Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fcvisart

Re: Uprava

Post by fcvisart »

Turija wrote: Fri Jun 28, 2024 1:15 pm :frown:
Wild Srem wrote: Fri Jun 28, 2024 12:56 pm Mogli bi malo racuni da se svedu,hm? 2 godine PROPUSTAMO grupnu fazu evropskog takmicenja, ocu da kazem nismo ni 3. u Srbiji, stadion katastrofa, danas je 100. godina stadiona, mi cemo igrati u Backoj Topoli bez po jada, koga boli k jel ? Mladi igraci kakvi god da su ali cinjenica je da nam prelaze u glavne konkuretne i ispadamo jajare obicne, marketing na nivou nekog kluba iz 4. lige koji neki zaludjenik vodi cak je i gori od toga malo, od silnih naobecanih transfera ne vidim da smo doveli nekog, doveli izdajicu preletanovica, sta cemo sa tim kadrovskim delom, bukvalno ne znamo sta se dogadja, a naobecavano je svasta, kule i gradovi, proslo je neko vreme od kada su se ustolicili i sad je vec svima jasno da obecanja su vam gospodo pala u vodu, sto se mene tice - UPRAVA NAPOLJE !!!
Bravo za post!
Dve godine nicega, osim brukanja i praznih obecanja. Prodali vise kvalitetnih igraca, nego sto su ih doveli. A, prodace jos do kraja avgusta.Ne znam da je ijedan klub doveo igraca na pocetku prelaznog roka, a prodao ga na kraju tog istog prelaznog roka ( isto tako i trenera)?

Istok samo sto se ne srusi, semafor se ugasi cim pocne kisa, Veliki Jug neupotrebljiv, wc bez osvetljenja, treba vise od pola sata da izadjes sa stadiona, ako je zapad popunjen vise od pola, a i sat ako se ceka da izadju blizanacki navijaci. Marketing nula, omladinska skola jos gora ( proizvodi igrace za cz, inostranstvo ili bilo koga, samo ne za Vosu). Najvece pojacanje pred Ajaks propali Polutanovic ... itd, itd..
Puni ste priča, bez ikakvog učinka.
Vreme vam je isteklo. Jeb'la vas napredna akademija koju ste prošli!

UPRAVA NAPOLJE!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Maki

Post by Maki »

Turija wrote: Fri Jun 28, 2024 1:15 pm wc bez osvetljenja
Ima svetla, ima! :cheers:
Turija wrote: Fri Jun 28, 2024 1:15 pmPolutanović
Ahahaa, dobar! :mrgreen:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Слажем се са постовима изнад, све су кредите испуцали код навијача, увек сам им тражио нешто позитивно, ал сад су претерали. Нећу више да будемо ничија филијала, па макар се борили за опстанак (ових сезона нисмо ни били далеко од тога).

Одлазите !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Braćo, prijatelji. Na Stadion i da iskažemo ovo što ste napisali!

Samo toliko!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote: Fri Jun 28, 2024 7:07 pm ...Na Stadion...
Mi ni to nemamo, i tu su se osigurali. :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
fare

Post by fare »

Jel se vratio Zbiljić sa ekskurzije iz Njemačke sa njegovim pajtosima cigosima ? ako jeste mogao bi da nam objasni šta se to iskundačilo sa Jovanovićem ? Gde su pojačanja iz lige 5 ? kada će renovirati ili napraviti novi stadion a ne teren nego stadion pošto je ruina i još mnogo mnogo pitanja :evil: ?
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Treba dodati da je Zbiljic obecao i klub iz liga petice za proslavu jubileja. Vise se to ni ne spominje, mada ima mnogo precih pitanja za upravu koja je prevrsila svaku meru.
Uprava napolje!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Istocno stajanje wrote: Sat Jun 29, 2024 6:51 am Treba dodati da je Zbiljic obecao i klub iz liga petice za proslavu jubileja. Vise se to ni ne spominje, mada ima mnogo precih pitanja za upravu koja je prevrsila svaku meru.
https://sportal.blic.rs/video/sledece-g ... ?page=1050

Па ето долази Ајакс, њих је мислио да доведе, па је глупо сад два пута да играмо с њима, још и у Тополи.

ПС јубилеј стадиона славимо на другом стадиону, какав маркетиншки потез, неби било лоше ни сваку утакмицу домаћу да играмо у другом граду у Војводини, као шетајући циркус на челу са пајацем.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Turija

Post by Turija »

fare wrote: Fri Jun 28, 2024 11:26 pm Jel se vratio Zbiljić sa ekskurzije iz Njemačke sa njegovim pajtosima cigosima ? Gde su pojačanja iz lige 5 ?
Mozda je covek mislio na pojacanja iz 5. lige ?
Pogresno je protumacena izjava.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ernesto

Post by ernesto »

Klub je obezbedio 10.5 mil eura od Vlade Srbije za rekonstrukciju celog stadiona... tender se sprovodi do kraja godine a radovi krecu cim se zavrsi sezona 2024/25 … igracemo u topoli ali cemo da dobijemo stadion koji ispunjava standard euro 4 ...ali brze od ovoga ne moze ...tako da nece samo zapadna da se radi tribine nego sve ...plus se rade dva nova terena na Vujadinu.
Banujte me molim vas :beg:
ernesto

Post by ernesto »

Turija wrote: Sat Jun 29, 2024 10:17 am
fare wrote: Fri Jun 28, 2024 11:26 pm Jel se vratio Zbiljić sa ekskurzije iz Njemačke sa njegovim pajtosima cigosima ? Gde su pojačanja iz lige 5 ?
Mozda je covek mislio na pojacanja iz 5. lige ?
Pogresno je protumacena izjava.
Dovode se jos par top pojacanja,malo strpljenja Turija brate nas :-)
Banujte me molim vas :beg:
masterNS

Post by masterNS »

Sto bi rekao Bare, vreme je da se krene.
Samo sto oni nece nigde, a mi cemo da krenemo za Topolu. Svi mi. Malo nas je, ali smo zaludjeno.

@Deep, lepo je videti da ipak nije bilo zle namere sa tvoje strane, vec si samo pozitivan lik. Sorry sto sam bio kao osica...
ssnigd

Post by ssnigd »

ernesto wrote: Sat Jun 29, 2024 6:48 pm Klub je obezbedio 10.5 mil eura od Vlade Srbije za rekonstrukciju celog stadiona... tender se sprovodi do kraja godine a radovi krecu cim se zavrsi sezona 2024/25 … igracemo u topoli ali cemo da dobijemo stadion koji ispunjava standard euro 4 ...ali brze od ovoga ne moze ...tako da nece samo zapadna da se radi tribine nego sve ...plus se rade dva nova terena na Vujadinu.
U oktobru, bice u novembru... Ovo je dvadeseti put da slusamo isto.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

Na leto, na zimu, na kraju sezona, oktobar, januar, kakve bajke slušamo o stadionu... Vaše vreme je prošlo.

UPRAVA NAPOLJE!!!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Sportski direktor i komplet uprava da se nose... Sramota je ako se kojim slucajem uđe u grupe da se igra izvan Novog Sada. Uprava napolje!
Post Reply