Ovom klubu kao i ovom nesrećnom gradu se događaju ljudi koji ga ne vole, ne doživljavaju svojim i jedino što im je bitno je da se okoriste o njega... U klubu Zbiljići, Jovanovići, u gradu ovi razni neimari, i od jednog i od drugog ostaće ruina... Ako već nije.
ZAVRŠENO: LANETOV SIN OD PONEDELJAK U ZVEZDI, UGOVOR NA TRI GODINE, PLATA 200.000 EVRA
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/485390
E sad neka se gospoda iz uprave lepo oglase i objasne ovaj fijasko. Klauzula, minuti, Lane stariji i ostalo. Malom čupavom želim povresu prednjih ukrštenih i Grafičar u najboljem slučaju. Mada i ovako je grobar
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mali potpisao za crvene. Iskreno da je sreće nikad ne bi ni prišao blizu Vujadina e ali opet iako mi je laknulo što je malo govance otišlo postavljaju se određena pitanja od toga da li će neko odgovarati zbog takvog ugovora koji je na štetu klubu do toga da li i tati govancetu treba jednom za svagda zatvoriti vrata kluba
Potencijalni visemilionski transfer pretvoris u jebenih 28 hiljada,crno go**o svoje talente prodaje za 4 miliona,Mladost iz Lucana za 2 miliona.
Ali zato mi svoje talente za 28 hiljada jer je neko stavio u njegovom ugovoru da MORA startovati 10 utakmica.
Do sutra otkaz njegovom ocu.
Ako ništa u ovih par nedelja su uspeli da se poseru nam više no od početka svog vladanja sve zajedno. Toliko, da me sad i zabole što nisam u državi za revanš sa Ajaksom. Majku vam, šta ste uspeli da mi ogadite, da mi nije stalo ni do Evrope.
Управа је истрошила све кредите, прелетановић, Топола, сад ово са малим гробаром. Јовановићу забранити приступ стадиону и Вујадину, а малом желим да се у нашем граду сваки пут осећа као .
Збиљићу јебо те терза!
Last edited by Uvek sa tobom on Sat Jun 22, 2024 9:36 pm, edited 4 times in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Nek izadje Zbilja da rekne da je sledeca sezona sampionska
Standard, uprava i sportski direktor na godisnjem tokom leta. Mali smrad neka prodje kao i drugar mu po frizuri.
Bogami nas je od finala kupa do sad uprava obradovala nekoliko puta. I nastavlja da nas raduje, pogotovo ovih dana.
Путуј игумане! Оваквих не треба да нам буде жао.Штета да се због ових махинација са уговором није слио неки профит у клупску касу.
Нек се договори са Кабињом ко ће у прву поставу.