Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Uprava

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Wed Jun 26, 2024 11:47 pm Čim uhvatim vremena, nadam se što pre, otkucaću jedan tekst, generalno neka moja teorija zašto se i kako šta dešava i zbog čega.
Da objasniš narodu, da bi bilo jasnije.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Thu Jun 27, 2024 7:39 am
Deep Purple wrote: Wed Jun 26, 2024 11:47 pm Čim uhvatim vremena, nadam se što pre, otkucaću jedan tekst, generalno neka moja teorija zašto se i kako šta dešava i zbog čega.
Ne i meni je preko glave svega, što se i mene tiče mogu svi komplet da lete.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Thu Jun 27, 2024 8:14 am
Jedino ispravno rešenje. A onda idu pitanja tipa, a koga drugog da postavimo? :evil:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Cane

Post by Cane »

slanobarac wrote: Thu Jun 27, 2024 11:19 am

Jedino ispravno rešenje. A onda idu pitanja tipa, a koga drugog da postavimo? :evil:
Kad smo već kod toga, ako bi bilo moguće ja bih najiskrenije jednom voleo videti upravu sačinjenu od pojedinih forumaša. Ništa zanimljivije ne bi bilo od praćenja njihovog rada. I to govorim zaista bez sarkazma.
Turija

Post by Turija »

Cane wrote: Thu Jun 27, 2024 11:32 am

Kad smo već kod toga, ako bi bilo moguće ja bih najiskrenije jednom voleo videti upravu sačinjenu od pojedinih forumaša. Ništa zanimljivije ne bi bilo od praćenja njihovog rada. I to govorim zaista bez sarkazma.
Ne, ne.
Mi smo samo korekcioni faktori i vise to ne bilo to. A, imamo vec neke takve slucajeve.
Otprilike, kako je napisao kolega @limanfkv:
limanfkv wrote: Wed Jun 26, 2024 1:57 am Ko posle njega? ....Ne mora niko.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Cane wrote: Thu Jun 27, 2024 11:32 am

Pa zar ih nema sad u klubu?

A i ja se slazem da bi bilo vrh gledati kako @Milan tera tim da dele letke po gradu, kako @Maki pred svaki mec postrojava prvih 11 da pevaju himnu Vose, gledati Turiju kako juri po terenu sudiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Maki

Post by Maki »

Voja wrote: Thu Jun 27, 2024 12:05 pm A i ja se slazem da bi bilo vrh gledati kako @Milan tera tim da dele letke po gradu, kako @Maki pred svaki mec postrojava prvih 11 da pevaju himnu Vose, gledati Turiju kako juri po terenu sudiju
+1
Turija

Post by Turija »

Vojo, nikad mi to nije bio metod, niti ce biti. Postoji daleko bolji i delotvorniji - izuzece. Valjda imamo minimum postenih sudija (s obzirom koliko su nam bodova ukrali)? Imamo li Vojo?
Ali, pre svega toga, treba napraviti tim na terenu i u Klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

@Maki im traži izvod iz matične knjige rođenih, ukoliko ne piše Novi Sad za mesto rođenja, šalje ih u Kabel na kaljenje :mrgreen:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

MiSmoFKV! wrote: Thu Jun 27, 2024 12:36 pm ...ukoliko ne piše Novi Sad za mesto rođenja, šalje ih u Kabel na kaljenje :mrgreen:
Obzirom da Grbavica nema lokalni klub, smatram da je pravo mesto za tako nešto Liman i Kabel :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Voja wrote: Thu Jun 27, 2024 12:05 pm
A i ja se slazem da bi bilo vrh gledati kako @Milan tera tim da dele letke po gradu, kako @Maki pred svaki mec postrojava prvih 11 da pevaju himnu Vose, gledati Turiju kako juri po terenu sudiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Imali bi više publike nego ovi.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Savcic Luka wrote: Thu Jun 27, 2024 12:57 pm
Voja wrote: Thu Jun 27, 2024 12:05 pm
Imali bi više publike nego ovi.
Kakva bi to atrakcija bila... verujem da ne bi dozvolili da ih publika proziva i vredja, ILI BI IGRALI FUDBAL ili bi dostojanstveno rekli - neka probaju bolji!
Image
Salvador

Post by Salvador »

Rabba wrote: Thu Jun 27, 2024 12:39 pm
MiSmoFKV! wrote: Thu Jun 27, 2024 12:36 pm ...ukoliko ne piše Novi Sad za mesto rođenja, šalje ih u Kabel na kaljenje :mrgreen:
Obzirom da Grbavica nema lokalni klub, smatram da je pravo mesto za tako nešto Liman i Kabel :)
Grbavica, stari grad i centar imaju lokalni klub i to je naravno FK Vojvodina :D
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Mogli bi malo racuni da se svedu,hm? 2 godine PROPUSTAMO grupnu fazu evropskog takmicenja, ocu da kazem nismo ni 3. u Srbiji, stadion katastrofa, danas je 100. godina stadiona, mi cemo igrati u Backoj Topoli bez po jada, koga boli k jel ? Mladi igraci kakvi god da su ali cinjenica je da nam prelaze u glavne konkuretne i ispadamo jajare obicne, marketing na nivou nekog kluba iz 4. lige koji neki zaludjenik vodi cak je i gori od toga malo, od silnih naobecanih transfera ne vidim da smo doveli nekog, doveli izdajicu preletanovica, sta cemo sa tim kadrovskim delom, bukvalno ne znamo sta se dogadja, a naobecavano je svasta, kule i gradovi, proslo je neko vreme od kada su se ustolicili i sad je vec svima jasno da obecanja su vam gospodo pala u vodu, sto se mene tice - UPRAVA NAPOLJE !!!
Turija

Post by Turija »

:frown:
Wild Srem wrote: Fri Jun 28, 2024 12:56 pm Mogli bi malo racuni da se svedu,hm? 2 godine PROPUSTAMO grupnu fazu evropskog takmicenja, ocu da kazem nismo ni 3. u Srbiji, stadion katastrofa, danas je 100. godina stadiona, mi cemo igrati u Backoj Topoli bez po jada, koga boli k jel ? Mladi igraci kakvi god da su ali cinjenica je da nam prelaze u glavne konkuretne i ispadamo jajare obicne, marketing na nivou nekog kluba iz 4. lige koji neki zaludjenik vodi cak je i gori od toga malo, od silnih naobecanih transfera ne vidim da smo doveli nekog, doveli izdajicu preletanovica, sta cemo sa tim kadrovskim delom, bukvalno ne znamo sta se dogadja, a naobecavano je svasta, kule i gradovi, proslo je neko vreme od kada su se ustolicili i sad je vec svima jasno da obecanja su vam gospodo pala u vodu, sto se mene tice - UPRAVA NAPOLJE !!!
Bravo za post!
Dve godine nicega, osim brukanja i praznih obecanja. Prodali vise kvalitetnih igraca, nego sto su ih doveli. A, prodace jos do kraja avgusta.Ne znam da je ijedan klub doveo igraca na pocetku prelaznog roka, a prodao ga na kraju tog istog prelaznog roka ( isto tako i trenera)?

Istok samo sto se ne srusi, semafor se ugasi cim pocne kisa, Veliki Jug neupotrebljiv, wc bez osvetljenja, treba vise od pola sata da izadjes sa stadiona, ako je zapad popunjen vise od pola, a i sat ako se ceka da izadju blizanacki navijaci. Marketing nula, omladinska skola jos gora ( proizvodi igrace za cz, inostranstvo ili bilo koga, samo ne za Vosu). Najvece pojacanje pred Ajaks propali Polutanovic ... itd, itd..
Post Reply