Izvinuo samVoja wrote:Izvini molim te,ali u opisu radnog mesta svakog igraca pise i da se trazi maximum.... dakle,to je nesto sto se podrazumeva.... e sad,da li su zatajili igraci ili trener ili uprava.... nebitno je.Svi oni predstavljaju FK Vojvodina.Igrali su na JNA,stvorili jednu sansu za 90 minuta,izgubili,realno jos 2 gola mogli primiti,a bore se za titulu.Dakle... meni se namece zakljucak da taj gol nista ne bi promenio.Cak stavise,da smo normalan klub,upravo taj promasaj bi doneo prave promene...limanfkv wrote:Ne bih se slozio.Momci su pruzili maksimum,sad sto su katastrofalno postavljeni nisu oni krivi.A gol bi im doneo nagradu za taj trud.Voja wrote: I sta bi bilo!?Sta bi promenio taj gol!?
Samo bi RTS jos morao poduplati (verovatno bi nam posvetili jos deset sekundi za snimak radovanja) kolicinu filmske trake posvecene Vosinim sansama u toku ovog meca.

Kada sam rekao maksimum,mislio sam na to da su, po meni, svi dobili prelaznu ocenu za prikazanu igru i pored toga sto su napravili samo jednu ozbiljnu sansu.A to sto strucni stab i uprava pricaju o titulama,kupovima,kupu uefa znamo i ti, i ja i oni da do sanse za to moze doci samo ako sami sebe smene.