Transferi
Re: Transferi
Za Mateusa se trebao platiti otkup od 600.000 e.Da li on vredi te pare.Ne vredi.Decko je super, trudio se ali ima ozbiljne limite u fudbalskoj igri.
Poletanovic je kompletniji igrac od njega i sigurniji, o brzini da ne givorimo.Za klasu bolji.A jos slobodan.
Birao si ili uloziti u Njegosa ili Mateusa , za dvoje nema para. A realnije je da vratis te pare prodajom Njegoša.
Na stranu sve ostalo
Poletanovic je kompletniji igrac od njega i sigurniji, o brzini da ne givorimo.Za klasu bolji.A jos slobodan.
Birao si ili uloziti u Njegosa ili Mateusa , za dvoje nema para. A realnije je da vratis te pare prodajom Njegoša.
Na stranu sve ostalo
Može izvor? 600.000 je previše. Za igrača sa klupe Vitorije Gimaraeš. Pregovaračke sposobnosti ponovo na visokom nivou.
Taman je dovoljno dobar da se u Poljskoj ne ispadne iz lige.
Dodatno, novac uložen u Mateusa se takođe potencijalno mogao vratiti, jer, nije teško proveriti, Mateus Indio nema 31 godinu.
Na stranu sve ostalo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
@Rabba 250k eur je bila otkupna klauzula za India.
Tacne cifre nikad necemo (sa)znati, bile one u hiljadama ili milionima evra. Pricati o njima nema smisla i svrhe.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zasto se neko blati ako se za njega kaze da nema kvalitet za Vojvodinu? Pa i nema, realno. Moze da odigra korektno zadnjeg veznog i to je sve. Imao je i nekoliko kikseva i to ozbiljnih. To je igrac ako ga imas u timu i nadjes mu poziciju, moze nesto da pokaze, ali je za njega Njegos Ronaldo. I prestanite Poletanovica da petljate u raspravu o Indiu! Niko ne smatra da je on trebao da se vrati i svi bi mi 100x vise gledali India nego ovog cigana, a ovde je samo rec o kvalitetima brazilca, a ne o licnim simpatijama!Rabba wrote: ↑Sat Jun 29, 2024 8:45 am Meni je fascinantno da se Indio blati a da se Poletanović, gari koji nas je nervirao do imbecilnosti i trpljen je samo jer je bio naš, diže u nebesa. Ja ne znam šta se očekuje od zadnjeg veznog, da bude Jaja Ture? Pa to košta opasne pare ljudi, i zbog toga je Ture igrao u Mančester Sitiju a Mateus Indio u Vojvodini. A to što je igrao, dok nije sklonjen, je igrao do savršenstva. Ono što me užasno iritira je neko izigravanje fudbalskog plebsa, sada kada se neki novac "ulio" u klub(da ne idem dalje u poreklo istog, druga tema). Kao sad su standardi porasli. Gledali smo likove koji na Maltu nisu mogli da odu posle nas, sad nam nije po volji dečko koji je svoj posao radio maestralno, barem za potrebe naše lige, pošto je došao, da podsetim, posle APOELa.
150.000 je bila klauzula, ako se ne varam, negde se provlačila ta brojka.
Kup je nas!
Da nismo jesenas imali Mateusa, ne bi na prolece pomogao ni Njegos. Ko zna da li bi bili i u plef ofu?
Drugo, ne moze Njegos sam. Treba mu dobra zaledjina, da bi mogao da pruzi vise napred.Mateus je igrac kojeg ne primecujes na terenu, kao dobrog sudiju na utakmici.
Kako da ne spomenemo Polutanovica, kad je dosao na Mateusovo mesto? Cisto me zanima, da li ce i njega Boza stavljati na stopera i levog beka?
Znamo kako kako to ide, kad nekog hoces da sklonis iz ekipe:
prvo na levog beka, pa na levo krilo i odatle klupa. Mateusu skratili put, insertujuci ga na stopera.
Drugo, ne moze Njegos sam. Treba mu dobra zaledjina, da bi mogao da pruzi vise napred.Mateus je igrac kojeg ne primecujes na terenu, kao dobrog sudiju na utakmici.
Kako da ne spomenemo Polutanovica, kad je dosao na Mateusovo mesto? Cisto me zanima, da li ce i njega Boza stavljati na stopera i levog beka?
Znamo kako kako to ide, kad nekog hoces da sklonis iz ekipe:
prvo na levog beka, pa na levo krilo i odatle klupa. Mateusu skratili put, insertujuci ga na stopera.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
+1Turija wrote: ↑Sat Jun 29, 2024 11:24 am Da nismo jesenas imali Mateusa, ne bi na prolece pomogao ni Njegos. Ko zna da li bi bili i u plef ofu?
Mateus je bio najbolji igrač jesenjeg dela prvenstva, olako se to zaboravlja. Ima i on mane, ali da ih nema ne bi ga Vitorija slala na pozajmicu u Vojvodinu nego ga prodala Portu npr.
Boži najviše zameram to što je lako digao ruke od Mateusa i stavljao ga na levog beka.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
Матеус се једноставно не уклапа у оно што Божа жели да игра, у оно што многи од нас желе био би идеалан и генерално оно што је био под Ранком, осигурач, брзо ослобађање лопте, сјајан дефанзиван осећај, добро покривање терена, да има дугу лопту и шут био би у Бенфици, а не тамо где је био, Матеус 6ица, Његош 8ица и Зука ил Савићевић 10ка, ми без претеривања имамо најбољи везни ред у лиги (причам за другу полусезону), Његош би имао слободу у нападу јер се види да воли да оде напред и да је стварно права осмица, а не шестица, а Матеус је увек ту ко осигурач, спушта се међу линије, добар пас унапред, брзо ослобађање лопте, пас унапред, буквално нас је носио на крилима у првој полусезони, 250.000€ је смешна цифра за таквог играча, па ми смо Вукића довели за 200.000€!?!? Још је дечко млад, извукли би за њега ако не тродупло бар дупло више, јебига, свако ко се и мало разуме у фудбал схватио би вредност Матеуса, његову игру , његово позиционирање, његов допринос, у другој сезони се најбоље видело у противничкој транзицији колику рупу имамо назад у средини јер играју Савићевић Зукић и Његош, ова двојица су офанзивни везни, Његош исто ко што сам рекао осмица, јако често иде напред, трчи тамо-вамо, некад је стигао да то попуни, некад не, ал било која озбиљнија екипа то кажњава, Матеус је буквално наш Родри, Јаја Туре, Бускетс не физичким предиспозицијама него његовим доприносим и учинком на терену, такав играч је потребан, Гвардиола игра увек офанзивам фудбал али је увек имао тог осигурача, зато сам стално тупио како би идеално било Матеус 6, Његош 8, Савићевић ил Зука 10ка, даље полемике нема, Матеус са континуитетом, још се ван терена сјајно слагао са Његошем не сумњам да би било тако и на терену, самим тим везни ред би нам сјајно изгледао, ал опет понављам Матеус се не уклапа у Божину замисао и то је тако, зато ни Меда не би одговарао, јер га Божа не би користио како треба и зато су довели усраног Полетановића...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ja delim misljenje o Bozi sa @Savcic Luka, tj nemam ga formiranog, cak ni u naznakama.
Nije to onaj Boza, sto smo mislili, kad je dosao, niti je onaj sto sad mislimo da jeste, posle prolecne polusezone.
Da li se samo meni cini da je Boza zajednicki imenitelj u slucaju Mateusa i Jovanovica, mozda ne svojom voljom?
Ali, recimo, pored 3 klasicna leva beka stavljati zadnjeg veznog na tu poziciju, i takodje znati za klauzulu ugovora Jovanovica, a ne uvoditi ga na teren, bar 15 minuta po mecu? Jovanovic nije ,,rupa", pa da ne smes. Naprotiv, cak donosi i preokret u igri.
Hmm...????
95 meceva u karijeri 4 asistencije. Znaci tesko da cemo videti dve naredne sezoneSimica wrote: ↑Sat Jun 29, 2024 5:08 pm Novi levi bek
https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kuta ... om-beku-29

Djordjević, Bukinac, Giorbelidze, Baros? Daj još bar trojicu...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Гурама су изгледа прекомандовали у крило ил иде, пошто је Лаза написао у тексту да ће правити конкуренцију на позицији бека Ђорђевићу и Букинцу...
Last edited by Mare_Liman on Sat Jun 29, 2024 5:37 pm, edited 1 time in total.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."