Evo ga Duća.Bice golova

Tadic pita po zavrsetku utakmice, kako Slovenija. Sve jasno. Igrali smo na bod i nadali se Englezima.Mare_Liman wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 10:55 pm Знаш да ти треба победа и ти први пут шутнеш у оквир гола у 92. минуту... Довољно
Ubilo nas je filozofiranje selektora, ono kad umislis da nesto znas, da si pametniji od ostalih pa to pokazes to u prvih 20 minuta protiv Engleske. Posle si u mraku i lutas, trazis, napipavas, pa koga dodirnes taj igra. A kad si vec kod poluvremena, prvo poluvreme protiv engleske i ovo danas protiv Danske su bacena poluvremena. Bukvalno si sebi uskratio 90 minuta za pozitivan rezultat. I jos nesto, Danci su danas isli na nulu, povlacili se, dali nam posed, loptu.... i mi samo jedan sut i to SMS koji u 3 minuta pokaze na terenu da je lider, i uradi vise od Lukica, Ilica i svih napadaca zajedno. Steta samo sto SMSa nismo pustili da se decko igra fudbala, vec smo mu nabili pritisak, komplekse...i onda se cudimo zasto je onako lose sutirao. Iskreno i drago mi je sto nije usla. I jos nesto, ravnodusno sam gledao nase utakmice na celom prvenstvu, cak ni u fantaziju nisam imao igraca sa nasih utakmica, pa su mi tako i navijacki bile najmanje zanimljive. Ceo sport u Srbiji se srozava i srozava i klizi nizbrdochurguzijanac wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 11:23 pm Izginuli su naši drugo poluvreme. Realno smo propustili naše šanse protiv Slovenaca, od kojih smo na papiru bolji, ali ispostavilo se da nismo.
I ne zameram mu toliko defanzivan sastav u prvom poluvremenu koliko mu zameram što Sergeja nije ranije unacio.
Каква су нам појачања играћемо скоро као репка.
Ne moze ni s njima dvojicom...Uvek sa tobom wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 11:10 pm Каква је будућност српског фудбала без Тадића? Сад се видело да се без њега не може, па чак ни без Сергеја...