i imamo promil sanse da odemo dalje. Ja se ni zavaravam. Nadam se samo fudbalu da cemo igrati, a ne kao cke se povuci nazad.
Oko igranja van Novog Sada, apsolutna bruka i sramota, jos jedna u nizu ove uprave.
Dodatno, kakva crna Loznica, sta je sa vama ljudi. Iz koje bajke ste ispali. 8000 slaninara u Loznici usred leta. Tamo ce nas biti duplo manje nego na finalu Kupa. Topola je idealna u ovoj situaciji, nabice se 3000 slaninara na tribine i to je to. Generalno nas maksimum. I ako neko ne dodje do karte, jbg... I bolje da se nekada ostane bez karte, bolji je marketing, nego da stadion zvrlji poluprazan.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Generalno kad imaš neki problem u životu, imaš dve opcije ili da se součiš sa njim i rešiš ga, ili da kukaš i moliš da ti ga neko drugi reši.
Vizionarska uprava treba da izgradi stadion, koji će biti 100% naš. Kao što su 1924te.
Vizionarska uprava treba da izgradi stadion, koji će biti 100% naš. Kao što su 1924te.
Da se ne lazemo, za stadion da bi se izgraio onako kako treba, treba izmedju 60 i 100 miliona evra po danasnjim cenama. Treba biti realan, a ne kritikovati sto neko nije izgradio stadion. Pogotovo sto navijaci ne prihvataju novu lokaciju.
Uprava je trebala (i morala) da resi one sitne stvari, koje je mogla: toalete, stanje stolica, elektronske citace karata, cesljeve, online prodaju, moderniji semafor... itd. Ne bi pomoglo za Evropu, ali i to je neki korak. Preko toga nije moguce za klub koji nije privatizovan.
- Red Marquis
- Moderator
Majke mi, neki od vas su slepi i ludi.
Ovi nesposobnjakovići nisu u stanju ni da obaveste navijače gde igramo, a vi od istih očekujete da nam se izbore za novi stadion. Nisu oni problem što nas jebu, već vi.
Ovi nesposobnjakovići nisu u stanju ni da obaveste navijače gde igramo, a vi od istih očekujete da nam se izbore za novi stadion. Nisu oni problem što nas jebu, već vi.
Io odio Belgrado
AJAKS NE MOŽE NA KARAĐORĐE: VOŠA DOMAĆIN U BAČKOJ TOPOLI, OPCIJA I LOZNICA
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/485185
Bar sad znamo da se radi trava kao što vidimo na slici. Hvala upravi koja nas je obavestila o tome, a da...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/485185
Bar sad znamo da se radi trava kao što vidimo na slici. Hvala upravi koja nas je obavestila o tome, a da...
Stojim u mestu gubim vreme