Transferi
- churguzijanac
Re: Transferi
Stigao je poletanović.Šta više hoćete 

Sad će i Miletić, da malo iznivelišemo te blizanačke uticaje. Treba videti jel Škuletić još igra, Kiću Kosovića obavezno vratiti za Novi Sad. Dodatno i Saničanin mi pada još na pamet ovako na prvu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... asl/485695 inace mogli smo da ga uzmemo za dz prosle godine ali kazu nasi strucnjaci nije to to
-
Tacno tako.....Maki wrote: ↑Tue Jun 25, 2024 12:05 pm Pošto vidim da se ovde pojavilo 7 naloga samo da komentariše porodicu Jovanović, uglavnom negativno, udariću i ja jednu rekontru čisto radi ravnoteže perspektiva.
Milan Lane Jovanović, veliko ime Vojvodine i srpskog fudbala uložio je u naš klub svoje ime i sva svoja tri sina, što bi potencijalno činilo kapital od 3-5 miliona evra, ne računajući marketing.
Šta su uložili Zbiljić, Bajatović, MJ, Mandarić i Boža Dunster? Ništa?
Ko je kriv što nije ispoštovan ugovor potpisan između Laneta i Zbiljića?
Prema, tome, bolje dati i Lanetu da vodi klub, nego nastaviti sa naprednjačkom mafijom dalje.
Valjda vidite da troluju i spinuju u medijima da se bes usmeri tamo gde najmanje treba.
Kakva šteta što nismo uspeli Zubairua dovesti, ako već Karikari ne može. Zubairu novi igrač partizana za 500k, kakva šansa je propuštena, još bi bio i bonus 

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ode i Marko Ilić kod cigana.
Kad sam pisao ovde da je Zubairu na probi u Sturmu na 3 meca dao 3 gola, al ga nisu potpisali i da bi bilo dobro da ga maznemo, njegova vrednost u tom momentu na TMu je bila 50 000e
Voja wrote: ↑Fri Aug 19, 2022 5:23 pm Moram nesto da napisem sto ,mozda sad i nije tema,ali me zanima misljenje vas koji bi hteli da pogledate.![]()
Tumarajuci tako NETom,naletim na interesovanje jednog evropskog fudbalskog kluba koji je otprilike 3x skuplji od naseg za ovog igraca.
https://www.transfermarkt.com/zubairu-i ... ler/846333
Nekako mi ovo na snimcima deluje kao amaterizam,al opet,klub kome je igrac zanimljiv daleko je od amaterskog i verujem sa ozbiljnom skauting sluzbom.
Eto nam idealna prilika da maznemo igraca koji bi mozda mogao biti dobar i profitabilan![]()

- Deep Purple
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... cku/485723ElMaestro13 wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 4:47 pm Majdevac dogovorio Grčku, samo što novinari to još ne znaju. Jeste bio free, ali vrlo kratko.
Andrija ti si?

Ako Meda tvrdi ono što nam Deep ovde prenosi, nećemo njega u ovako raspaloj Voši gledati...
Meda za fotku

Meda za fotku

POŠTO OBRAZ ???!!!
Kontaktirati Medu, ovo dići na neki ogromni transparent okačiti na istok da ide smeću iz lože u oči stalno.
I nikad te nisam razumeo. Vojvodina svoje omladince davala Čukaričkom, znači nismo uspeli da doguramo ni do nivoa da budemo Trgovački. A nadmašili bi ih odavno samo da smo imali šta da prodamo.
+1
I za prvi pasus i za drugi.
Sta mu to treba da dolazi u Vosu, kada ce ovi, vec posle kvalifikacija, prodati svakog igraca za kojeg dobiju ponudu.Na kraju bi prosao kao Stepanov.
Medojeviceva i Nasa Vojvodina ne postoji odavno. Pisao sam za Cukaricki da je Trgovacki, a Vojvodina ce ih nadmasiti, ako vec i nije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Tsc je doveo Banjca, partizan Đakovca, a mi poletanovića. Mislim da to svima govori o ambicijama kluba za ovu sezonu.
https://fcvizela.pt/2024/06/27/busnic-e ... -ate-2026/
Busnić nakon isteka pozajmice potpisao za Vizelu.
Busnić nakon isteka pozajmice potpisao za Vizelu.