Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
student

Re: Transferi

Post by student »

Bez zelje da bilo koga uvredim ali ko su ti najboji igraci 2005 i 2006 godiste?
Ti momci sada imaju 18-19 godina i ako su bili stvarno tako talentovani sigurno da igraju negde?

Ili je sve to prica, moj mali ja bio najbolji na treningu ali je trener gurao malog Laneta za pare. A moj mali sada zbog toga igra u Omladincu iz Stepanoviceva...
Koliko mi se cini mi pricamo ovde o nekim imaginarnim igracima, niko ne zna imena ali znaju svi da su bili najbolji.

U svakom slucaju ne znam sta je gore, da li to sto guramo nedovoljno talentovanu, uobrazenu decu za pare ili to sto poklanjamo najveceg talenta ciganiji za bukvalno nista.
Od uprave kao i do sada necemo dobiti nikakve informacije jer su pick*****
Milan

Post by Milan »

Čekajte… Hoćete da kažete da Lane ima još jednog sina koji igra u našem podmlatku? Pa ovo je vrištanje… :rolll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

student wrote: Tue Jun 25, 2024 2:00 am Bez zelje da bilo koga uvredim ali ko su ti najboji igraci 2005 i 2006 godiste?
Ti momci sada imaju 18-19 godina i ako su bili stvarno tako talentovani sigurno da igraju negde?
Nije sport matematika pa da prostom zamenim činilaca neko dete samo promeni sredinu, nastavi da bude dobro i postane uspešan igrač. Takva nepravda i nepotizam u tim godinama ostavljaju dubok trag i deca prestaju da se trude ili čak da se bave sportom. Da ne kažem koliko se emocija (ako je i bilo) prema FKV gasi kod te dece.
1892

Post by 1892 »

Milan wrote: Tue Jun 25, 2024 7:39 am Čekajte… Hoćete da kažete da Lane ima još jednog sina koji igra u našem podmlatku? Pa ovo je vrištanje… :rolll:
Koliko ja znam Lane ima 3 sina.
Lakinjos 🙂 je najstariji. Srednji trenira kod nas i talentovan je. Tako kažu
Come on you Reds!
Salvador

Post by Salvador »

Milan wrote: Tue Jun 25, 2024 7:39 am Čekajte… Hoćete da kažete da Lane ima još jednog sina koji igra u našem podmlatku? Pa ovo je vrištanje… :rolll:
Daj da mu odmah napravimo ugovor da čim napuni 16 da ga prebace u prvi tim i da mora da počinje sve utakmice kao starter, a sa 17 da postane kapiten.
Moramo da učimo na greškama da nam se tata Lane ne bi opet naljutio, pa da ne izgubimo još jednog bisera!

Jebote kakva sve bagra ne raste u ovom gradu!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Има 3 сина, сва 3 су у омладинском погону, средњи син је 2007. , најмлађи ваљда 2010. или 2011. , овај средњи је толико исфуран и истрипован, гори је од најстаријег, а играчки просек, за најмлађег не знам, ал изгледа да сва 3 свакако иду у звезду...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja bih preostale sinove oterao i zauvek završio sa tom porodicom. Kakve mi koristi imamo od njih realno? Ta porodica nas je već jednom zajebala, zašto bi i dalje imali išta sa njima? Da treniramo i razvijamo Lanetove klince dok im on ne pronađe bolju ponudu i način da ponovo zajebe i ošteti Vojvodinu? Da hranimo novo kuče koje će da nas ujede?
Ima li u našem klubu ikoga sa autoritetom, stavom i moodima?
slanobarac

Post by slanobarac »

Ovo sa Jovanovićima sve više liči na Ljovisnu. Manite se njih jer krivac je neko drugi u klubu. Ko je stavio paraf na štetan ugovor je jedini krivac. Mogli su Jovanovići tražiti šta hoće ali odluka je na klubu. Ako su oni tražili najmanje 15 utakmica sa 60 minuta(?!?!), mogli su ovi iz kluba reći da je to ok ali mi tražimo najmanje 5 golova i 5 asistencija. Ako mali ne ispuni dođe nam €€€€ ili potpis na 5 godina po našim uslovima. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
hvylarn

Post by hvylarn »

Zatvoriti priču sa tim nesretnicima, kardinalna greška je načinjena, nema nevinih strana. Matori je taktizirao i muljao, uprava je sjebala sa ugovorom i svime ostalim.

Više me interesuj ostali odlasci i dolasci. Na pripremama vidim neka imena kod kojih je navodno isticao ugovor. Bjeka prelazi dalje, ima li neko neku informaciju o tome? Lazarević produžio ugovor?

Ko su nova pojačanja, pozicije? Šta se traži?

Očekivao sam do odlaska na pripreme još koje ime da je potpisano.
Rakovac

Post by Rakovac »

Po meni još jedan centarhalf i jedan napadač, ako odlazi Ivanović dva napadača i to je to. Bekova imamo za izvoz, golmana isto, u sredini je gužva ...
Slaninar357

Post by Slaninar357 »

Srednji Lanetov sin nije 2007 kako je neko gore napisao, već 2008 godište. On samo igra za 2007 jer tata misli da je previše napredan da bi igrao sa svojom generacijom i on već nekoliko godina igra za starije godište.
Problem je u tome što je dete biološki i fizički građen kao 2009 godište a preambiciozni tata ga gura da igra protiv starije i mnogo jače dece....
Maki

Post by Maki »

Pošto vidim da se ovde pojavilo 7 naloga samo da komentariše porodicu Jovanović, uglavnom negativno, udariću i ja jednu rekontru čisto radi ravnoteže perspektiva.
Milan Lane Jovanović, veliko ime Vojvodine i srpskog fudbala uložio je u naš klub svoje ime i sva svoja tri sina, što bi potencijalno činilo kapital od 3-5 miliona evra, ne računajući marketing.
Šta su uložili Zbiljić, Bajatović, MJ, Mandarić i Boža Dunster? Ništa?
Ko je kriv što nije ispoštovan ugovor potpisan između Laneta i Zbiljića?
Prema, tome, bolje dati i Lanetu da vodi klub, nego nastaviti sa naprednjačkom mafijom dalje.
Valjda vidite da troluju i spinuju u medijima da se bes usmeri tamo gde najmanje treba.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Tue Jun 25, 2024 12:05 pm Pošto vidim da se ovde pojavilo 7 naloga samo da komentariše porodicu Jovanović, uglavnom negativno, udariću i ja jednu rekontru čisto radi ravnoteže perspektiva.
Milan Lane Jovanović, veliko ime Vojvodine i srpskog fudbala uložio je u naš klub svoje ime i sva svoja tri sina, što bi potencijalno činilo kapital od 3-5 miliona evra, ne računajući marketing.
Šta su uložili Zbiljić, Bajatović, MJ, Mandarić i Boža Dunster? Ništa?
Ko je kriv što nije ispoštovan ugovor potpisan između Laneta i Zbiljića?
Prema, tome, bolje dati i Lanetu da vodi klub, nego nastaviti sa naprednjačkom mafijom dalje.
Valjda vidite da troluju i spinuju u medijima da se bes usmeri tamo gde najmanje treba.
NS Fudbal 4 nije komentarisao porodicu Jovanović u negativnom kontekstu.
Nisam primetio da se neko drugi pojavio. Ostali su tu manje ili više.
Maki

Post by Maki »

Savcic Luka wrote: Tue Jun 25, 2024 12:21 pm NS Fudbal 4 nije komentarisao porodicu Jovanović u negativnom kontekstu.
Nisam na njega mislio nego na ove naloge koji poslednjih meseci negativno komentarišu juniora Jovanovića. Kontam, nemoguće da su im svima deca u istoj generaciji. Dobro je rečeno, gde su sva ta druga talentovana deca? Dajte imena!
Jedino smo ovde mogli da uzmemo ozbiljne pare, od kojih si mogao makar da središ stadion za Evropu.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Tue Jun 25, 2024 12:26 pm
Savcic Luka wrote: Tue Jun 25, 2024 12:21 pm NS Fudbal 4 nije komentarisao porodicu Jovanović u negativnom kontekstu.
Nisam na njega mislio nego na ove naloge koji poslednjih meseci negativno komentarišu juniora Jovanovića. Kontam, nemoguće da su im svima deca u istoj generaciji. Dobro je rečeno, gde su sva ta druga talentovana deca? Dajte imena!
Jedino smo ovde mogli da uzmemo ozbiljne pare, od kojih si mogao makar da središ stadion za Evropu.
Što se tiče imena talentovane dece iz te generacije, objasnio sam gore ili barem dao mišljenje iza kog čvrsto stojim.
Kada neko u 14-16 godini na taj način eliminiše dete, jako teško da će se dete razviti u kvalitetnog igrača.
Tako da ta imena u seniorskom fudbalu vrlo verovatno nećemo ni videti.
Obzirom da ja ne pratim ni blizu, kako neki ovde kažu da prate, ne mogu da tvrdim da je toga bilo.
Mogu samo da verujem, a na osnovu sličnih priča o omladinskoj školi od, meni, relevantnih ljudi.
Post Reply